07 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1700
Horoscopul pentru 8 iulie 2022
Foto: Getty Images
07 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1700

Horoscopul pentru 8 iulie 2022

BERBEC

Astăzi vei descoperi că tu eșți piesă de puzzle lipsa de care oamenii au nevoie în orice situație. Angajează-te într-o conversație ușoară în arenele sociale și simte-te liber să îți foloseșți din plin farmecul. Ai capacitatea de a face impresii favorabile pentru aproape toată lumea, așa că obține o ziua liberă. Ridică-te din pat mai devreme decît în mod obișnuit și fă o plimbare rapidă sau un antrenament.

TAUR

 S-ar putea să descoperi că oamenii vor să vorbească mult, dar nu să simtă prea multe astăzi. Continuă și pune-ți emoțiile pe plan secundar și lasă-ți mintea să preia controlul. Tratează-te cu fapte și asigura-te că emoțiile tale nu interferează cu informațiile pe care le primeșți. Lucrurile pot deveni tulburi dacă nu rămîi fidel comunicării care are loc. Fii conștient de cuvintele tale.

GEMENI

Ar trebui să poți să-ți evaluezi emoțiile dintr-o perspectiva foarte neutră, detașată astăzi. Folosește această oportunitate pentru a lua măsuri în funcție de ceea ce simți. Asigura-te că acțiunile tale nu sînt reacționale și că nu acționezi pur și simplu neplăcut că răspuns la manevrele pripite ale altcuiva. Gîndește-te înainte de a face mișcări bruște. Vei fi uimit de ce lucruri incredibile se pot dezvoltă dacă pur și simplu îți foloseșți puțîn mintea.

RAC

Dacă azi vorbeșți despre o altă persoană, asigura-te că nu spui nimic care ar fi supărător dacă ea ar fi de față. Este posibil că bîrfă să fie năvalnică, dar asta nu este o scuză pentru a contribui la ea. Fii conștient de faptul că ceea ce spui are un impact puternic asupra oamenilor din jurul tău și este probabil să ajungă la mult mai multe urechi decît ai putea crede.

LEU

Este important pentru ține să acționezi într-o zi că astăzi. Ai încredere în ține și în instinctele tale. De multe ori vei avea sfatul perfect pentru fiecare situație și pentru orice altă persoană, cu excepția ta. Amintește-ți că ar putea fi necesar să-i consulți pe alții pentru a găși cel mai bun sfat pentru ține. Discuta lucrurile și ia măsuri definitive pentru că ezitarea cauzează întîrzieri.

FECIOARĂ

S-ar putea să te trezeșți puțîn confuz în legătură cu ce drum să mergi. Expresia derutată de pe chipul tău nu ajută pe nimeni altcineva să-și dea seama cum să te ajute. Nu te simți obligat să rămîi într-o situație nesănătoasă. Poate că este timpul să renunți și să rupi niște legături cu lucruri care nu mai funcționează pentru ține. Simte-te bine că te eliberezi de vechile obiceiuri care nu-ți mai sînt de folos.

BALANȚĂ

Este important pentru ține să ieși afară și să simți cum bate vîntul. Reconectează-te cu natură și fii conștient de cele patru elemente. Respiră adînc și umple-ți plămînii cu această forță vitală energizantă. Imaginează-ți că te afli pe un vîrf de munte, privind peste un ocean vast. Extinde-ți conștientizarea, astfel încît nimic să nu scape de atenția ta. Ține-ți mintea ferită de dezordine și fii deschis către noi aventuri.

SCORPION

Pune în practică gîndurile pe care le-ai sintetizat în ultimele zile. Extinde-ți granițele și înțelepciunea către oamenii din jurul tău. Această este o zi pentru a lua măsuri. Conectează-te cu inima ta și mergi mai departe cu planurile tale. În mod normal, ne gîndim la inimile noastre că fiind blînde, sensibile și vulnerabile. Astăzi, gîndește-te la inima ta că fiind dura, puternică și aventuroasă.

SĂGETĂTOR

Această este o zi importantă pentru a face conexiuni valoroase cu ceilalți. Te vei trezi implicat în conversații și dezbateri pline de spirit, din care poți învață multe. Te pricepi să vezi ambele părți ale unei probleme, dar problema este că acest lucru poate duce la indecizie și la incapacitatea de a te angaja în ceva. Alege o cale și rămîi la ea.

CAPRICORN

Ar putea fi greu pentru ține să te ocupi de lucruri astăzi, deoarece concentrarea ta pare să treacă de la un subiect la altul fără să găseșți rezoluție pentru niciunul. Nu este o zi pentru a găși soluții. Ar fi mai bine să cercetezi, să pui întrebări și să aduni informații. Păstrează canalele de comunicare deschise și nu încerca să cauți un răspuns solid. Vei realiza multe prin menținerea lucrurilor active și ușoare.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să întîlneșți o opoziție puternică astăzi din partea cuiva care pare să dorească să-ți treacă direct în inima. În realitate, acesta este un mesaj care îți reamintește să te gîndeșți la lucruri în termeni colectivi. Fii conștient de o perspectiva mai mare în care vezi mai multe decît doar partea ta a problemei. Discuta cu oameni în care ai încredere înainte de a lua orice decizie majoră.

PEȘTI

Acționează după instinctele tale astăzi, și nu vei greși. Poate că trebuie să renunți la un pic de control și să lași deoparte gîndirea logică pentru ziua respectivă. Lasă vîntul să te ducă acolo unde vrea. Explorează-ți mintea și interacțiunile ei cu ceilalți. Vei descoperi că va fi aproape imposibil să consolidezi vreun plan. Este mai bine să explorezi opțiuni și să compari notele. Nu te încadra într-un singur mod de a gîndi.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
2052 locuitori

Ruseni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Ruseni și Slobodca. Comuna este aşezată în partea de est a raionului Edineţ pe malul rîului Ciuhur, la o distanţă de 10 km de orașul Edineţ, la o distanţă de 15 km de staţia de cale ferată Rediul Mare şi la 210 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2052 de oameni. Prima atestare documentară a satului Ruseni din ținutul Hotin datează din 2 mai 1575.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.