05 decembrie 2015, 12:45 Caleidoscop views 3352
O moldoveancă a câștigat titlul de Miss România 2015
05 decembrie 2015, 12:45 Caleidoscop views 3352

O moldoveancă a câștigat titlul de Miss România 2015

Este vorba despre Kristina Ciasovskih din Chișinău, care a ocupat primul loc în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, organizat la Ambasad'Or Events din Otopeni, scrie RomâniaTV.

În vârstă de 23 de ani, Kristina Ciasovskih este model și a câștigat în trecut titlul de Miss New Model Today Moldova și Miss Celebration Moldova. Tânăra are o înălţime de un metru şi 78 de centimetri, cu dimensiunile 90-61-91.

Kristina s-a născut în Rusia, iar la vârsta de zece ani, familia acesteia a decis să se mute în Republica Moldova. Tânăra a absolvit Academia de Studii Economice din Capitală.

Într-un interviu acordat portalului shok.md, Kristina a spus că îi reuşeşte să arate astfel datorită unui mod de viaţă sănătos, sportului şi alimentaţiei corecte. Tânăra mai spune că doreşte să devină mamă, dar şi business-lady.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

frumusete , concurs , Miss

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
128 locuitori

Mărtineşti este un sat din cadrul comunei Grebleşti, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Strășeni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 128 de oameni. Satul Mărtinești a fost menționat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.