04 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2425
Horoscopul pentru 5 noiembrie 2021
04 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2425

Horoscopul pentru 5 noiembrie 2021

BERBEC

Astazi ar putea fi una dintre cele mai fericite zile pe care le-ai avut de mult timp. Poate o vei petrece cu un partener romantic actual sau potential, mergand in locuri ciudate din cartierul tau. Ai putea primimi, de asemenea, vesti de la cineva apropiat pe care poate nu l-ai mai vazut de mult. Bucura-te de o zi complet placuta, stimulatoare!

TAUR

Astazi ai putea primi o suma neasteptata de bani. Poate ca un prieten care iti este dator ar putea rambursa datoria sau ai putea obtine o oportunitate neasteptata de a castiga putin in plus. Romantismul ar trebui sa mearga bine, deoarece atat tu, cat si un partener romantic actual sau potential va simtiti deosebit de caldi si senzuali. Mergeti la un restaurant preferat pentru a sarbatori.

GEMENI

Cineva care ar putea fi o celebritate locala s-ar putea sa fie brusc atras de tine, desi in acest moment niciunul dintre voi nu poate fi inclinat sa urmareasca asta. Nu te astepta la mare lucru din partea acestei persoane dincolo de conversatie, desi acest lucru ar trebui sa fie foarte stimulant acum. Energia ar trebui sa fie suficient de puternica pentru a rezista peste zi, asa ca nu te sfia sa faci schimb de nume si numere de telefon.

RAC

Astazi s-ar putea sa fii puternic atras de cineva dintr-un oras indepartat sau poate dintr-o tara straina. Persoana poate fi foarte educata si stimulatoare si putea gasi conversatiile cu ea captivante. Aceasta persoana ar putea fi implicata in stiinte, psihologie sau poate metafizica. Probabil ca acum vei alege sa asculti mai mult decat sa vorbesti.

LEU

Astazi s-ar putea sa fii catapultat in ochii publicului intr-un fel si nu te vei simti prea confortabil acolo! Daca predai, vorbesti sau conduci un grup de discutii, ar putea fi o idee buna sa cauti sprijinul cuiva care are un dar mai puternic de a vorbi decat tine. Aceasta persoana poate fi un prieten apropiat sau un partener de dragoste. Nu-ti face griji. Cu putin ajutor, vei fi bine!

FECIOARĂ

Astazi s-ar putea sa faci ceva de rutina, poate ca voluntar, cu o persoana interesanta a carei companie iti place. Conversatiile pline de viata ar trebui sa faca ziua sa treaca mai repede. Ai putea incheia ziua cu nerabdare sa revezi aceasta persoana. Prin noul tau prieten si prin munca, ar trebui sa iti faci o imagine de perspectiva asupra psihicului celorlalti, ca sa nu mai vorbim de al tau!

BALANȚĂ

O noua relatie de dragoste ar putea aparea la orizont, poate cu cineva la fel de creativ ca tine. Acest lucru ar putea provoca o oarecare indoiala de sine, in special cu privire la aspectul tau, dar nu ceda la asta. Persoana este atrasa de energia ta! Ar putea avea loc niste conversatii fascinante. Sentimentele ar trebui sa fie adanci. Acest lucru ar putea duce la un angajament pe termen lung.

SCORPION

Unii vizitatori ar putea veni astazi la tine acasa, poate un cuplu cu un copil. Vei trece prin toate ca un vartej si vei dori ca totul sa arate perfect. S-ar putea chiar sa fii tentat sa cureti dulapurile! Nu te deranja. Relaxeaza-te si bucura-te de compania oaspetilor tai. Sunt mai interesati de ceea ce ai de spus decat daca casa este sau nu impecabia.

SĂGETĂTOR

Un apel de la un prieten apropiat sau partener de dragoste ar putea aduce vesti bune astazi. Vei fi atat de fericit de asta incat vei dori sa spui tuturor celor pe care ii cunosti. Acest lucru ar putea implica dragoste sau ar putea sa se refere la un proiect creativ de un fel, care poate implica talentele tale in scris si vorbit. Seara probabil ca vei dori sa iesi si sa sarbatoresti cu persoana care ti-a adus vestea.

CAPRICORN

S-ar putea sa primesti o veste minunata despre unele sume de bani astazi. Acest lucru ti-ar putea ilumina ziua si nu vei dori sa faci multe treburi casnice dupa aceea. Nu iti fa griji! In loc sa te simti vinovat ca ai lasat treburile casnice in urma, iesi si sarbatoreste cu un prieten apropiat sau partenerul tau. O meriti. Sa ai o seara placuta!

VĂRSĂTOR

Astazi te poti concentra asupra proiectelor. Acestea ar putea fi legate de relatiile tale personale. Oricare ar fi natura sarcinilor tale, nu fi surprins daca le gasesti confuze. S-ar putea sa fii tentat sa faci totul ca sa iesi in oras, dar aceasta nu este o idee buna. Mai bine ai incerca sa gasesti un sens acestor confuzii.

PEȘTI

Un prieten iti sugereaza sa renunti la ceea ce inseamna gandire pesimista pentru ca se anunta vesti bune pentru tine. Poate fi vorba despre un loc de munca sau chiar o propunere de afaceri. Inainte devii prea entuziasmat, preferi sa afli toate detaliile si sa ramai sceptic.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
406 locuitori

Mirceşti este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 406 oameni. Satul Mircești a fost menționat documentar în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.