12 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2001
Horoscopul pentru 13 noiembrie 2021
12 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2001

Horoscopul pentru 13 noiembrie 2021

BERBEC

Este posibil sa experimentezi unele emotii brute astazi, pe care ar trebui sa le folosesti ca aliat in locul inamicului. Inima ta se poate simti mai degraba abuzata, asa ca fa tot ce poti pentru a avea grija de ea. Ai grija sa nu-i lasi pe altii sa se apropie prea mult daca pur si simplu nu stiu cum sa actioneze in jurul a ceva atat de fragil si pur. Protejeaza-te.

TAUR

Nelinistea enervanta pe care o experimentezi astazi poate fi pur si simplu un memento ca este important sa incepi sa te implici in proiecte de arta sau eforturi muzicale care va fac fericit. Invata de la oameni carora nu le este frica sa-si urmeze visele. Nu fi atat de preocupat de ceea ce cred altii despre munca ta. Acum este important sa faci aceste lucruri pentru tine.

GEMENI

Oamenii se pot baza pe tine in multe feluri astazi, asa ca ai grija sa nu dezamagi pe nimeni. S-ar putea sa simti ca judecatorii iti evalueaza performanta. Incearca sa nu lasi garda jos. Cel mai important este sa faci tot ce poti, nu neaparat sa atingi perfectiunea.

RAC

Incearca sa nu fii prins in focul incrucisat al unei batalii emotionale aprinse astazi. Natura ta fericita, iubitoare de libertate este prea pretioasa pentru a fi contaminata de cuvinte si emotii abrazive. Daca lucrurile incep sa se declanseze, ridica un zid de protectie mentala. Unele persoane pot fi prea implicate in propria lor drama pentru a vedea cum actiunile lor ii afecteaza pe oamenii din jurul lor.

LEU

Ar trebui sa te simti stabil din punct de vedere emotional astazi, dar s-ar putea sa te simti putin sigur de tine cand vine vorba de date. Cineva iti provoaca modul de a gandi si iti cere sa faci un pas mai departe pe marginea fragila. Esti fericit sa stai pe partea ramurii care este mult mai groasa si mai stabila. Simte-te liber sa ramai acolo daca nu te simti confortabil sa risti acum.

FECIOARĂ

Iesi si vezi un film pe care ai vrut sa-l vezi de saptamani intregi. Vei fi cel mai fericit intr-o realitate care nu este neaparat a ta. Fantezia si scenariile imaginative sunt ceea ce iti gadila fantezia acum. Ai grija sa nu fii impovarat de probleme emotionale grele care nu au nimic de-a face cu tine.

BALANȚĂ

S-ar putea sa te confrunti cu o alegere intre doua realitati diferite. Prietenii si familia isi aleg partile in timp ce tu ramai pe margine. Esti capabil sa intelegi ambele parti ale problemei, ceea ce face dificil sa iti pui energia intr-o singura tabara. Poate doresti sa servesti drept punte intre cele doua tabere. Lucrurile nu trebuie sa fie la fel de alb-negru cum le vad altii.

SCORPION

Ai grija sa-ti lasi imaginatia sa fuga cu emotiile tale. Scenariile marete pe care le ai in cap iti pot zdrobi inima atunci cand se termina neimplinite sau zdrobite. Exista un ton realist al zilei care iti cere sa fii serios si practic, mai ales cand vine vorba de sentimente.

SĂGETĂTOR

Inima ta este la locul potrivit azi, dar cumva iti este greu sa executi lucrurile pe care vrei sa le faci. Proiectele de arta si muzica sunt deosebit de dificile pentru tine acum. Ele necesita o abordare mai cerebrala decat ai dori. Poate ca esti atras de natura spirituala a lucrurilor mai mult decat te poti opune naturii rationale a lucrurilor.

CAPRICORN

Daca intampini rezistenta sau frustrare intr-o anumita zona, ar trebui sa iei acest lucru ca pe un semn ca ar trebui sa urmezi un nou traseu. Lucrurile ar trebui sa curga lin si usor. Aceasta este una dintre acele zile in care realitatea va intra in conflict cu fantezia, mai ales daca nu le ai bine separate in minte. Bucura-te de lumea ta imaginara, dar ocupa-te si de lumea practica.

VĂRSĂTOR

Rasfata-ti natura senzuala astazi. Aceasta parte a fiintei tale nu se exprima in mod regulat. Mergi la o plimbare lunga cu cineva iubit. Aprinde niste lumanari in dormitorul tau sau fa o baie fierbinte. Gusturile si mirosurile sunt foarte stimulante pentru tine acum. Bucura-te de o cina romantica in doi. Nu te lasa atat de prins de aspectul intelectual al lucrurilor incat sa uiti de latura senzuala a vietii.

PEȘTI

Este posibil sa experimentezi o stare de alerta az. Intr-un minut simti ca ar trebui sa stai pe spate si sa astepti ca lucrurile sa mearga in felul tau, iar in urmatorul simti ca ceva te impinge pentru a te misca. Viata este un echilibru delicat al incorporarii acestor doua moduri de functionare. Niciuna dintre variante nu este mai corecta, asa ca incearca sa le recunosti si sa le onorezi pe amandoua.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1896
Populația:
1194 locuitori

Hăsnăşenii Noi este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hăsnășenii Noi și Lazo. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Drochia și la 171 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1194 persoane. Satul Hăsnăşenii Noi a fost menționat documentar în anul 1896.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.