09 august 2019, 19:00 Caleidoscop views 1904
Horoscopul pentru 10 august 2019
09 august 2019, 19:00 Caleidoscop views 1904

Horoscopul pentru 10 august 2019

BERBEC

Ai curajul propriilor opinii, nu sta în banca ta lăsându-i pe alţii să-şi dea cu părerea, când ai şi tu atâtea comentarii interesante de făcut. Poate ideile tale sună un pic altfel, mai îndrăzneţe sau mai moderne şi greu de acceptat de ceilalţi, dar într-o zi lumea îţi va da dreptate şi va ajunge la vorba ta. Eşti un vizionar, cu un pas înaintea multora, dar nu trebuie să taci doar pentru că vezi lucrurile altfel. Poţi fi un deschizător de drumuri pentru cei care nu au curaj să se aventureze spre direcţii nebătătorite. Fii tu cel care le arată că se poate şi altfel, că există şi alte variante, şi poate prin exemplu personal te vor urma!

TAUR

Visele pe care le construieşti acum îi vizează pe toţi cei dragi, de aceea ar fi bine să-i atragi şi pe ei alături de tine, pentru a construi împreună. Tu poate doar propui ideea iniţială, după care se vor alătura şi ceilalţi membri ai familiei cu alte şi alte idei suplimentare, ca în final să se nască un plan bine conturat. Ajută-i să-şi pună toţi mintea la contribuţia, să-şi exprime clar dorinţele şi scopurile, pentru că veţi naşte, laolaltă, un plan detaliat care va evolua foarte bine. Nu trebuie să duci singur tot greul viitorului, ci să-i stimulezi şi pe ceilalţi să-şi aducă în felul lor contributia pentru un succes comun de toată frumuseţea.

GEMENI

E o plăcere să petreci azi cât mai mult timp în locuri în care se adună multă lume, pentru că intri uşor în vorbă cu oricine. Dai dovadă de sociabilitate, de comunicativitate, de o capacitate de adaptare în orice mediu, chiar şi printre persoane complet necunoscute. Asta pentru că ai norocul de a întâlni oameni cu care te poţi înţelege uşor, care ascultă ce ai tu de spus şi sunt de acord cu tine, deci asta trebuie să cauţi, spaţii unde ştii că poţi întâlni oameni cu care ai o oarecare afinitate, oameni care îţi seamănă din anumite puncte de vedere. A găsi un punct comun e cheia succesului în orice conversaţie.

RAC

Nu prelua pe umerii tăi vini care nu îţi aparţin, doar pentru că cei din jur se plâng întruna. Da, vrei să-i ajuţi, fără îndoială, dar nu-i ajuţi cu nimic dacă te simţi vinovat pentru problemele lor. Nu ai nicio contribuţie în situaţia în care ei se află şi doar ei sunt cei care pot face lumină. Şi tu eşti împovărat de o vină care nu te lasă în pace, dar poţi discuta cu un părinte sau cu jumătatea ta ca să descoperi că îţi faci griji fără motiv. Nu te auto-pedepsi şi nici nu da vina pe alţii, ci priveşte lucrurile cu detaşare, convins că totul se va echilibra exact aşa cum se cuvine.

LEU

Nimic nu se naşte din nimic, ca atare, ca să ajungi la nivelul la care visezi, trebuie să şi faci ceva. A aştepta un miracol din cer e cel mai nepotrivit gest pe care îl poţi face ca atare creează-ţi un plan de acţiune care să te ducă spre scopul visat. Poate eşti într-o pasă plictisită, decepţionată, în care ţi-ai pierdut încrederea şi interesul faţă de acel vis, dar dacă iei taurul de coarne şi treci la acţiune, vei vedea că visul tău începe să se contureze din ce în ce mai clar. Cel mai greu moment este acela când spui start, pentru că reuşita va apărea mult mai repede datorită iniţiativei!

FECIOARĂ

Ai nevoie de un impuls pentru a depăşi o stare de incertitudine care te încearcă. Parcă ai vrea să faci ceva, dar altceva te trage înapoi, te face să te mai gândeşti. N-ar fi rău să laşi marile decizii pe altădată, pentru că azi nu eşti pe deplin convins că varianta pe care o ai în minte este cea mai bună. Mai bine stai şi analizezi situaţia din toate punctele de vedere ca să fii sigur că ai înţeles-o corect, înainte de a lua decizia finală. Da, mai bine mai stai un pic, pentru că s-ar putea să apară altceva din cu totul altă direcţie decât cea pe care o gândeai anterior. Peste câteva zile ţi se va aprinde scânteia cea mai bună!

BALANȚĂ

Orice lucru minunat are la bază un sacrificiu, şi merită să faci şi tu astfel de gesturi ca să poţi duce mai departe ce ai început. Azi trăieşti, la nivel personal, ceva din balada meşterului Manole, pentru că sacrifici ceva pentru visul tău cel mare. Nu te gândi la ce renunţi sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obţine la capătul acestor eforturi. Merită, deci nu mai analiza tributul ce se cere plătit, pentru că recompensa pe care o vei obţine la final e un puternic sentiment de satisfacţie, de împlinire, care contrabalansează perfect toate aceste emoţii negative trecătoare. Nu contează suferinţa de acum faţă de bucuria de la capăt!

SCORPION

Conflictele dintre generaţii sunt inevitabile, dar trebuie să îţi asumi cu responsabilitate vârsta pe care o ai, fie că eşti printre cei necopţi sau printre cei deja învechiţi, din punctul de vedere al celor aflaţi în zona diametral opusă vârstei pe care o ai. Trebuie să fii mândru de anii pe care îi porţi după tine. A fi prea tânăr poate fi un dezavantaj în unele situaţii, tot aşa cum a fi prea bătrân e pentru unii un handicap, dar găseşte-ţi spaţiul şi tonul potrivit pentru ca vârsta ta să devină un atu, nu o problemă! Spune cu încredere câţi ani ai, arătând că, la vârsta ta, ai alte calităţi care contează! În fond, vârsta nu e decât un număr: important e ce ştii la această vârstă!

SĂGETĂTOR

Investeşti multă pasiune în confortul locuinţei tale, pentru că aici te simţi tu cel mai bine. Orice gest dedicat înfrumuseţării spaţiului în care te afli, orice acţiune prin care măreşti confortul zonei tale de lucru, va avea efecte excelente şi asupra tonusului tău general. Un mediu organizat, curat, frumos decorat, aerisit şi luminos va genera exact atmosfera de care ai nevoie pentru a face totul cu succes, ca atare primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când intri într-un spaţiu nou, e să faci curăţenie. Un cât de mic artificiu de decor va face chiar şi din cel mai tern spaţiu, un loc de vis!

CAPRICORN

Priveşte înapoi cu iubire, fără pic de mânie sau regret, pentru că tot ce ai trăit înainte face parte din experienţa ta de viaţă. Nu contează că ai trecut şi prin momente dificile sau că duci după tine amintiri urâte, ci priveşte trecutul cu recunoştinţă pentru tot ce ai acumulat până aici. Dacă nu ai fi avut şi astfel de momente, mai puţin plăcute, cum ai fi învăţat tot ceea ce ştii în acest moment? Omul învaţă mult mai bine din situaţii dificile, decât dacă le-ar primi pe toate uşor pe tavă, ca atare mulţumeşte că ţi s-au predat atâtea lecţii utile. Ţine-le minte şi foloseşte-le cu inima deschisă!

VĂRSĂTOR

Prietenia adevărată nu înseamnă că trebuie să-l schimbi pe cel de lângă tine. Dacă ţii la el, îl placi aşa cum e, deci încearcă să-l vezi ca pe omul care te completează, nu neapărat ca pe cel care face totul după cum îi spui tu. Azi vei primi dovezi clare de prietenie din partea unei persoane care îţi stă alături la bine şi la greu, poate chiar o persoană de la care nu aşteptai asemenea gesturi de loialitate, deci îl poţi privi de acum înainte ca pe un companion de nădejde. Priveşte cu calm şi cu răbdare relaţia care se leagă între voi, pentru că sunt mari şanse ca de aici să se nască o prietenie de durată, dacă amândoi o trataţi la fel de serios.

PEȘTI

Integrează-te în mediul care se deschide în faţa ta, pentru că te vei simţi excelent printre acei oameni. Vei vedea cât de multe ai în comun cu ei, cât de uşoară e comunicarea, de parcă aţi fi cu toţii din aceeaşi familie. Poate nici acasă nu eşti atât de bine înţeles, cum eşti astăzi de aceste persoane atât de diferite, şi totuşi atât de asemănătoare. Azi ai un puternic sentiment de apartenenţă la un grup, la un colectiv bine închegat, care te primeşte cu braţele deschise ca pe unul de-al lor. De tine depinde să te faci plăcut de aceştia, deci fii amabil, comunicativ, pozitiv, ca să te adaptezi de minune!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1649
Populația:
1861 locuitori

Limbenii Vechi este un sat şi comună din raionul Glodeni. Limbenii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Glodeni și la 159 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1861 de oameni. Satul Limbenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1649.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.