|
Telefonul mobil îşi pierde principala funcţie: cea de a vorbi
Oamenii au încetat să mai folosească telefoanele pentru apeluri și, în schimb, preferă să comunice prin intermediul aplicațiilor precum Facebook, WhatsApp sau Twitter.
O companie de servicii de telefonie din Marea Britanie a publicat un raport prin care arată că profiturile survenite din urma apelurilor telefonice au scăzut drastic în ultima perioadă. Numărul minutelor petrecute la telefon, în decursul unei luni, a scăzut foarte mult, o persoană comunicând prin apeluri doar 190 de minute pe lună.
În plus, clienții companiilor de telefonie nu mai optează pentru abonamente care să ofere un număr mare de minute, aceștia mulțumindu-se cu strictul necesar.
Oficialii companiei EE din Marea Britanie sugerează că nu doar apelurile sunt afectat. De asemenea, oamenii nu mai sunt interesați nici în a trimite SMS-uri.
Într-o lume în care totul este conectat la internet, aceștia preferă să trimită mesaje prin WhatsApp, sau alte aplicații de mesagerie, care permit o experiență interactivă, scrie Playtech.ro.
Pe de altă parte, există oamenii care lucrează în domeniul afacerilor și care sunt dependenți de apelurile telefonice, deoarece, chiar și cu toată dezvoltarea tehnologiei, sunt cele mai practice și cele mai de încredere atunci când vrei să dai un telefon. Astfel, aceștia vor începe să migreze de la companie la companie, către cea care oferă cel mai bun serviciu de voce și care nu pune accent doar pe oferta de date celulare.
Sursa:
- Anunt imporntant pentru cetatenii R. Moldova din Israel legat de permisele de conducere
- Anunț important al Ambasadei Marii Britanii în Moldova
- Cum să renunți la cetățenia dublă?
- Guvernul organizează Tîrgul locurilor de muncă
- MAE își exprimă regretul profund în legătură cu decesul unei cetățence a țării noastre în urma atacu…
- O moldoveancă, ucisă în atacul terorist din Tel Aviv
- Peste o sută de tineri au participat la Jocurile Curate, curățînd rezervația Orheiul Vechi
- Chirurgii au creat o rețetă de supă pentru ca pacienții să slăbească înainte de operație
- Pe 2 noiembrie în Moldova va avea loc acțiunea ecologică anuală - Să ajutăm natura
- O operă de artă veche de aproximativ 900 de ani
- Proprietățile vindecătoare ale fructelor și frunzelor de dracilă
- Bunătatea este o calitate morală a omului
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1856
- Populația:
- 227 locuitori
Brejeni este un sat din cadrul comunei Ciuciuieni, raionul Sîngerei. Localitatatea este situată pe valea rîului Ciuluc la distanța de 2 km de oraşul Sîngerei şi la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004,populaţia satului constituia 227 de oameni. Satul Brejeni a fost menționat documentar în anul 1856.
Comentarii
(0)