03 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 2523
Horoscopul pentru 4 august 2021
03 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 2523

Horoscopul pentru 4 august 2021

BERBEC

Astazi se poate trage o linie dreapta intre efort si prosperitate. Nu pierde mult timp in cautarea unei comenzi rapide care nu exista. In schimb, pune-ti hainele de lucru, ridica-ti uneltele si raporteaza-te la datorie. Cu toate acestea, nimic nu este mai eficient in ceea ce priveste incheierea tranzactiei decat echitatea. O anumita persoana a spus o data ca "Unii oameni viseaza de succes, in timp ce alti oameni se ridica in fiecare dimineata si o fac sa se intample".

TAUR

Atentia ta pentru detalii iti serveste bine, nu numai in treburile practice, ci si in nuantele relatiilor. Ai o rara capacitate de a observa umbra unei emotii care trece pe scurt prin expresia cuiva. Sensibilitatea psihica fina iti permite sa simti ceea ce s-ar putea intampla la suprafata. Aceste cadouri intuitive pot fi folosite pentru a imbunatati comunicarea cu un iubit si pentru a privi mai profund in inima ta. Trecerea dincolo de taramul rational este recomandata.

GEMENI

Se pare ca exista un pret pentru aproape totul astazi. Va fi greu sa gasesti un articol de lux atunci cand esti dispus sa cheltuiesti ca si cum ai cumpara o afacere. Aceasta orientare se aplica achizitionarii de bunuri materiale, dar se poate referi si la dragoste. Trebuie sa fii dispus sa faci o oferta de inalta calitate daca vrei sa primesti mai multe de la o relatie. Este un lucru bun cand costurile emotionale si valorile spirituale sunt in echilibru.

RAC

O revelatie surprinzatoare de la un prieten sau de la o cunostinta te poate face sa te gandesti la faptul ca nu cunosti cu adevarat aceasta persoana, asa cum ai crezut pana acum. Informatiile te pot determina sa cauti cunostinte care sa te mentina ore intregi ocupat. Un copil sau o persoana tanara ar putea sa vina la tine si sa ceara ajutor. Asta promite sa fie o zi plina, dar interesanta. Profita din plin de ea!

LEU

Astazi intelectul tau zboara in sus. O serie de idei noi, probabil legate de probleme politice sau sociale, iti pot stimula curiozitatea si te vor determina sa doresti sa petreci ore in biblioteca sau pe internet. Sarcinile mondiale au nevoie de manipulare. Acest lucru ar putea fi frustrant, pentru ca te va duce departe de cautarea ta. Daca obtii elementele de baza rapid, te poti intoarce fara a avea vreo vina nejustificata.

FECIOARĂ

O revelatie surprinzatoare, fie din interior, fie din surse precum carti, internet sau comunicari cu prietenii, te-ar putea indruma intr-o directie cu totul noua. Vei avea un sentiment sporit de libertate, precum si o perspectiva mai clara si mai progresiva. S-ar putea sa te gandesti la unele schimbari destul de grele in viata ta, dar nu lua astazi decizii sau aranjamente finale. Astepta inainte de a iti pune in practica ideile.

BALANȚĂ

In ziua de azi, vei avea parte de ocazii sociale de toate felurile. Unii vizitatori mai in varsta, poate parintii tai ar putea sa iti viziteze casa. Ar putea fi o vizita destul de linistita, cu o conversatie mai obisnuita decat intensa, dar va fi totusi placuta. Mai tarziu, poti sa iesi cu prietenii sau colegii sau sa-i intalnesti la o sarbatoare de un fel.

SCORPION

Astazi s-ar putea sa fii capabil sa iti regasesti gandurile si sentimentele, dar nu este posibil sa stii exact cum sa faci fata situatiei. Ar trebui sa spui ceva sau sa iti adaptezi propriul comportament pentru a se potrivi cu dispozitiile celorlalti? Reflecta asupra situatiei inainte de a face asta. Aceasta este o zi minunata pentru a medita, pentru a citi carti sau pentru a participa la prelegeri cu privire la chestiuni spirituale.

SĂGETĂTOR

Relatia cu un coleg de munca pare sa fie cam tensionata in ultima vreme. Ar fi bine sa nu mai iei in considerare barfele din jur pentru a nu lasa ca acest conflict sa ia amploare. Exista riscul sa fii tras la raspundere pentru anumite reactii pe care le-ai avut in aceasta zi. Incearca sa fii diplomat.

CAPRICORN

Imaginatia este cea mai buna prietena a ta. Nu esti pe punctul de a lasa pe nimeni sa iti deranjeze lumea fantastica. Implementarea acestui plan si realizarea acestuia in lumea reala sunt doua lucruri diferite, asa ca incerca sa nu te conectezi prea mult la aceasta idee. Cu scopul de a iti manifesta viziunea nu trebuie sa fii nerealist in privinta aceasta.

VĂRSĂTOR

Obtinerea opiniilor tale poate spulbera anumite planuri, dar in cele din urma totul va merge pe fagasul normal. Exista un ton exploziv in aer chiar acum, care este greu de ignorat. Ai nevoie de vointa ta puternica pentru a combate fortele abrazive de la locul de munca astazi. Ai ocazia de a initia controlul asupra situatiei. Alti oameni ar putea sa nu fie prea siguri de ei insisi pentru a face o anumita miscare.

PEȘTI

S-ar putea sa stii exact ce trebuie sa faci astazi, dar dintr-un anumit motiv, actiunea ceruta poate fi un lucru greu pentru tine. Ia-ti un rol activ pentru a te implica. Spune-ti parerea, dar nu fi atat de atasat de rezultatele pe care le speri si nu te descuraja daca lucrurile nu se comporta exact dupa plan. Independenta este o virtute importanta detinuta astazi.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
1284 locuitori

Lingura este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Crăciun, Lingura și Popovca. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 129 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1284 de oameni. Satul Lingura a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.