14 aprilie 2017, 16:00 Caleidoscop views 2866
Finala concursului de frumusețe Miss Celebration 2017 (Foto)
14 aprilie 2017, 16:00 Caleidoscop views 2866

Finala concursului de frumusețe Miss Celebration 2017 (Foto)

La data de 1 aprilie, în cadrul expoziției-iarmarocului specializat Celebration'17, a avut loc finala concursului de frumusețe MissCelebration 2017 din partea site-ului MirNevest.md. Partenerul general al evenimentului a fost organizatorul expoziției – compania Poliproject Exebitions.

Pregătirea pentru finala concursului a fost plină de evenimente interesante şi plăcute: odihnă în luxosul centru-spa Lotus, vizita salonului de înfrumusețare, alegerea ținutei, măsurarea rochiilor. În finală, fiecare participantă a ieşit pe podium în ținute de seară şi de nuntă.

Asupra aspectului finalistelor a lucrat echipa de profesionişti: salonul de nuntă White Rosesalonul de înfrumusețare Al StudioТерритория красоты Ольги Марковойstudio Micoravisagist Olesea Sarevstilistul Elena Vladustilist-visagist Cristina Botnarenco.

Titlul Miss Celebration 2017 l-a obținut Olga Leca, al II-lea loc şi titlul Vice Miss Celebration 2017 - Aliona Alii, al III-lea loc - Iulia Sîrbu, nominarea specială "Выбор M'оnduniq" - Larisa Fulga.

Portalul informațional de nuntă MirNevest.md exprimă mulțumiri tuturor fetelor pentru participare, partenerilor pentru susținere şi saloanelor pentru crearea acestor ținute minunate! Toate pozele >>>

 

 

Cuvinte cheie:

concurs , frumusete , mireasă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1871
Populația:
34 locuitori

Zviozdocica este un sat din cadrul comunei Ucrainca, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Căușeni și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 34 de oameni. Satul Zviozdocica a fost menționat documentar în anul 1871.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.