28 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3217
Horoscopul pentru 29 noiembrie 2021
28 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3217

Horoscopul pentru 29 noiembrie 2021

BERBEC

Azi vei avea intalnire o persoana puternica, deci foloseste aceasta ocazie pentru a o impresiona luand decizii rationale cu privire la cele mai intense probleme de pe masa. Ramai impamantat si concentreaza-te asupra a ceea ce trebuie sa faci. Nu te prinde in drama obisnuita emotionala. Limitarea este tema principala a acestei zilei si te va ajuta sa iti atingi obiectivele.

TAUR

Programul tau se poate schimba brusc daca cineva iti face o oferta interesanta astazi. Desi ai putea fi confortabil cu raspunsul tau, o alta persoana ar putea sa nu reactioneze calm la comportamentul tau neasteptat. Ia in considerare ramificatiile deciziei tale inainte de a face ceva ce poti sa regreti in curand. Cu toate acestea, daca esti sigur de alegerea ta, nu lasa teama sa te opreasca sa urmezi dorinta inimii tale. Pe termen lung, dorinta de a avea grija de nevoile tale poate incuraja si alte persoane sa faca acelasi lucru.

GEMENI

Vei avea parte de o zi plina de evenimente neasteptate. Exista posibilitatea sa intalnesti persoane noi cu care vei lega o prietenie de durata. Vorbele unui prieten cu privire la o investitie pe care ai facut-o de curand te pun pe ganduri. In cazul in care esti derutat, ar fi indicat sa incerci sa afli cat mai multe detalii pentru a reusi sa te relaxezi.

RAC

Nu este o zi pentru a-ti asuma angajamente ferme, mai ales in ceea ce priveste relatiile. Atmosfera de astazi scoate in evidenta unificarea si reconcilierea, dar nu iei acest lucru ca un semn, ca si cum ai fi obligat sa traiesti. Actioneaza cu atentie inainte de a lua orice decizie pe termen lung. Daca esti pe cale sa faci un pas mare la locul de munca sau in viata personala, incearca sa intarzii decizia pana cand gandurile tale vor fi mai clare.

LEU

Lucrurile ar trebui sa decurga bine astazi. Exista o seninatate in aer care te va ajuta sa iti linistesti nervii. Nu este nevoie sa faci lucrurile mai complicate decat este necesar. Raspunsurile sunt de fapt destul de simple. Tot ce vrei este probabil chiar in fata ta. Nu trebuie sa mergi departe pentru a gasi ceea ce cauti.

FECIOARĂ

Vei observa ca emotiile tale sunt mult mai controlate astazi. Poti sa gasesti un echilibru fericit si sa eviti extremele care ii sperie pe altii. De fapt, adevarul este exact invers. Oamenii vor fi atrasi de tine, pe masura ce oferi o mana de ajutor. Sensibilitatea ta este puternica si poti remedia imediat situatia.

BALANȚĂ

In cazul in care la locul de munca functionezi cu minimum de efort, acasa ai de-a face cu o serie de persoane foarte capricioase carora nu le poti intra in voie cu nimic. Exista posibilitatea ca cei din jur sa te critice ca nu faci eforturi sa fii amabil, dar si rabdarea ta are o limita, asa ca vei izbucni atunci cand te astepti mai putin.

SCORPION

Azi faci tot ceea ce trebuie sa mai faci inainte de sarbatori. Gandeste-te din nou la ultimele zile si vei vedea cat de mult ai acordat atentia ta mai degraba muncii decat celor dragi. Probabil ca exista un rezultat. Din fericire, cateva zile in contact strans cu familia vor pune totul in ordine. Nu poti da vina pe ei pentru ca au vrut sa fie cu tine. Incearca sa ii rasfeti.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa te simti putin obosit astazi. Este un moment bun pentru a face o analiza a vietii tale. S-ar putea sa fi primit niste informatii despre cineva care ti-a provocat ceva durere. Este un moment bun sa te bazezi pe sprijinul relatiei tale pentru a te re-energiza. Ia-ti timp pentru ca altii sa aiba grija de tine.

CAPRICORN

Oamenii ar putea sa aibe impresia ca iei decizii fara sa tii cont de rezultate. Cu toate acestea, flexibilitatea emotionala are meritele sale, chiar daca altii nu sunt constiente de ele. Desi este posibil sa apara anumite reactii deoarece sentimentele tale fluctueaza pe tot parcursul zilei, procesezi pur si simplu un spectru larg de posibilitati inainte de a decide care pozitie merita sa fie aparata. Ai grija sa nu cazi in capcana de a face o alegere prea curand, deoarece energia cosmica este in schimbare. Aminteste-ti ca renuntarea la vechi este modul in care faci loc pentru nou.

VĂRSĂTOR

Daca nu ai grija de energia pe care o ai astazi, vei gasi ca totul se poate intoarce impotriva ta. Alti oameni sunt susceptibili sa fie la fel de incapatanati ca tine, deci procedeaza cu prudenta. Cu cat incerci mai mult sa controlezi si sa ii manipulezi pe altii, cu atat va creste aceasta tensiune. Este posibil ca lucrurile sa explodeze. Adopta o atitudine prietenoasa si incearca sa nu iei nimic prea serios.

PEȘTI

Adu-ti stabilitate in emotiile de astazi. Ai tendinta de duce lucrurile la extreme, invartindu-te de la inaltimi incredibile pana la minime de jos. Ofera-i sistemului nervos o pauza si calmeaza-te. Mergi la o plimbare si asigura-te ca toate actiunile tale sunt rationale si bine planificate. Asigura-te ca iti controlezi emotiile inainte de a interactiona cu ceilalti.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
230 locuitori

Humuleşti este un sat din cadrul comunei Bubuieci, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 28 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 230 de oameni. Satul Humuleşti a fost înființat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.