10 februarie 2016, 10:32 Caleidoscop views 6708
Un inginer a creat scrisul 3D (Foto)
10 februarie 2016, 10:32 Caleidoscop views 6708

Un inginer a creat scrisul 3D (Foto)

Tolga Girgin, un inginer și un designer grafic din Turcia, a creat caligrafierea în varianta 3D! Cuvintele scrise de acestea au făcut înconjurul internetului și au devenit virale, scrie boredpanda.com.

De la simple cuvinte la felicitări sau desene. Ceea ce realizează inginerul cu stiloul, pixul sau creionul pare că este gata să-și ia zborul de pe foaie.

"Soția mea, Zeynep, m-a încurajat să încep să caligrafiez. Îi place cum scriu și a vrut ca eu să distribui ceea ce am realizat pe internet", a spus Tolga Girgin.

Potrivit acestuia, un cuvânt scurt 3D durează cam 20 de minute, însă dacă îl realizează pe două foi de hârtie sau dacă scrie o propoziție, durează în jude de 2-3 ore.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

scrisoare , designer , ingineri , Turcia , inventie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1671
Populația:
1559 locuitori

Berlinţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Berlinţi şi Caracuşenii Noi. Satul Berlinţi este situat la o distanţă de 14 km de oraşul Briceni, la 12 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 240 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1559 de oameni. Prima atestare documentară a satului Berlinţi datează din septembrie 1671. La acea  dată satul se numea Bîrlinţi şi era în componenţa ţinutului Hotin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.