24 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2675
Horoscopul pentru 25 octombrie 2021
24 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2675

Horoscopul pentru 25 octombrie 2021

BERBEC

Incearca sa nu te prinzi prea mult in eventualele conflicte care se produc in jurul tau. Treaba ta consta in calmarea lucrurilor si aducerea unei perspective mai practice. Daca te incurci in faza de actiune a eforturilor, fara sa te gandesti mai intai la ceea ce faci, poti confunda lucrurile mai mult. Intoarce-te si vezi exact ceea ce trebuie sa faci.

TAUR

Poti sa te simti nostalgic cand te uiti prin albume foto, sa iti rearanjezi mobilierul si sa iti amintesti trecutul. Mintea ta va atinge anumite nivele emotionale pe care probabil ca nu le-ai rezolvat pe deplin in momentul in care s-au intamplat. Sentimentele vechi pe care credeai ca ar fi disparute ar putea sa iti aduca lacrimi in ochi. Fii sincer cu aceste sentimente acum, in loc sa le impaturesti inapoi pentru inca un deceniu.

GEMENI

Toata lumea are o idee diferita despre ceea ce este arta. Astazi, explorezi culturile ce au ceva de oferit in ceea ce priveste muzica, filmul si alte tipuri de expresie artistica. Unele lucruri te vor plictisi, unele te vor amuza si altele te vor soca, dar toate te vor educa. Mintea ta este dornica de noi imagini, idei si filosofii. Invatarea despre alte culturi te duce spre noi oportunitati.

RAC

Nu lasa prostia celorlalti sa intre pe sub pielea ta. Daca cineva crede ceva despre tine, ceva ce nu este adevarat, tot ceea ce poti face este sa explici adevarul, iar daca acea persoana nu te crede, trebuie sa accepti asta. Daca alti oameni vad comportamentul tau ca pe un act, atunci asta este problema lor. Nu toata lumea poate fi cel mai bun prieten al tau si nu toata lumea merita sa fie.

LEU

O anumita persoana din anturajul tau va veni astazi sa iti propuna o noua afacere ce iti poate schimba situatia financiara. Incearca sa nu te grabesti sa accepti aceasta oferta deoarece poate fi o capcana pentru a semna anumite acte. Refuza prieteneste, apoi intoarce-te la treburile tale. Partenerul de viata iti va da o veste ce te va pune pe ganduri. Ai grija la felul in care te exprimi.

FECIOARĂ

Esti o persoana de ajutor dar de multe ori in relatiile tale, te confunti cu parintii. Tinzi sa faci o multime de sacrificii pentru tine insuti. Astazi poti invata cum sa spui nu cand simti ca partenerul tau a depasit limitele a ceea ce poti da. Daca faci acest lucru, poti redescoperi ceva esential pe care l-ai pierdut pe parcurs si anume ego-ul tau.

BALANȚĂ

Este cineva prea lacom cu timpul tau? Astazi poate ar fi necesar sa stabilesti anumite limite. Daca te simti presat sa petreci mai mult timp cu aceasta persoana decat ai dori, poti, si ar trebui sa spui 'nu' la urmatoarea invitatie astfel incat acea persoana sa inteleaga situatia. Daca ti se cere sa-ti explici refuzul, ar trebui sa fii diplomatic pentru a evita sa te simti rau. Doar explica-i ca ai nevoie de mai mult timp pivat acum.

SCORPION

Chiar daca vremea nu este de partea ta, nimic nu te va impiedica sa iti duci la bun sfarsit planurile pe care le aveai pentru aceasta zi. Exista posibilitatea ca un prieten de familie sa te invite sa petreci ziua alaturi de el, sarbatorind un eveniment important. Ai grija de felul in care te exprimi deoarece risti sa fii inteles gresit.

SĂGETĂTOR

La locul de munca situatia nu e chiar asa cum te-ai asteptat. Se pare ca vei avea parte de o inspectie neasteptata ceea ce te va face sa devii destul de agitat. Fa cateva exercitii de respiratie si prezinta-ti ideile fara nici o frica. Exista posibilitatea ca unei persoane importante sa ii placa ceea ce prezinti si va dori sa iti propuna o noua colaborare. Ai grija de decizia pe care o vei lua.

CAPRICORN

Ziua aceasta nu poate fi una dintre favoritele tale. S-ar putea sa fii prea constient de constrangerile ocupatiei principale. Probabil ca vei rade de recompensele primite pentru munca ta. Aceasta este o zi buna pentru a defini noi obiective personale si profesionale. Cei dragi te vor sustine. Intre timp, ce zici de idea de a cere o majorare?

VĂRSĂTOR

Indiferent daca ar trebui sau nu sa faci o cheltuiala specifica, ar putea provoca o anumita tensiune intre tine si un prieten. S-ar putea sa crezi ca acum nu este posibil, in timp ce prietenul tau este hotarat sa mearga pentru el. Nu este ziua in care sa incerci sa ajungi la un acord pe aceasta chestiune. Nici unul dintre voi nu este de natura sa renunte. Astepta cateva zile pana cand sunteti ambii putin mai linistiti.

PEȘTI

Sfaturile pe care le dai astazi vor avea un impact mai mare decat ai crezut si exista o tendinta puternica ca cuvintele sa fie interpretate gresit, deci vorbeste usor celor care iti cer anumite opinii. Nu poti fi responsabil pentru modul in care reactioneaza alte persoane, dar poti sa faci un efort ca totul sa fie bine. Evita durerile de cap daca poti.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
1209 locuitori

Ialpujeni este un sat și comună din raionul Cimișlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1209 oameni. Satul Ialpujeni a fost menționat documentar în anul 1805.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.