09 septembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2138
Horoscopul pentru 9 septembrie 2019
09 septembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2138

Horoscopul pentru 9 septembrie 2019

BERBEC

Nu trebuie să tratezi impasul în care te simţi blocat ca pe cel mai rău lucru, pentru că şi piedicile au rostul lor. De data aceasta, stând o vreme pe loc, mai ai timp de gândire, ţi se oferă răgazul necesar pentru a mai trece totul în revistă şi a ajusta ce se mai poate. Nu sta pe loc lăsând orele să treacă inutil, ci implică-te serios în analiza problemei în care ai rămas captiv, pentru că poţi găsi soluţia salvatoare. Un pic detaşat de miezul evenimentelor, fără să te împingă nimic de la spate să acţionezi imediat, vezi altfel ieşirea din impas.

TAUR

Stai pe loc, nu insista să te ocupi azi de un proiect dacă vezi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzaţie ciudată de blocaj, simţi că orice ai face, tot nu-ţi iese, dar zi mersi că e sâmbătă şi chiar îţi poţi permite o zi de pauză. Azi oricum nu înaintează nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activă ca tine, dar un impas poate avea şi o latură pozitivă: aceea că te poţi odihni, fără să mai depui atâtea eforturi. Când vor fi din nou întrunite condiţiile unei evoluţii bune, te vei apuca din nou de treabă, dar azi… mai stai şi tu un pic!

GEMENI

Nu eşti sigur pe forţele tale sau, dacă ai totuşi încredere în forţele proprii, atunci nu ai toate motivele şi condiţiile exterioare pentru a fi convins că te îndrepţi într-o direcţie favorabilă unei evoluţii bune în plan profesional. Ţi-e frică de un eşec, poate pentru că ai mai trăit cândva un moment similar când nu te-ai descurcat prea bine şi de aceea eşti atât de nervos şi capricios, fără a reuşi să îţi menţii dispoziţia de la o oră la alta. Ai frecvente modificări de atitudine, nu eşti consecvent în comportament şi idei şi asta nu te pune într-o lumină bună, ceilalţi neavând încredere în cei care acum spun una, mâine alta. Eşti foarte tăcut, închis, rezervat la serviciu, de aceea comunicarea e defectuoasă, generatoare de mari neînţelegeri între colegi.

RAC

Fie că munca este acum singura ta preocupare, celelalte aspecte ale vieţii fiind uşor dezamăgitoare, fie te simţi cuprins de un entuziasm molipsitor din cauza unor veşti bune cu privire la viitorul profesional, munceşti cu pasiune şi te dedici trup şi suflet muncii tale zilnice. Unii ar putea să te creadă obsedat de muncă, dar o faci din convingere, iar ambiţia te face să te lupţi pentru a atinge scopurile cele mai înalte. Există şi o motivaţie materială să munceşti atât, existând şi ceva concret promis la sfârşitul acestui efort care te face să tragi aşa de tare. Eşti plin de energie, ai multe contacte cu superiori sau persoane influente de la care ai putea avea ceva de învăţat sau de câştigat.

LEU

Eşti obosit de atâtea conflicte şi neînţelegeri acasă, dar azi te poţi trezi cu încă o serie de dispute aprinse pe seama ideilor tale. Încearcă să nu te enervezi şi nici să ridici tonul la orice fleac, pentru că unele aspecte pot trece mai uşor dacă nimeni nu toarnă gaz pe foc inutil. Chiar dacă nu eşti de acord cu opiniile altora, trebuie să ţii minte că din diversitatea de păreri se nasc cele mai interesante soluţii, deci fii atent şi la ceea ce ai ceilalţi de spus. Nu numai tu ai dreptate!

FECIOARĂ

Întâlneşti o persoană care are un efect foarte bun asupra ta. Te motivează, te ambiţionează, îţi inspiră curajul de a-ţi exprima punctul de vedere cu mai multă energie, devenind astfel stimulentul de care aveai nevoie pentru a merge mai departe. Nu numai că te împinge de la spate, dar te şi însoţeşte pe drumul pe care l-ai ales şi, atât timp cât îl ai alături, lângă umărul tău, totul va evolua foarte bine. E altceva să ai un tovarăş de drum care să te completeze şi cu care să te consulţi în permanenţă!

BALANȚĂ

Nu ai o relaţie prea bună cu persoanele aflate la oarecare distanţă de tine, ori ca vârstă, ori ca nivel social. Ai impresia că ceilalţi nu te respectă, nu ascultă ce ai de spus, că ignoră părerile tale, ceea ce poate fi umilitor pentru tine. Încearcă să-ţi exprimi punctul de vedere argumentat, matur, serios, fără să ţii predici altora, pentru că unii nu vor accepta să vii cu critici, nici măcar dacă ai dreptate. Prin exemplu personal poţi atrage mai uşor atenţia asupra adevărului pe care îl spui, deci nu încerca s-o faci pe profesorul sau şeful cu nimeni.

SCORPION

Fii foarte atent la persoana care încearcă azi să ţi se bage pe sub piele cu linguşeli, cu vorbe dulci, cu minciuni frumoase, pentru că urmăreşte să te inducă în eroare şi să se folosească de tine. Intenţiile sale sunt clar negative, dar daca nu rămâi realist şi nu observi la timp că ceea ce spune e praf în ochi, i-ai putea pica în plasă. Vrea să-ţi câştige încrederea şi prietenia ca apoi să extragă de la tine informaţia sau sprijinul de care se poate folosi în avantaj propriu.

SĂGETĂTOR

Discuţi cu cei din familie despre viitoarele investiţii care trebuie făcute pentru locuinţa în care trăiţi şi toţi primesc cu bucurie propunerile tale. E timpul să renovaţi sau să începeţi lucrările de extindere la locuinţa voastră şi e o reală plăcere să faceţi planuri peste planuri, să consultaţi ofertele de prin magazinele de profil, să visaţi cu ochii deschişi la felul cum va arăta spaţiul vostru la final. Nu trebuie să vă zgârciţi dacă e vorba de confort şi frumuseţe, pentru că, de vreme ce porniţi pe acest drum, sunteţi conştienţi că va costa mult, dar merită fiecare bănuţ fericirea de la capăt!

CAPRICORN

Felul în care își exercită unii autoritatea asupra ta lasă urme neplăcute şi îţi strică tot cheful de a mai face ceva. El nu ştie să se impună decât prin ton agresiv, prin forţă, printr-o violenţă pe care nu o poţi tolera, dar chiar dacă vei încerca să îţi spui părerea despre comportamentul său nepotrivit, nu vei scăpa fără un atac la persoană. Dacă această energie din belşug ar fi canalizată în mod constructiv, s-ar ajunge la rezultate excelente, dar ce păcat că se iroseşte pe certuri, conflicte, încăpăţânări inutile.

VĂRSĂTOR

Merită să investeşti multă energie pentru a ajunge la roadele pe care le visezi, pentru că totul se ridică lent, dar sigur. Chiar dacă vor exista momente când vei fi solicitat la maximum, cu riscul de a te epuiza fizic, vei considera că merită tot acest efort de vreme ce la final te aşteaptă rezultate atât de promiţătoare. Nu te va ajuta nimeni, deci trebuie să-ţi organizezi foarte bine activitatea ca să nu-ţi pierzi nici interesul, nici energia şi nici cheful până când vei ajunge la ţinta finală.

PEȘTI

Efortul colectiv la care ţi-ai adus şi tu contribuţia a ajuns într-un punct din care deja se întrevede succesul! Nu uita că nu ai fi ajuns aici fără cei din jurul tău, ca atare cel mai motivant lucru e să vă apreciaţi deschis unii pe alţii, să vă recunoaşteţi fiecare rolul în acest demers care, iată, se apropie de nivelul sperat de toată lumea. Şi tu eşti apreciat pentru ceea ce ai realizat alături de ceilalţi, ca atare nu uita să fii şi tu amabil, generos în cuvinte de laudă, pentru că ele sunt recompensa care vă încântă pe toţi în parte şi vă împing mai departe.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
660 locuitori

Frumoasa este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Frumoasa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Frumoasa este situat în centrul Moldovei. Satul se află la o distanță de 14 km de orașul Călăraşi și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 660 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.