02 august 2017, 16:30 Caleidoscop views 44779
Află ce culori vor fi la modă anul viitor
02 august 2017, 16:30 Caleidoscop views 44779

Află ce culori vor fi la modă anul viitor

Tendințele în 2018 au fost deja prezentate de către Institutul Pantone Color, la show-ul International Home + Housewares, de către directorul executiv, Leatrice Eiseman.

Iată despre ce este vorba.

Culorile metalice pe care le cunoaștem sînt clasice, însă au tranziționat către o zonă mai neutră, după cum a spus Eiseman. Aceasta prezice și o tendință către irizare, deoarece ochiul uman nu poate evita deloc culorile perlate sau translucide, scrie eva.ro.

O altă tendință din 2018 va include o tranziție către culorile intense, trecînd de la pastelurile la modă în ultima perioadă de timp. Iar aceasta este o veste bună pentru toate persoanele care iubesc culorile strălucitoare. Culorile intense par a fi modalitatea perfectă de scoatere în evidență a stilului nostru intens de viață și a proceselor de gîndire de zi cu zi. Mai jos, poți regăsi cele 8 palete pe care te poți aștepta să le vezi anul viitor.

1. Resourceful: Această paletă este alcătuită din culori complementare de albastru și portocaliu. Aceasta este o combinație destul de interesantă de culoare, mixînd tonuri calde și reci, pe care nu poți evita să le privești.

2. Verdure: Culorile vegetale, cum ar fi verde-țelină, sînt combinate cu movuri asemănătoare celor de la fructele de pădure și albastru în paleta aceasta.

3. Playful: Gîndește-te la filmul Minions. Galben luminos și alte culori distractive se reunesc pentru această schemă de culori.

4. Discretion: Această paletă este alter ego-ul paletei Playful. Culorile subtile, cum ar fi Elderberry și Hawthorne Rose, oferă un nou sentiment de putere. Rozul a dezvoltat o putere mai mare decît în trecut.

5. Far-fetched: Culorile calde și pămîntii, cum ar fi Cornsilk Yellow, se amestecă împreună cu tonurile roșii.

6. Intricacy: Aceasta este o paletă de tonuri metalice neutre, cu accente dramatice precum Holly Berry Red și galben-sulf.

7. Intensity: Acesta este un amestec eclectic de culori care evocă un sentiment de forță, putere și sofisticare, toate echilibrate cu negru și auriu.

8. TECH-nique: Este vorba de culori strălucitoare precum turcoaz, roz și purpuriu. Această paletă prezintă nuanțele care par să strălucească din interior.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

moda , culoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
4189 locuitori

Crihana Veche este un sat şi comună din raionul Cahul. Crihana Veche este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4189 de oameni. Satul Crihana Veche a fost menționat documentar în anul 1425.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.