22 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2612
Horoscopul pentru 23 octombrie 2021
22 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2612

Horoscopul pentru 23 octombrie 2021

BERBEC

Chiar daca este o zi minunata si simti nevoia sa iesi in oras cu prietenii, ar fi indicat sa nu iti neglijezi partenerul de viata. Se pare ca o persoana apropiata iti va cere parerea in decizia de a cumpara un anumit obiect de valoare. Se pare ca acesta zi este una in care vei da sfaturi minunate celor din jur.

TAUR

Din cauza unei sume de bani pe care trebuia sa o primesti de la un coleg, astazi vei fi destul de nervos. Ar fi indicat sa fii prudent si sa iti stapanesti iesirile. Incearca te concentrezi pe prioritatile pe care le ai si sa nu te apuci de noi proiecte.

GEMENI

In sfarsit lucrurile par a merge pe drumul cel bun! In acest caz, prima reactie pe care o ai este de euforie dar nu pentru mult timp deoarece este urmata rapid de ingrijorare. Exista posibilitatea sa fii influentat de gustul succesului si vei incerca sa te organizezi astfel incat sa ai mereu parte de succes.

RAC

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa ai parte de unele probleme de sanatate ce iti vor afecta concentrarea. Ar fi indicat sa te limitezi la activitatile de rutina si sa lasi sarcinile importante pe seama colegilor. Spre seara sunt sanse sa primesti o vizita din partea unei rude ceea ce nu te va incanta prea tare.

LEU

Daca in ultima vreme ai avut mici conflicte cu persoana iubita, astazi totul pare sa revina la normal. Incearca sa fii cumpatat si sa nu iti asumi anumite riscuri. La locul de munca vei avea ocazia sa obtii unele venituri suplimentare datorita unor sarcini pe care le vei duce la bun sfarsit.

FECIOARĂ

Daca in ultima vreme ai avut mici conflicte cu persoana iubita, astazi totul pare sa revina la normal. Incearca sa fii cumpatat si sa nu iti asumi anumite riscuri. La locul de munca vei avea ocazia sa obtii unele venituri suplimentare datorita unor sarcini pe care le vei duce la bun sfarsit.

BALANȚĂ

Persoana iubita va fi nemultumita de faptul ca vei pleca intr-o calatorie de afaceri si ca vei anula planurile pe care le aveati. Ar fi indicat sa eviti sa te contrazici cu cei din jur pentru a evita o cearta. Din cauza starii tale de irascibilitatea risti sa faci unele greseli.

SCORPION

La locul de munca te poti baza pe intuitie si vei avea succes in tot ceea ce vei face. Persoanele apropiate te vor ruga sa le ajuti la treburile casnice. Fii realist cu privire la situatia actuala si incearca sa actionezi cu incredere. Incearca sa te asiguri ca totul va fi asa cum ai planuit.

SĂGETĂTOR

La locul de munca vei avea de aranjat anumite documente ce iti vor fi de folos in urmatoarele zile. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa pleci intr-o calatorie de afaceri pentru a putea semna noi contracte. In relatia cu partenerul de viata totul decurge bine doar ca exista riscul sa intampini o mica neintelegere din cauza unei schimbari de program. Fii mai intelegator.

CAPRICORN

Astazi vei fi tentat sa faci o calatorie cu cei mai apropiati prieteni si probabil nu iti va pasa despre detaliile evenimentelor ce se petrec in jurul tau. Esti inspirat de spiritul corectitudinii si vei putea fi chiar intr-o situatie in care vei fi nevoit sa fii arbitru astfel incat sa ii faci pe toti fericiti. Te vei simti cam epuizat din cauza stresului acumulat in ultima vreme.

VĂRSĂTOR

Poate ar fi bine sa incetinesti putin activitatile din aceasta zi si sa incepi sa faci unele planificari. E o stare de echilibru care te va ajuta sa iti pui in ordine gandurile si actiunile. Exista posibilitatea ca unele persoane iti vor veni in vizita si vei fi nevoit sa le servesti cu ce ai mai bun. Ai ocazia sa primesti o suma de bani de la o cunostinta apropiata.

PEȘTI

A venit timpul sa cobori cu picioarele pe pamant. Este o zi buna pentru a consolida si a organiza. Cand vine vorba de probleme in dragoste, incearca sa nu fii atat de nestatornic. Vei fi tentat sa faci pe dificilul cu cineva doar pentru a ii testa devotamentul. Ar trebui sa muncesti si sa consolidezi in loc sa fii atat de superficial si ambiguu.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2362 locuitori

Căpriana este un sat şi comună din raionul Străşeni. Căpriana este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Strășeni și la 37 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2362 de oameni. Satul Căpriana a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.