26 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2550
Horoscopul pentru 27 octombrie 2021
26 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2550

Horoscopul pentru 27 octombrie 2021

BERBEC

Unele e-mailuri sau apeluri dezamagitoare ti-ar putea veni astazi. Poate ca cineva cu care sperai sa te intalnesti nu va reusi sa ajunga, sau poate un prieten a fost nevoit sa refuze o invitatie la o petrecere. Nu lasa asta sa-ti strice starea de spirit. Se intampla. Tine-te ocupat cu pregatirile si bucura-te de ziua ta. Nu te forta prea mult.

TAUR

S-ar putea sa te simti ingrijorat de situatia financiara astazi. Poate te-ai fi asteptat sa primesti niste bani si inca nu au intrat in cont. O despartire temporara de un partener romantic te-ar putea face sa te simti putin suparat. Daca te mentii ocupat, timpul va trece repede pana cand vei fi din nou impreuna. Seara, ia-ti timp sa te relaxezi.

GEMENI

S-ar putea sa te simti ingrijorat de situatia financiara astazi. Poate te-ai fi asteptat sa primesti niste bani si inca nu au intrat in cont. O despartire temporara de un partener romantic te-ar putea face sa te simti putin suparat. Daca te mentii ocupat, timpul va trece repede pana cand vei fi din nou impreuna. Seara, ia-ti timp sa te relaxezi.

RAC

Simptomele usoare ale racelii iti pot afecta capacitatea de a te ocupa astazi de treburile casei. Esti o persoana activa, deci acest lucru ti-ar putea afecta increderea in sine si capacitatea de a face ceea ce vrei sa faci. Supararile dincolo de controlul tau in cercul tau de prieteni ti-ar putea afecta si concentrarea. Nu te opri asupra lor.

LEU

O persoana speciala din viata ta s-ar putea simti putin geloasa pe prietenii tai acum. Poate ca ai avut o serie de invitatii care te implica doar pe tine si pe prietenii tai. Ar putea fi o idee buna sa refuzi in favoarea partenerului tau. Obiectivele si proiectele pot fi blocate temporar, ceea ce poate fi frustrant.

FECIOARĂ

Probabil ca doresti sa iti iei o zi libera, poate pentru a te ocupa de un proiect creativ neterminat la care lucrezi de ceva timp. Dar este putin probabil sa ajungi foarte departe, deoarece neintelegerile din cadrul prietenilor iti mentin mintea ocupata si s-ar putea sa te superi. In ciuda tuturor, incearca sa ramai concentrat. Acesta este singurul mod de a realiza ceva.

BALANȚĂ

Te gandesti la prietenii si membrii familiei care locuiesc departe si nu stii ce mai fac. Te-ai putea simti putin nostalgic, gandindu-te la vremurile trecute. Nu sta pe ganduri. Suna-ti prietenii. Ei vor fi bucurosi sa auda de tine si te vei simti mai pozitiv in ceea ce priveste ziua. Seara, acorda putina atentie celor dragi care locuiesc in apropiere.

SCORPION

Problemele financiare ar putea fi incurcate astazi. Ar putea exista o intarziere in primirea unor sume, ceea ce s-ar putea dovedi frustrant, dar poate fi corectat. Aceasta nu este o zi buna pentru a face investitii, a cumpara proprietati sau pentru a cauta un imprumut. Tensiunea de a face fata acestui lucru ar putea crea cateva indoieli cu privire la abilitatile tale de gestionare a banilor. Nu dispera. Acest lucru este temporar si probabil dincolo de controlul tau.

SĂGETĂTOR

Problemele cu prietenii si posibil cu un partener romantic din ultima perioada te pot face sa te simti neiubit, nesigur si blocat emotional. Toate semnele indica faptul ca aceste sentimente nu sunt exacte. Prietenii tai nu si-au schimbat atitudinea fata de tine. Oricare ar fi fost problemele pe care le-ai avut sunt doar o piedica in drum.

CAPRICORN

Cosmosul iti va cere sa depui mai mult efort. Pentru a face acest lucru inseamna ca va trebui sa te intorci cu picioarele pe pamant si sa te alaturati celorlalti. S-ar putea sa iti cultivi prea putin independenta retragandu-te dintre oameni. Ar trebui sa incerci sa analizezi mai mult situatia si sa te implici intr-o cauza destul de importanta. Accepta lucrul cu ceilalti ca o componenta necesara a vietii tale .

VĂRSĂTOR

Este posibil sa ai unele probleme care ar putea necesita sa iti iei concediu de la serviciu. Acest lucru ar putea fi nedorit, deoarece te va impiedica sa iesi la o intalnire. Incearca sa-ti tii mintea ocupata cu activitati care nu te obosesc fizic. Totul va reveni la normal in scurt timp.

PEȘTI

Responsabilitatile de acasa iti pot aparea astazi in minte si pot interfera cu alte obligatii. Acest lucru ar putea provoca unele conflicte interioare, dar ai o viata personala si este important sa ai grija si de aceste lucruri. Supararile din cercul tau de prieteni te-ar putea distra si stresa in acelasi timp. Fa un efort sa echilibrezi totul si vei trece peste zi.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1758
Populația:
7538 locuitori

Pelinia este un sat şi comună din raionul Drochia. Pelinia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 17 km de orașul Drochia și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 7538 de oameni. Satul Pelinia a fost menționat documentar în anul 1758.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.