04 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 2361
Horoscopul pentru 5 august 2021
04 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 2361

Horoscopul pentru 5 august 2021

BERBEC

Ar fi bine sa profiti de ziua libera si sa incerci sa analizezi problemele financiare ce le ai de ceva vreme deoarece exista posibilitatea sa poti sa rezolvi o parte din ele. Fereste-te sa faci unele promisiuni daca nu esti sigur ca le poti indeplini pentru a nu rani anumite persoane. Vei petrece momente placute in compania prietenilor si a persoanei iubite.

TAUR

Astazi ai oportunitatea sa faci cunostinta cu o anumita persoana care pe viitor ar putea deveni partenerul tau de viata. In cazul in care esti intr-o relatie astazi vei reusi sa iti surprinzi persoana iubita cu anumite gesturi romantice. La locul de munca vei reusi sa te descuri foarte bine cu negocierile noilor contracte si vei trece cu brio peste anumite examene de avansare sau vei avea succes la un interviu de angajare.

GEMENI

La locul de munca exista posibilitatea sa te simti ca si cum ti-ar fi luat cineva postul pe care il asteptai de multa vreme. Sefii te vor anunta de unele schimbari neasteptate ce vor avea loc in decursul acestei zile ceea ce te va face sa devii irascibil. Pastreaza-ti calmul si incearca sa imparti ideile tale cu ceilalti colegi. Ai grija la vorbele pe care le vei spune pentru a nu jigni pe cineva drag.

RAC

Astazi ar fi bine sa eviti speculatiile de orice fel si sa iei in considerare sfaturile celor din jur. Este o zi in care vei fi tentat sa te ocupi de unele reparatii din locuinta pe care le-ai tot amanat. Vei dori sa schimbi anumite piese de mobilier dar nu esti sigur daca este o idee buna. Pentru a lua deciziile corecte incearca sa te sfatuiesti cu partenerul de viata astfel incat sa nu cheltuiesti prea multi bani odata.

LEU

Esecul unei investitii facute recent ar putea sa iti afecteze starea de spirit astfel incat vei fi tentat sa te certi cu cei din jur. Vei avea senzatia ca toti sunt impotriva ta si ca nici cei mai buni prieteni nu te sustin in ceea ce vrei sa faci. Incearca sa alungi aceste ganduri negre si sa te relaxezi. Poti incerca sa iesi in oras cu persoana iubita. O plimbare in aer liber te va ajuta sa te relaxezi.

FECIOARĂ

La serviciu, datorita spiritului tau de convingere vei reusi sa obtii un nou contract destul de atractiv. Datorita acestui reusite, sefii iti vor oferi o prima destul de mare. Colegii te vor invidia si vor incerca sa iti puna piedici in urmatoarele proiecte. Incearca sa eviti sa lucrezi peste program deoarece esti predispus la unele probleme de sanatate.

BALANȚĂ

Anumite discutii cu partenerul de viata te-ar putea face sa plangi. In cazul in care au existat dificultati in relatia ta, le-ai depasit recent si probabil ai ajuns la o noua intelegere. Orice relatie romantica sau de prietenie care a inceput inainte cu putin timp acum va arata ca o relatie de durata. Inclinatia ta ar putea fi una de a controla sentimentele dar nu iti fie teama sa le arati.

SCORPION

Aceasta zi va fi una plina de evenimente neasteptate. Din cauza unor mici probleme de sanatate exista posibilitatea sa ai unele mici conflicte cu cei din jurul tau. Vei reusi sa te linistesti repede si sa iti recapeti buna dispozitie si vei face tot posibilul sa te simti bine in compania celor din jur. Poti primi un mic cadou de la o persoana apropiata si vei fi foarte incantat. Incearca sa te odihnesti deoarece maine te asteapta o zi destul de incarcata.

SĂGETĂTOR

Ai sanse mari sa ti se propuna o colaborare prin care poti castiga o suma frumusica de bani asa ca nu sta prea mult pe ganduri si ia decizia corecta. Incearca sa eviti unele speculatii financiare deoarece risti sa te certi cu partenerul de viata. Prietenii vor veni sa puneti la cale o iesire in oras alaturi de partenerii de dragoste.

CAPRICORN

O problema de familie te-a preocupat in ultima vreme si nu esti destul de sigur care au fost faptele reale. Vei fi tentat sa cauti informatii pentru a afla ce poti sa faci sa indrepti situatia. Ar putea fi timpul pentru o conversatie cu singurul membru al familiei care intr-adevar stie toate faptele si te va putea ajuta sa iei decizia corecta. Partenerul de viata iti va reprosa ca nu iti faci datoria pe care o ai in familie.

VĂRSĂTOR

Evita calatoriile lungi deoarece esti predispus la unele accidente, poate fi vorba de o alunecare pe ghetus sau un altfel de accident. Incearca sa fii atent in jurul tau pentru a fi pregatit sa treci de orice obstacol. La serviciu ar fi bine sa nu iti asumi unele sarcini deoarece starea ta de nervozitate iti poate provoca unele probleme.

PEȘTI

Ar fi indicat sa incerci sa fii mai sociabil in aceasta zi daca iti doresti ca cei din jur sa inteleaga atitudinea ta. Din cauza unor probleme cu partenerul de viata vei simti nevoia sa vorbesti cu un prieten apropiat pentru a gasi o cale de impacare. Te simti neglijat si iti doresti sa afli motivul acestei raceli. Poate daca ii vei oferi o dovada de iubire totul va reveni la normal.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
2052 locuitori

Ruseni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Ruseni și Slobodca. Comuna este aşezată în partea de est a raionului Edineţ pe malul rîului Ciuhur, la o distanţă de 10 km de orașul Edineţ, la o distanţă de 15 km de staţia de cale ferată Rediul Mare şi la 210 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2052 de oameni. Prima atestare documentară a satului Ruseni din ținutul Hotin datează din 2 mai 1575.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.