12 octombrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 1714
Horoscopul pentru 12 octombrie 2019
12 octombrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 1714

Horoscopul pentru 12 octombrie 2019

BERBEC

Ai câştig de cauză într-o confruntare în care alţii apelează des la informaţii greşite sau rău intenţionate. Nimeni nu te poate învinge azi, pentru că simţi de la o poştă minciuna sau ipocrizia, şi ştii să-ţi iei măsuri de precauţie astfel încât să nu te laşi înşelat de nimeni. Ba chiar ai un talent aparte de a scoate la iveală adevărul chiar şi în cele mai obscure situaţii, pentru că presimţi că cineva umblă cu cioara vopsită şi nu te laşi până nu-l demaşti prin orice mijloace. Nu-i merge cu tine şi bine faci că lupţi pentru adevăr până în pânzele albe!

TAUR

Finalul la care ai ajuns nu te bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-ai visat. În loc să stai şi să cauţi unde ai greşit şi ce se mai poate salva, te laşi influenţat de anturajul nefast şi aluneci încet spre depresie. Luptă cu această stare, poate mai ai ceva de făcut la proiectul împotmolit, dar, dacă te laşi copleşit de supărarea generală care pluteşte în jur, fii sigur că va fi un eşec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influenţele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alături de tine oameni şi mai trişti, şi mai pesimişti, şi mai împovăraţi de probleme decât tine şi care te pot trage în jos după ei.

GEMENI

Nu te simţi în largul tău. De obicei eşti mai puternic, mai sigur pe tine, dând dovadă de maximă stăpânire de sine, dar azi parcă te-au copleşit emoţiile, slăbiciunile, propriile temeri. Calci cu grijă şi nu te arunci spre nimic care ar implica o oarecare doză de risc, pentru că presimţi ceva ciudat: că ceva se va întâmpla, că nu e direcţia cea mai bună, că nu deţii, încă, toate resursele de care e nevoie pentru a ajunge la succes. Azi preferi să stai cuminte şi retras în banca ta, sperând să nu te observe nimeni, pentru că nu eşti tu cel pe care îl ştia lumea. Accepţi de bună voie anonimatul şi izolarea, aşteptând pasiv din umbră.

RAC

Lumea te ştia om serios, matur, aşezat, rezervat, cumpătat, dar azi te comporţi complet altfel. Uiţi de vârsta pe care o ai sau de responsabilităţile pe care le duci pe umeri şi te porţi ca un copil liber, lipsit de orice griji. Ai şi tu dreptul să te relaxezi şi să te bucuri de viaţă, desigur, dar nu te comporta aşa în situaţii în care superficialitatea pe care o afişezi nu are ce căuta. La serviciu, şefii nu vor aprecia lejeritatea cu care tratezi lucrurile importante şi s-ar putea ca imaginea ta de profesionist de încredere să aibă cumva de suferit. Nu glumi aşa, ca să nu laşi o impresie ciudată în societate.

LEU

Eşti în faţa unui nou început, dar nu eşti pregătit să-i dai startul până nu primeşti şi aprobarea familiei. Nu e un proiect care depinde numai de tine, ci de implicarea tuturor, mici şi mari. Discuţiile pe care le ai azi cu cei dragi au rolul de a vă spori cheful de acţiune, de a vă stimula unii pe alţii, de vreme ce fiecare îşi aduce contribuţia la ceea ce urmează să construiţi umăr la umăr. Eşti conştient că de felul în care luaţi startul acum depinde, mai apoi, evoluţia proiectului, de aceea nu porneşti nimic până ce nu primeşti confirmarea că toată lumea e gata de acţiune.

FECIOARĂ

Adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi visai frumos, la lucruri pe care unii spuneau că există doar în basme. Dar tu mai crezi încă în poveşti şi construieşti castele superb şi bine faci, pentru că uneori, în goana cotidiană după lucrurile mărunte ale vieţii, uităm să visăm şi să credem cu tărie în visele noastre. Tu dai dovadă de o imaginaţie debordantă, de o creativitate ieşită din comun, dar, mai presus de orice, de o capacitate fantastică de a vizualiza tot ceea ce doreşti să devină într-o zi realitate. Tu vorbeşti despre visele tale ca şi cum ar fi deja împlinite, palpabile, materializate, iar această atitudine te ajută să ajungi mai repede la rezultatele dorite. Nu va fi, ci la tine… deja este!

BALANȚĂ

Ai dreptatea de partea ta, ca atare nu ai de ce să-ţi faci griji cu privire la verdictul acţiunii care te preocupă acum. Adevărul va învinge, deci linişteşte-te, nu te mai frământa atâta cu scenarii cu tentă negativistă, pesimistă, panicardă, văzând în jurul tău doar inamici care umblă cu mijloace incorecte. Tu te afli pe un teren stabil, sigur, legal şi nimeni nu se poate opune acestei situaţii. Cât timp tu faci totul ca la carte şi nu te simţi vinovat de nimic nepotrivit situaţiei de faţă, vei ajunge mult mai repede la victoria finală, ca atare continuă să lupţi pentru a scoate la lumină realitatea! Binele întotdeauna învinge!

SCORPION

Uneori, ca să poţi duce mai departe un proiect, e nevoie şi de finaluri bruşte. Dacă vezi că un plan nu mai evoluează de la o vreme, e semn că ce a fost de făcut pe acel nivel e deja încheiat şi ar trebui să mergi mai departe, deci să te apuci de altă etapă. Asta trebuie să faci şi tu azi: pui punct aici pentru ca, de mâine, să te apuci de nivelul următor, cu altă energie, cu alt elan. Ar semăna cu un abandon din senin, dar e mai bine să spui drastic stop, să închizi definitiv acel capitol care nu mai are nici un rol în ceea ce se clădeşte acum sub ochii tăi şi să treci la nivelul următor ca să continui de acolo construcţia, fără să te tot întorci la un etaj inferior, deja terminat!

SĂGETĂTOR

Dacă te simţi singur, nu sta în casă azi, găseşte-ţi ceva de făcut pe afară, pentru că aerul curat va avea efecte fantastice asupra psihicului tău. Chiar şi o plimbare de unul singur fără ţintă va fi de preferat decât să stai acasă şi să pierzi vremea pe lucruri neînsemnate. Ieşind în spaţii largi, s-ar putea să te întâlneşti cu oameni care au un efect foarte bun asupra ta: te înveselesc, te revigorează, îţi ridică moralul, îţi distrag atenţia de la preocupările cărora le acorzi prea multă atenţie. poate fi şi o zi în care te dedici bunicilor sau rudelor mai în vârstă de familie, pentru că prezenţa ta le face lor o imensă bucurie! Du-te pe la ei!

CAPRICORN

Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu o uşoară reţinere, dând dovadă de maximă prudenţă, ceea ce, de obicei, nu prea te caracterizează. E bine să fii atent la fiecare pas pe care îl faci, la fiecare cuvânt pe care îl rosteşti, pentru că orice atitudine impulsivă poate avea efecte asupra planurilor începute. Cu cât evoluezi mai lent şi mai precaut, cu atât cresc şansele ca roadele care ies de aici să fie mai bune, deci ia-o încet, fără să pretinzi rezultate imediate. Altădată te-ai grăbit şi ai scăpat multe din vedere, dar acum arăţi că ţi-ai învăţat lecţia şi faci paşi mici spre scopul tău cel mare!

VĂRSĂTOR

În mediul tău apropiat se sărbătoreşte un eveniment fericit şi bucuria vă adună pe toţi la un loc. Totuşi, în acest mediu se infiltrează şi un invitat nepoftit care strică atmosfera cu atitudinea sa agresivă, negativistă, pusă mereu pe harţă. Fă tot posibilul să elimini acest intrus, pentru că ar fi păcat să vă strice tuturor buna dispoziţie cu tot felul de subiecte care pe voi nu vă interesează. Parcă ar fi invidios pe succesul sau bucuria voastră şi face tot posibilul să vă amintească în permanenţă doar de lucruri triste. Fă abstracţie, ca şi cum nici nu l-ai auzi!

PEȘTI

Dacă tu nu ai soluţii la situaţia care te frământă, priveşte cu detaşare în jur, pentru că soluţiile pot apărea de oriunde. Poate nu primeşti sfaturi concrete, foarte bine conturate sau argumentate, ci ideile cele mai bune pot veni şi pe căi mai subtile, sub forma unor coincidenţe ciudate, a unor sclipiri de moment, a unor asemănări izbitoare cu ceea ce se petrece în viaţa altora. Învaţă să captezi din jurul tău orice mic detaliu, aparent neînsemnat şi banal, dar care, aşezat la locul lui în puzzle, se va dovedi a fi piesa esenţială. Fii deci atent la toate semnalele care îţi parvin pe diverse căi, pentru că nu sunt deloc întâmplătoare!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1722
Populația:
1342 locuitori

Butuceni este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Butuceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 85 km de Chișinău. Populaţia satului Butuceni alcătuia 1342 de oameni în anul 2001. Satul Butuceni a fost menționat documentar în anul 1722.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.