08 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 2492
Horoscopul pentru 9 august 2021
08 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 2492

Horoscopul pentru 9 august 2021

BERBEC

Emotiile tale pot fi neregulate. Poate doresti ca toata lumea sa stie ce simti si sa actionezi intr-un mod imatur pentru a te face observat. Intr-un fel te simti ca un copil care face orice pentru a atrage atentia unui parinte, chiar daca actiunea este una prea indrazneata. In acelasi timp, nu doresti sa fii vazut ca si copilul rau, iar rezultatul te-ar putea intrista doar pana cand cineva te va intreba ce s-a intamplat.

TAUR

Te vei implica intr-o serie de activitati la domiciliu ce vor include si pregatirile pentru o calatorie sau un eveniment. Vei avea parte de mai mult de un vizitator in aceasta zi. Exista posibilitatea sa nu te poti concentra prea bine din cauza ca te gandesti la mai multe lucruri odata. Incearca sa iei o pauza si sa fii atent deoarece daca vei lucra in panica, nu vei rezolva nimic.

GEMENI

Din cauza timpului pe care l-ai petrecut la servici si orele lucrate peste program, relatia ta cu persoana iubita nu este tocmai asa cum ar trebui. Ar fi bine sa iti iei cateva zile de concediu si sa pleci impreuna cu partenerul de viata intr-o excursie. Asa vei reusi sa repari greselile facute si relatia voastra ar reveni la normal. Evita sa iei unele decizii importante deoarece risti sa fii respins de anumite persoane.

RAC

In aceasta zi vei avea parte de mici obstacole in incercarea de a obtine noi contracte si vei deveni destul de agitat. La locul de munca vei fi nevoit sa participi la o sedinta neasteptata cu noii parteneri de afaceri unde iti vei arata ideile pe care le ai. Exista posibilitatea ca munca ta sa nu fie apreciata asa cum ar trebui si te gandesti sa cauti sa faci o mica schimbare in proiectele tale.

LEU

In aceasta zi vei intampina unele evenimente neplacute ce iti vor creea o stare de irascibilitate. Persoana iubita iti va reprosa ca stai prea mult la munca si ca esti indiferent cu persoanele dragi. Poti sa pregatesti o masa surpriza pentru membrii familiei si sa ii astepti cu un cadou.

FECIOARĂ

Iubirea ta, generozitatea si simtul frumusetii sunt destul de acentuate in aceasta zi. Daca exista un lucru ce trebuie sa il faci este acela de a iesi afara si de a privi apusul soarelui. Vei putea sa vezi partea romantica, creativa si frumoasa a tuturor lucrurilor ce se vor intampla in aceasta zi. Prietenii iti vor aprecia gesturile pe care le vei face in aceasta zi ceea ce te va face sa te simti minunat.

BALANȚĂ

Astazi este o zi mare pentru a face mutarea cea mare. Daca exista ceva pe plan sentimental despre care simti ca este nevoie sa faci o anumita schimbare, astazi e ziua potrivita. Este acum ori niciodata. Vei aborda toate situatiile intr-un mod practic si grijuliu. Inainteaza cu incredere si nu te uita inapoi. Incearca sa te rasfeti cu acele lucruri care iti pot oferi placere. Poti sa incerci sa faci un masaj sau o baie cu bule in aceasta seara.

SCORPION

Emotiile tale pot fi neregulate. Poate doresti ca toata lumea sa stie ce simti si sa actionezi intr-un mod imatur pentru a te face observat. Intr-un fel te simti ca un copil care face orice pentru a atrage atentia unui parinte, chiar daca actiunea este una prea indrazneata. In acelasi timp, nu doresti sa fii vazut ca si copilul rau, iar rezultatul te-ar putea intrista doar pana cand cineva te va intreba ce s-a intamplat.

SĂGETĂTOR

Din cauza unui imprumut ce nu ai reusit sa il obtii, vei fi destul de irascibil si nimic nu iti va conveni. Vei avea senzatia ca toti din jurul tau au ceva cu tine si vei simti nevoia sa faci unele modificari in viata ta. Incearca sa iti pastrezi calmul pentru a evita o cearta cu cei din jur.

CAPRICORN

Intuitia te poate ghida intr-o directie care pare sa se contrazica cu logica. Acest lucru te poate pune intr-o dilema si ar fi bine sa incerci sa fii practic sau sa iti urmezi inima. Nu te grabi sa iei decizii in aceasta zi ci ar fi bine sa iei in considerare sfaturile prietenilor.

VĂRSĂTOR

Dupa cateva zile pe care le-ai avut libere, a venit timpul sa te intorci la serviciu unde nu te vei simti in stare sa faci nimic. Exista posibilitatea sa te confrunti cu unele probleme de sanatate, dar nu te panica deoarece sunt trecatoare. O persoana apropiata va avea nevoie de atentia ta ceea ce te va face sa iti schimbi planurile pe care le aveai pentru aceasta zi.

PEȘTI

Premonitiile de astazi te pot deranja destul de tare si s-ar putea sa simti ca cei din jurul tau se tem din cauza lor. Nu intra in panica! Abilitatile tale intuitive nu sunt la fel de clare ca de obicei. Ceea ce simti poate fi distorsionat sau neadevarat. Incearca sa fii obiectiv si vei reusi sa iti ridici psihicul.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1541
Populația:
6048 locuitori

Nezavertailovca este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Nezavertailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Tiraspol și la 126 km de Chișinău. Populaţia satului Nezavertailovca alcătuia 6048 de oameni în anul 1997. Satul Nezavertailovca a fost menționat documentar în anul 1541.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.