19 iunie 2022, 14:30 Caleidoscop views 1192
Cînd va fi dată în exploatare Arena Chișinău? Răspunsul lui Andrei Spînu
Foto: protv.md
19 iunie 2022, 14:30 Caleidoscop views 1192

Cînd va fi dată în exploatare Arena Chișinău? Răspunsul lui Andrei Spînu

Încă o promisiune pentru darea în exploatare a Arenei Chișinău. Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale anunță că ușile complexului sportiv s-ar putea deschide la toamnă, după ce, anterior, vorbea de primăvara, care deja a rămas în urmă.

Problema constă în faptul că încă nu au fost amenajate căile de acces, spune Andrei Spînu, transmite Știri.md.

Împiedică darea în exploatare a complexului sportiv lipsa căilor de acces, amenajarea cărora, deocamdată nici nu a început. Potrivit proiectului, acestea ar urma să fie cel puțin două. Pentru intrarea din strada Bucovinei, statul ar urma să cumpere și cîteva terenuri care acum sînt private, ar fi vorba de 15 ari de pămînt.

Anterior, autoritățile anunțau că pentru construcția căilor de acces ar fi nevoie de încă 2 milioane de euro, bani care ar urma să fie alocați din bugetul de stat.

Un răspuns clar privind deschiderea arenei nu am primit nici de la deputatul Pas, Adrian Băluțel, care ar cunoaște problema din talpă.

 

Sursa: stiri.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
361 locuitori

Dămăşcani este un sat din cadrul oraşului Costeşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîșcani și la 208 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 361 de locuitori. Satul Dămășcani a fost menționat documentar în anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.