26 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1755
Horoscopul pentru 27 decembrie 2021
26 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1755

Horoscopul pentru 27 decembrie 2021

BERBEC

In aceasta zi vei putea sa iti imbunatatesti relatiile fiind mai sensibil la nevoile si sentimentele altora. Vei fi dispus sa asculti problemele unor prieteni melancolici si sa ajuti la rezolvarea acestora. Chiar daca ti se pare destul de dificil, fii sigur ca eforturile tale vor fi apreciate. Vei creste alaturi de cei care inseamna cel mai mult pentru tine acum, inclusiv partenerul tau.

TAUR

In urma unei intalniri cu un vechi prieten vei fi tentat sa iti faci planuri pentru o calatorie. Ar fi indicat sa discuti cu persoana iubita astfel incat sa iti planifici cu cea mai mare atentie cheltuielile pe care le vei avea de facut. Exista posibilitatea ca o cunostinta sa iti propuna o noua colaborare dar nu te grabi sa accepti fara sa te consulti cu o persoana experimentata.

GEMENI

In urma unei intalniri de afaceri, vei avea ocazia sa cunosti cateva persoane interesante cu care vei putea colabora in viitor. Chiar daca esti entuziasmat de ofertele primite, ar fi bine sa te consulti cu persoana iubita inainte de a lua orice fel de decizie. Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa vrei sa faci unele schimbari in relatia ta sentimentala.

RAC

Astazi vei dori sa lasi anumite probleme deoparte si sa te ocupi si de unele chestiuni de rutina. Vei fi nevoit sa te concentrezi pe o anumita sarcina dar iti va fi cam dificil ceea ce te va tenta sa iti chemi ajutoare. Nu uitat sa te odihnesti dar si sa petreci cateva momente in compania persoanei iubite pentru a nu se simti neglijata.

LEU

In aceasta zi vei avea ocazia sa intri intr-o noua afacere sau sa primesti o oferta de munca. Incearca sa nu te grabesti si sa iei o hotarare pana nu afli ce beneficii poti avea. Ar fi indicat sa ceri parerea persoanei iubite pentru a putea lua hotararea corecta.

FECIOARĂ

O cunostiinta apropiata este dispusa sa te ajute cu un imprumut astfel incat sa poti finaliza un proiect la care ai lucrat foarte mult timp. Poate fi vorba despre o noua afacere pe care vroiai sa o deschizi dar nu puteai din cauza situatiei tale financiare. Incearca sa ai rabdare si vei vedea ca totul va decurge asa cum te asteptai.

BALANȚĂ

In decursul acestei zile vei intampina unele dificultati financiare far nu te ingrijora deoarece prietenii iti vor sari in ajutor. La locul de munca vei fi nevoit sa faci ore suplimentare pentru a putea termina tot ceea ce ai inceput in urma cu cateva zile. Prietenii te vor invita inoras pentru a pune la cale planurile de weekend.

SCORPION

Ar fi indicat ca in aceasta zi sa fii mai prudent in ceea ce faci deoarece comportamentul tau poate isca o cearta. La serviciu sefii iti vor aprecia munca si exista posibilitatea sa te recompenseze. Ar fi bine sa iti spui punctul de vedere in legatura cu anumite proiecte. Cine stie, poate vei fi avansat.

SĂGETĂTOR

Din cauza orelor pe care le-ai petrecut peste program, ristisa ai parte de o discutie in contradictoriu cu persoana iubita. Te va critica ca iti petreci mai mult timp la serviciu decat cu membrii familiei. Ar fi indicat sa incerci sa clarifici cu calm aceasta situatie neplacuta.

CAPRICORN

La serviciu iti vor fi admirate ideile si vei avea ocazia sa colaborezi cu o persoana destul de importanta la un proiect ce iti poate imbunatati veniturile. Exista posibilitatea ca din cauza unor evenimente neasteptate sa fii nevoit sa iti schimbi programul din aceasta zi. Vei dori sa eviti intalnirile cu anumiti prieteni pentru a putea petrece mai mult timp cu persoana iubita.

VĂRSĂTOR

La locul de munca vei avea un program destul de incarcat. Daca simti ca nu faci fata responsabilitatilor pe care le ai, poti apela cu incredere la ajutorul unui coleg. Spre seara vei fi invitat la o petrecere unde vei avea ocazia sa cunosti pe cineva cu care vei dori sa colaborezi in viitor.

PEȘTI

Iti va fi dificil sa te gandesti la modul in care se va indrepta viata ta. Incearca sa iti imaginezi ca esti singur pe lume si nimeni nu te va forta sa faci nimic. Cel putin odata pe zi poti dedica o ora pentru a te gandi cum ar fi viata ta in asemenea conditii. Astfel vei reusi sa iti dai seama ce te impiedica in aceasta zi.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
1436
Populația:
779 800 locuitori
Logo

Municipiul Chișinău este capitala Republicii Moldova, centru urban cu important potenţial economic, social, cultural. Amplasat  în partea centrală a țării, este traversat de rîul Bîc. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 779 800  locuitori. Prima atestare documentară a Chişinăului datează din anul 1436, cînd domnitorii Ilie şi Ştefan întăresc logofătului Oancea posesiunile sale, aflate în hotar cu “Cheşeneul lui Acbaş". În 1576 documentele menţionează Chişinăul ca sat în ţinutul Lăpuşnei, cu mori în Bîc.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.