08 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3612
Horoscopul pentru 9 aprilie 2021
08 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3612

Horoscopul pentru 9 aprilie 2021

BERBEC

In aceast zi este posibil sa te intalnesti cu o persoana cu care nu te-ai mai vazut de mult timp. Exista posibilitea sa fii nevoit sa te implici in rezolvarea unei probleme de sanatate cu care se confrunta un membru mai in varsta din familie. Pana la finalul acestei zile sunt sanse sa primesti o veste buna din partea unei persoane apropiate.

TAUR

Pot aparea probleme neasteptate ce te vor face sa iti modifici planurile pe care le aveai pentru ziua de azi. Incearca sa apelezi la rabdare si bun simt pentru a trece mai usor peste probleme. Exista posibilitatea sa intampini mici probleme de sanatate, asa ca ar fi bine sa ai grija la alimentele pe care le consumi.

GEMENI

Din cauza unor probleme pe care le-ai tot amanat in ultima perioada, astazi vei fi nevoit sa te invoiesti de la serviciu pentru a le putea rezolva. Exista posibilitatea ca un coleg sa nu fie de acord cu ceea ce vei face si sa nu doreasca sa te ajute. Incearca sa eviti orice fel de speculatii daca vrei sa ai parte de reusita pe tot restul zilei.

RAC

Vei fi plin de romantism si senzualitate ceea ce te face sa nu observi persoanele din jurul tau. Dupa-amiaza vei planifica o intalnire romantica alaturi de persoana iubita pentru aceasta seara. Partenerul de viata va fi foarte entuziasmat de cadoul pe care il vei face la acea intalnire.

LEU

Sfaturile tale vor fi apreciate iar increderea celor din jur te va face sa te simti special. La locul de munca vor putea exista unele tensiuni intre tine si niste colegi dar datorita comunicarii veti reusi sa rezolvati orice neintelegere.Spre seara vei fi nevoit sa participi la o discutie serioasa cu anumite persoane din anturajul tau. Incearca sa fii calm.

FECIOARĂ

Faza sociabila in care te afli in prezent necesita multa energie. Esti atras de unii dintre noii cunoscuti, dar iritat de altii. O anumita persoana, iti provoaca anxietate reala astazi. Ai doua optiuni. Fie abandonezi complet noul grup de prieteni, fie expulzezi persoana care iti provoaca probleme.

BALANȚĂ

Ai o vointa foarte puternica si nu iti este frica sa o exprimi. Astazi vei avea acea sansa. Simte-te liber sa ii luminezi pe ceilalti cu bogatia ta de cunostinte imense. Preia controlul conversatiei si accepta provocarea mentala de a incerca sa castigi alti oameni de partea ta. Indiferent daca ai succes sau nu, te vei distra incercand.

SCORPION

Un vizitator mai in varsta ar putea veni astazi la usa ta. Probabil ca nu esti prea incantat de acest lucru, dar oricum vei putea juca rolul gazdei bune. Romantismul si sociabilitatea pot fi un pic limitate de obligatiile fata de familie, in special parintii, dar nu-i lasa sa te traga in jos. Este posibil sa fii blocat acasa in seara asta, dar vei putea sa te eliberezi mai tarziu.

SĂGETĂTOR

Inainte de a iti irosi toata energia pe podium, proclamandu-ti lumii gandurile, ar trebui sa te opresti, sa te uiti in jur si sa iti observi publicul. Cum reactioneaza ei la tirada ta? Oamenii se indeparteaza sau se inveselesc? Poate ca trebuie sa lasi pe altcineva la microfon.

CAPRICORN

Acesta zi este sfarsitul calatoriei pe care ai facut-o in ultimele saptamani. Ai vazut, fara indoiala, cateva atractii interesante. Fie ca ai fost intr-o calatorie interioara sau exterioara, energia cosmica te va conduce intr-un port sigur. Desfa-ti bagajele cu grija, deoarece acestea sunt pline de comori si suveniruri. Vei dori sa le pui in casa ca amintiri fericite din locurile pe un de ai trecut.

VĂRSĂTOR

Exista probabilitatea ca ceva de care ai nevoie sa te eludeze astazi. Aspectul oarecum tensionat din ultima vreme nu a ajutat, dar astazi totul este la indemana, mai ales daca au fost considerente materiale care te impiedica. Ai o zi propice, asa ca profita la maximum!

PEȘTI

Din cauza ca vei petrece mai mult timp pe drumuri, risti sa te alegi cu o raceala. Ar fi bine sa lasi toate activitatile deoparte si sa iti faci un ceai, sa iei o pastila si sa stai in pat. Vei vedea ca dupa cateva ore te vei pune pe picioare. Datorita felului in care comunici cu persoanele din jur, vei avea ocazia sa te imprietenesti cu o persoana deosebita cu care vei lega o relatie de durata.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , zodie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1761
Populația:
1851 locuitori

Molovata Nouă este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Din componenţa comunei fac parte localităţile Molovata Nouă și Roghi. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Dubăsari și la 58 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1851 de oameni. Satul Molovata Nouă a fost menționat documentar în anul 1761.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.