11 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2601
Horoscopul pentru 12 noiembrie 2021
11 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2601

Horoscopul pentru 12 noiembrie 2021

BERBEC

S-ar putea sa simti ca stai pe o bomba cand vine vorba de probleme legate de dragoste si romantism. Nu te mira daca exista un conflict in aceasta parte a vietii tale. Daca esti implicat intr-o relatie, considera asta o provocare care te va face mai puternic si te va lega mai strans de partener. Daca nu esti cu cineva, este posibil sa fie cel mai bine.

TAUR

Ar trebui sa te plasezi destul de bine cu energia predominanta de astazi. Exista o forta puternica, transformatoare, care poate sa acorde o mai mare putere ego-ului si vitalitatii tale. Aceasta este ziua care incurajeaza personalitatea ta dinamica si puternica sa straluceasca. Simte-te liber sa iti exprimi independenta in orice situatie.

GEMENI

Se pare ca incerci sa retragi niste critici. De saptamani intregi ai avut grija sa te uiti la munca ta pentru a intelege greselile. Poate ca numarul de erori pe care le-ai gasit te-a surprins. Ca urmare, criticile aduse celorlalti s-au intepenit si mai mult, deoarece ai putut vedea ca a avut un oarecare merit. Astazi vei primi totul cu usurare. De fapt, este posibil sa primesti cateva complimente.

RAC

Aspectele legate de romantism, dragoste si casatorie ar trebui sa mearga foarte bine pentru tine astazi. Ar trebui sa te simti mai ales calduros si sustinator. Conversatiile intime iti vin in minte cu usurinta. Asigura-te inainte de a vorbi ca iti exprimentezi gandurile intr-un mod corect. Exista un pericol in care partenerul tau ar putea sa interpreteze gresit cuvintele tale. Nu vrei sa te superi, oricat de temporar. Incearca sa treci cu bine ziua!

LEU

Prietenii, activitatile de grup si evenimentele sociale ti-ar putea ocupa mult timp din aceasta zi, asa ca asteapta-te sa-ti petreci ziua interactionand cu oamenii. Acestea pot varia in functie de contextul social, etnic, educational sau national. Probabil vei avea parte de o zi interesanta, distractiva si imbucuratoare. Ai putea, de asemenea, sa iti faci niste prieteni noi si sa intalnesti cel putin un potential partener de dragoste.

FECIOARĂ

Virilitatea si energia masculina fortata asupra ta astazi sunt toate pentru spectacol. Cineva vrea sa te intimideze pe tine si grupul tau de colegi sau prieteni sa faci ceea ce vor sa faca, nu ceea ce grupul trebuie sa faca. Uneori, persoanele care arata cel mai puternic din punct de vedere fizic sunt cele mai slabe din punct de vedere mental, asa ca incercarile lor stupide de a te fermeca vor fi nereusite.

BALANȚĂ

Este posibil sa fi avut un vis foarte ciudat si oarecum tulburator despre un prieten si s-ar putea sa te trezesti intr-o stare nelinistita. Scrie-ti visul daca poti. Acest lucru ar putea elimina unele dintre emotiile implicate si arunca putina lumina asupra a ceea ce te-a determinat sa ai visul. Nu-ti face griji!

SCORPION

Niciodata nu ai aratat mai bine. Partenerul tau te observa si iti arata mai multa afectiune si poate chiar cu un cadou neasteptat. Acest lucru ar trebui sa puna un zambet pe fata ta! La locul de munca, s-ar putea sa ti se acorde responsabilitati peste jobul obisnuit. Ai grija sa termini cu bine totul. Daca faci acest lucru, este posibil sa fie urmari si alte progrese.

SĂGETĂTOR

Doresti sa ai informatii despre un anumit subiect si vei merge pana in panzele albe pentru a le obtine. Inainte de a te indrepta catre biblioteca, de ce sa nu incerci o cautare online? S-ar putea sa gasesti tot ce ai nevoie fara sa iti parasesti scaunul. Dar cautarea ta ar putea necesita mersul la sursa principala, astfel ca vor fi implicate anumite calatorii.

CAPRICORN

O cearta minora sau despartire ar putea avea loc cu un partener de dragoste, probabil despre ceva care pare banal. Este foarte probabil sa-ti duci parerea pana in punctul in care este posibil sa nu mai vrei sa vezi din nou aceasta persoana. Du-te la un antrenament sau la o plimbare rapida pentru a-ti limpezi mintea si pentru a privi situatia mai obiectiv.

VĂRSĂTOR

Exista o aroma usoara si inaltatoare a zilei, pe care ar trebui sa o blochezi si sa te faci responsabil. Vei constata ca exista o calitate destul de visatoare, dar expansiva pentru aceasta energie care te incurajeaza sa cresti mai mult si sa obtii mai mult. Sari pe oportunitati, dar ai grija sa nu actionezi pe baza informatiilor gresite.

PEȘTI

Pregateste-te pentru actiune, pentru ca astazi ar putea fi o aventura cu ritm rapid, care te va tine in picioare in mod sigur. Dorinta ta de a lupta si de a cuceri este probabil mult mai puternica decat de obicei, iar comunicarea cu ceilalti este chiar lucrul care iti alimenteaza acest foc. Instinctul tau orientat catre actiune este probabil sa fie indraznet, asa ca ai grija in toate situatiile.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
1566 locuitori

Gura Camencii este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bobuleşti, Gura Camencii și Gvozdova. Satul Gura Camencii se află la o distanță de 5 km de orașul Florești și la 122 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1566 de oameni. Satul Gura Camencii a fost menționat documentar în anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.