06 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2039
Horoscopul pentru 7 decembrie 2021
06 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2039

Horoscopul pentru 7 decembrie 2021

BERBEC

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa afli ca vei pleca intr-o calatorie de afaceri. La locul de munca vei fi nemultumit de ceea ce se intampla in jurul tau si vei avea tendinta de a iti critica colegii. Incearca sa iti stapanesti reactiile pentru a evita anumite conflicte.

TAUR

Te gandesti sa faci o schimbare in viata ta. Poate fi vorba de un nou loc de munca sau te gandesti sa iti deschizi propria afacere. Incearca totusi sa ai grija la cheltuielile pe care vrei sa le faci deoarece risti sa pierzi o suma importanta de bani. La serviciu ai sanse sa fii promovat datorita modului tau de comunicare.

GEMENI

In aceasta zi vei acorda mai multa atentie activitatilor casnice. Exista posibilitatea ca membrii familiei sa nu fie de acord cu deciziile pe care le vei lua. Incearca sa nu te lasi influentat de anumite persoane si sa te concentrezi in continuare pe ceea ce ai de facut. In cazul in care vei intampina unele dificultati de concentrare, partenerul de viata te va ajuta sa depasesti acea situatie.

RAC

Esti de obicei destul de direct cu privire la ceea ce vrei si nu iti este deloc frica sa mergi si sa obtii tot ce iti doresti. In aceasta zi esti putin diferit fata de celelalte zile, totusi, energia ta mintala este mult mai orientata spre altceva. Foloseste aceasta zi pentru a examina orice sentimente care ar putea sa te retina de la ceea ce ai de facut. Odata ce vei face putin 'gradinarit' psihic, ar trebui sa te simti mai usor si vei reusi sa te bucuri de viata.

LEU

Dupa ziua de ieri, astazi te vei ridica din pat cu cea mai mare viteza. Nu ti-a cerut nimeni sa te prezinti din timp la locul de munca, dar esti mereu primul. Astazi vei socializa destul de bine cu toti cei din jur si vei avea posibilitatea sa ai parte de un success remarcabil datorita acestei capacitati.

FECIOARĂ

Din cand in cand, dar nu atat de des pe cum ai dori, ai parte de o zi norocoasa. Acum ca stii ca aceasta zi este acea zi norocoasa, ai tot felul de optiuni de luat in considerare. S-ar putea sa vrei sa te agati de orice sansa noua pe care o intalnesti, indiferent de rezultat si sa vezi ce se intampla.

BALANȚĂ

In cazul in care te-ai gandit sa iti deschizi o noua afacere, ar fi bine sa nu iti faci mari sperante deoarece risti sa fii dezamagit de rezultate. Incearca sa nu te grabesti in luarea anumitor decizii importante deoarece risti sa faci alegeri gresite. Exista posibilitatea ca in urma unor evenimente neprevazute sa intarzii la unele activitati pe care le aveai programate. Fii calm.

SCORPION

Ai scuturat toate ramasitele ramase din atitudinea ta serioasa pe care ai fost nevoit sa o folosesti recent. La urma urmei si tu ai o reputatie la care trebuie sa te gandesti. A trecut mult timp de cand nu te-ai mai distrat si singura ta dilema este acum ce oferta fermecatoare sa accepti pentru aceasta zi si care sa o amani pe saptamana viitoare.

SĂGETĂTOR

Nu iti place sa fii intrerupt atunci cand ai ceva de spus. De fapt, esti lipsit de caracter, iar atunci cand o faci , prietenii tai incep sa se intrebe ce este cu tine. Ei urmeaza sa isi puna aceasta intrebare, deoarece de fiecare data cand apare un anumit subiect, tu refuzi sa il discuti deschis.

CAPRICORN

In decursul acestei zile vei avea posibilitatea sa iti rezolvi anumite probleme personale pe care le-ai cam evitat. La locul de munca vei reusi sa termini tot ceea ce ai inceput zilele trecute, spre multumirea sefilor. O ruda mai in varsta iti va propune o noua colaborare ce iti poate aduce anumite beneficii. Nu te grabi sa refuzi aceasta propunere, deoarece iti va prinde bine.

VĂRSĂTOR

In cazul in care vei intampina unele dificultati in plan profesional, nu te ingrijora. Nu sunt de durata. Vor trece asa cum au aparut. Odihneste-te suficient pentru a iti putea menaja sanatatea. Acasa, in familie, totul decurge armonios.

PEȘTI

Probabil ca situatia ta financiara este mai buna decat in ultima vreme, dar se pare ca nu ai atins limita zilnica pe care ai stabilit-o. Asta ar putea fi ceva la care te vei gandi toata ziua. Daca nu esti atent, se poate transforma intr-o frenezie. Ai putea fi mai productiv daca vei gasi cu calm o cale de a progresa mai repede.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
629 locuitori

Goianul Nou este un sat din cadrul comunei Stăuceni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 629 de oameni. Satul Goianul Nou a fost înființat în anul 1908.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.