14 septembrie 2022, 15:30 Caleidoscop views 1136
Concurs de creație pentru copii dedicat cooperării moldo-chineze: condiții de participare
14 septembrie 2022, 15:30 Caleidoscop views 1136

Concurs de creație pentru copii dedicat cooperării moldo-chineze: condiții de participare

Ambasada Chinei in Republica Moldova împreună cu Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” organizează un concurs pentru copii dedicat aniversării a ”30 de ani de prietenie, colaborare și armonie: Republica Moldova -China”, notează Noi.md

Concursul se desfășoară în perioada 8-20 septembrie 2022. La concurs participă elevi din clasele a VI-IX-a din municipiul Chișinău.

Participanții vor prezenta lucrări de grafică, desen, pictură în format A-3, nesemnate, fără rame sau paspartu.

La lucrare se va anexa o fișă, conținînd: titlul lucrării, numele și prenumele autorului, clasa și instituția în care învață, numărul de telefon și adresa de email la care poate fi contactat.

Participanții vor prezenta lucrări executate într-o manieră individuală și cît mai originală, în care vor aborda diferite aspecte la tema propusă.

Lucrările vor fi prezentate pînă la 20 septembrie 2022 la adresa: Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”, str. Șciusev 65, Chișinău, 2012, pentru Concursul „30 de ani de prietenie, colaborare și armonie între Republica Moldova și China”. Telefon de contact: 022 009535

Potrivit reprezentanților ambasadei, pentru evaluarea lucrărilor va fi desemnat un juriu format din reprezentanți ai instituțiilor organizatoare.

Juriul stabilește baremul de evaluare și apreciază lucrările conform următoarelor criterii: încadrarea în tema propusă, originalitatea, imaginația, sugestivitatea, claritatea transpunerii mesajului în limbaj vizual, gradul de acuratețe a executării lucrării etc.

Juriul va desemna cîștigătorii Premiilor I, II, III, Premiilor speciale și mențiunilor.

Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul manifestării cu genericul „30 de ani de prietenie, colaborare și armonie: Republica Moldova și China”, dedicată Zilei Proclamării Republicii Populare Chineze. Cîștigătorii concursului vor fi anunțați personal la telefon sau prin e-mail despre data și ora evenimentului.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

concurs , cooperare , China , Moldova , condiții

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
591 locuitori

Pepenii Noi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Pepenii Noi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 591 de oameni. Localitatea a fost fondată în anul 1897.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.