10 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 3277
Horoscopul pentru 11 mai 2021
10 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 3277

Horoscopul pentru 11 mai 2021

BERBEC

In aceasta zi vei avea ocazia sa te reintalnesti cu unele persoane apropiate pe care nu le-ai mai vazut de ceva vreme. Exista posibilitatea ca in decursul acestei zile sa fii nevoit sa faci o calatorie in interes profesional. Ar fi indicat sa ai grija la felul in care te exprimi deoarece risti sa ranesti o persoana fara sa vrei.

TAUR

Ziua de astazi se arata a fi una destul de tensionata atat la locul de munca dar si acasa. Din cauza starii de nervozitate risti sa faci unele greseli la locul de munca si sa te certi cu un coleg. Ar fi indicat sa incerci sa iti stapanesti nervii daca nu vrei sa fii penalizat. Prietenii te vor invita sa petreci o seara relaxanta in oras, astfel incat vei uita micile evenimente neplacute din aceasta zi.

GEMENI

Exista posibilitatea ca din cauza unei probleme financiare sa fii putin ingandurat. Nu te ingrijora deoarece vei avea posibilitatea sa primesti o suma de bani de unde nu te asteptai. Exista riscul sa ai parte de o discutie aprinsa cu partenerul de viata, dar ar fi indicat sa nu te enervezi si sa incerci sa discuti cu calm.

RAC

Astazi te poti baza pe creativitatea ta si vei avea succes in tot ceea ce faci. Vei fi tentat sa iti faci unele planuri ce se vor indeplini in foarte scurt timp si iti vor aduce unele satisfactii financiare. Incearca sa nu eviti problemele persoanei iubite si sa incerci sa cauti o cale de compromis intre afaceri si viata sentimentala.

LEU

Vei primi un telefon prin care vei fi anuntat ca o ruda din alta localitate intentioneaza sa te viziteze. Aceasta veste poate provoca unele discutii aprinse cu partenerul de viata. Incearca sa fii calm si sa faci tot posibilul pentru a evita orice cearta. Dupa aceasta vizita vei dori sa iesi sa te intalnesti cu prietenii. Ar fi indicat sa tii cont de sfaturile lor.

FECIOARĂ

Se pare ca ai putea avea unele sentimente puternice pentru o anumita persoana, ceea ce nu e ceva nou deoarece in general ai tendinta de a simti lucrurile mai profund. Iti va fi cam greu astazi sa te exprimi. Desi esti foarte creativ, nu vei gasi o activitate care sa te satisfaca. Poate ar fi mai bine sa vizitezi o librarie si sa cauti unele carti despre ambarcatiuni sau despre arta. Ele te vor ajuta sa te exprimi.

BALANȚĂ

In aceasta zi vei avea o dorinta puternica de a comunica cu cei din jur. Cel mai ciudat lucru la aceasta dorinta este faptul ca discutiile vor fi toate centrate pe libertatea de exprimare. Indiferent de subiect, aminteste-ti ca cel ce se va face auzit va avea ziua cea mai tare. O persoana apropiata iti va da o veste importanta ce te va binedispune.

SCORPION

In decursul acestei zile vei avea un sentiment de neliniste si ar fi bine sa ai incredere in intuitia ta chiar daca lucrurile nu merg cum ti-ai dori. Exista posibilitatea sa ai unele probleme de incredere in legatura cu unii prieteni sau cunostinte sociale. In cazul in care ai putea sa iti ordonezi cu atentie cele mai bune interese financiare ai putea concepe un plan de bataie pentru urmatoarele luni si te vei putea astepta la unele progrese mari.

SĂGETĂTOR

Astazi va fi usor pentru tine sa fii la curent in ceea priveste stirile de actualitate, zvonurile din cartier si senzatiile din mass-media. Vei dori sa scrii multe scrisori si sa-ti petreci mai mult timp facand acest lucru decat sa trimiti mesaje pe telefon. O conversatie privata, o intalnire secreta sau o excursie vor fi minunate, mai ales daca ai un anumit obiectiv.

CAPRICORN

La locul de munca vei avea parte de o sedinta de afaceri ce nu va decurge asa cum te asteptai. Exista posibilitatea sa iti intelegi gresit un partener de afaceri si vei provoca o cearta. Incearca sa lamuresti toate neintelegerile cu calm deoarece risti sa rupi aceasta colaborare.

VĂRSĂTOR

Vei reusi in sfarsit sa lamuresti o problema sentimentala mai veche si sa pui la punct o relatie noua. Ar fi indicat sa incerci sa fii mai cumpatat in ceea ce priveste cheltuielile, chiar daca crezi ca ai o situatie financiara destul de buna. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa pleci intr-o calatorie de afaceri, asa ca ai grija la discutiile pe care le vei purta cu noii parteneri.

PEȘTI

Se pare ca aceasta zi este una confuza pentru toti, dar fara indoiala ai observat asta. Exista posibilitatea ca unele persoane vor deveni mai rigide decat oricand deoarece rezista schimbarilor dramatice. Sensibilitatea ta te va face foarte receptiv la situatiile din trecut, dar conditiile actuale ar trebui sa te inspire pentru a putea sa iti spui punctul de vedere.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443-1453
Populația:
1187 locuitori

Teliţa este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Teliţa și Teliţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Anenii Noi și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1187 de oameni. Satul Telița a fost menționat documentar între anii 1443-1453.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.