20 septembrie 2019, 19:00 Caleidoscop views 2864
Horoscopul pentru 21 septembrie 2019
20 septembrie 2019, 19:00 Caleidoscop views 2864

Horoscopul pentru 21 septembrie 2019

BERBEC

Nu poţi coopera cu o persoană care, deşi îşi dă tot interesul pentru proiectul la care lucraţi umăr la umăr, nu se bazează pe informaţii prea solide. Mai degrabă îşi dă cu părerea, experimentează, încearcă să vadă ce iese, nu sunt aspecte certe pe care le poţi lua şi tu în seamă, Lasă-l să-şi încerce norocul, iar tu mergi pe căile deja verificate. Celălalt va greşi şi atunci ar putea arunca vina pe umerii tăi, dacă te vei implica în treburile sale. El va încerca să scape de consecinţele propriei sale neglijenţe, aruncând pe umerii tăi responsabilitatea, dar dacă nu te bagi, îşi va plăti singur oalele sparte!

TAUR

Chiar dacă au loc unele evenimente nu tocmai fericite în viaţa ta, nu trebuie să le acorzi mai multă importanţă decât merită. Sunt chestiuni inerente în orice casă: de exemplu se mai nasc şi conflicte între părinţi şi copii sau tensiuni în cuplu care planează peste toţi ai casei ca un nor negru. Cei mici, cei tineri, copiii sunt cei care pot dezamorsa cel mai uşor bomba, arătând iubire şi imensă înţelegere părinţilor lor, care vin nervoşi acasă. Dacă tu eşti cel tânăr, copilul casei, retrage-te din tirul părinţilor, şi acceptă-le nazurile, pentru că le vor trece repede. Dar dacă tu eşti părintele nervos, nu-ţi elibera nervii pe copii, pentru că ei nu au nicio vină că ţie ţi-au mers toate anapoda astăzi. Nu face o dramă din nimic!

GEMENI

Nu te poţi înţelege cu reprezentanţii generaţiilor aflate la distanţă mai mare faţă de tine. Te comporţi ca un om cu experienţă, serios, sobru, cu scaun la cap, şi nu apreciezi atitudinea superficială şi jucăuşă a celor tineri. Nu fi atât de rigid, pentru că o alură de acest gen poate genera ironii, chiar şi o atitudine nepoliticoasă la adresa ta. Adu-ţi aminte că au fost şi tu ca ei, ai fost şi tu tânăr şi nici tu nu ai privit lucrurile de la nivelul vârstei tale actuale. Coboară un pic ştacheta şi lasă atitudinea aceasta băţoasă pentru alţii, nu pentru cei care iau totul ca pe o joacă! Mai destinde-te şi tu un pic.

RAC

Deciziile pe care le iei acum îşi vor arăta efectele curând mai ales asupra corpului tău fizic. Poate renunţi la un aliment care nu-ţi face bine, iar alegerea făcută se va dovedi a fi foarte înţeleaptă. Poate te apuci de o cură de slăbire şi foarte rapid se vor vedea şi urmările excelente. Poate îţi schimbi radical lookul sau stilul vestimentar, deci sunt decizii pe care le iei de câteva ori în viaţă şi care vor crea o altă imagine asupra ta. Să nu te mire că nu va trece mult şi lumea se va uita la tine cu alţi ochi încercând să descopere ce anume s-a schimbat la tine. Probabil lumina pe care o degaji şi încrederea sporită în felul în care arăţi.

LEU

Dacă aveai azi planificată o întâlnire importantă de la care aveai mari speranţe, pregăteşte-te pentru o schimbare în program. Cel cu care ar fi trebuit să discuţi nu mai poate ajunge la timp la întâlnirea voastră şi deci apare o amânare. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru că nu face acest lucru ca să te evite pe tine, ci pentru că au apărut alte probleme în viaţa sa, care fac imposibilă întrevederea voastră. Arată toleranţă şi înţelegere faţă de cele întâmplate şi acceptă să lăsaţi discuţia pe altădată. Poate chiar nu era momentul cel mai potrivit şi undeva acolo sus se rearanjează lucrurile!

FECIOARĂ

Priveşti la grupul din faţa ta cu un dram de tristeţe, de parcă nu ţi-ai găsi şi tu locul printre acei oameni. Ei sunt, toţi, uniţi în jurul unui scop comun sau al unei idei în care cred cu toţii, dar tu eşti exclus din acest spaţiu, Ori pentru că tu preferi să faci opinie separată, pentru că nu eşti în asentimentul lor, ori pentru că ai o senzaţie de inadaptare, de inferioritate, sau chiar mania persecuţiei, având impresia că te dau afară din mediul lor. Exagerezi: nimeni nu are criterii de selecţie atât de exclusiviste, deci tu eşti cel care trebuie să se integreze, nu să aştepţi ca ei să se coboare la nivelul tău. Ei te-ar primi cu braţele deschise dacă ţi-ai arăta dorinţa de a face parte din acel grup.

BALANȚĂ

Ai ajuns la finalul unui proiect de lungă durată la care ţi-ai adus contribuţia şi tu alături de un grup extins de persoane. Fiecare a jucat un rol în atingerea acestui nivel, iar acum, la final, a venit vremea strângerii recoltei şi a sărbătoririi succesului. Vă apreciaţi unii altora contribuţia, celebraţi victoria comună şi vă bucuraţi de ceea ce aţi reuşit să construiţi laolaltă. Nimeni nu-şi arogă dreptul de conducător suprem al acestui succes, pentru că a fost un efort colectiv în care fiecare a avut rolul său cheie. Acum vă puteţi distra într-o petrecere de toată frumuseţea.

SCORPION

Ai ajuns într-un punct în care îţi dai seama că nu ştii nimic despre subiectul despre care se vorbeşte, şi recunoşti sincer acest lucru. Nu e în avantajul tău să începi să vorbeşti despre ceva despre care nu ai nicio idee, ca atare, înainte de a-ţi da cu părerea, pune mâna pe cărţi şi informează-te. Poate fi punctul de plecare spre un domeniu complet nou care, prin studiu aprofundat, poate deveni o nouă pasiune pentru tine. Acum faci prima oară cunoştinţă cu subiectul şi, ca tot ce-i nou, pare complicat. Ai răbdare, citeşte, studiază, întreabă-i pe cei mai învăţaţi şi ai să vezi că experienţa se acumulează pas cu pas. Acum poate nu ştii nimic, dar peste o lună vei şti destule!

SĂGETĂTOR

Nu te privi prin ochii celor din jur, pentru că lumea nu te cunoaşte aşa cum eşti cu adevărat. Degeaba te fac unii să te simţi miel când tu eşti leu, deci fă un pas în faţă şi arată-ţi justa valoare şi putere. Nu te lăsa etichetat, nu accepta să fii pus în aceeaşi oală cu cei slabi sau mediocri doar pentru că ai avea ceva în comun cu ei. Fii curajos şi scoate-ţi mai mult în evidenţă atuurile, calităţile, lucrurile unice care te diferenţiază de ceilalţi. Nu faci parte din turmă, aşa cum ar dori unii să te facă să crezi, ci eşti unul singur! Ia taurul de coarne şi luptă cu aceste condiţionări nemeritate pe care societatea le aruncă asupra tuturor.

CAPRICORN

Zi mersi că ai atâtea opţiuni la dispoziţie în situaţia în care te afli, deci ai de unde alege! Mai rar ai atâtea direcţii la fel de bune le îndemână, ca atare nu te grăbi încă să spui ce ai ales. Poţi merge o vreme, în paralel, pe mai multe căi şi, după ce vei înţelege mai bine situaţia, o vei putea selecta pe singura care îţi convine pe de-a-ntregul. Bucură-te de această paletă atât de bogată de idei, de soluţii, de variante, de căi de evoluţie, de care nu ai parte oricând, deci încearcă să nu te opreşti deocamdată la una singură. Ba mai mult: mai cere şi altele, cu tupeu, ca să fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere din multele posibilităţi care apar la orizont. Parcă plouă cu idei bune; scaldă-te în ele!

VĂRSĂTOR

Uneori te simţi ca un animal de povară care tot duce şi duce în spinare greutăţi peste puterile ale, dar nu cumva ţi le-ai asumat tu singur fără să te fi obligat nimeni? Tu ai acceptat să ţi se aşeze atâtea greutăţi pe umeri, când ai fi putut să spui mai clar că nu poţi să faci acel lucru, dar, ca să nu dezamăgeşti pe ceilalţi care au ştiut să profite de bunătatea ta, ai tot acceptat până, iată, ai ajuns la limita puterilor tale. Răzvrăteşte-te, dă jos acest jug la care te-ai înhămat într-un moment de slăbiciune, şi mai învaţă să spui şi nu. Nu e prea târziu să te eliberezi de greutatea care te apasă!

PEȘTI

Ca să te adaptezi din mers la schimbările care se prefigurează la orizont, trebuie să dai dovadă de multă flexibilitate şi încredere, să nu te cramponezi de lucrurile deja instalate în viaţa ta. Eşti într-un moment în care trebuie să fii ca o pană în vânt, ca o barcă pe valuri, deci nu te împotrivi curentului care te duce spre ceva nou. Cu cât eşti mai uşor, cu atât trecerea se va face mai lin spre noua etapă în care intri, deci lasă-te condus! Treci mai departe cu încredere deplină că ceea ce te aşteaptă la finalul acestei transformări e în armonie cu tine, deci n-are rost nici să te opui, nici să te temi. Fie ce-o fi!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
19 locuitori

Şestaci este un sat din cadrul comunei Prepeliţa, raionul Sîngerei. Localitatea Șestaci se află la distanța de 15 km de orașul Sîngerei și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 19 oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.