22 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3121
Horoscopul pentru 22 septembrie 2015
22 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3121

Horoscopul pentru 22 septembrie 2015

BERBEC

Unii ar spune ca ceea ce vrei sa faci contine o mare doza de risc si e un gest nebunesc din partea ta, de aceea ar dori sa te mai opreasca din elan. Nici nu vrei sa auzi sa te opresti aici, pentru ca esti entuziasmat de directia spre care esti atras ca de un magnet. Te lasi dus de val spre tinta ta cea mai inalta si, tocmai pentru ca tu crezi atat de mult in visul tau, nu te lasi oprit din drum de atatea suspiciuni si piedici puse de ceilalti in calea ta. Bine faci, dai dovada de curaj si de un dram de inconstienta, dar e constructiva indrazneala aceasta. Cei din jurul tau sunt conservatori si fricosi, si nu ar face ca tine, dar de ce trebuie sa fii ca ei?

TAUR

Tu esti cel care isi asuma de buna voie o stare de pesimism care nu iti face bine. Lupta cu aceasta atmosfera apasatoare, ti-o creezi singur sau o accepti fara sa lupti. De fapt, esti puternic afectat de o problema, a ta sau a altuia, si din cauza ei ai impresia ca totul e negru in jurul tau. O vaga depresie te paste si nu gasesti in jur nimic bun de care sa te agati. In loc sa dai la o parte aceste neguri intunecate, parca le aduni si mai mult, pentru ca discuti doar despre ceea ce nu merge, despre ceea ce-ti lipseste, despre tot felul de subiecte predominant negative.

GEMENI

Tu poti fi azi motorul principal al unui proiect de proportii, la care vor adera si altii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luati startul, de aceea trebuie sa fii convingator, energic, apeland la toate argumentele pe care le ai pentru a demonstra si celor din jur ca merita sa ti se alature. Se vede cat de multa pasiune investesti in acest proiect si vei primi si din partea celorlalti participanti suficiente semnale de incredere si de sustinere, care te vor stimula sa mergi mai departe. Nu esti singur in acest mare scop, deci uniti-va fortele cu totii!

RAC

Uneori, a pune punct unei situatii din care nu mai ai nimic bun de castigat e cea mai mare dovada de vointa. Asta trebuie sa faci si azi, sa-ti iei inima in dinti si sa spui adio acelei situatii care ar fi trebuit sa dispara mai demult din calea ta, dar tot te-ai tinut cu dintii de ea. Fii acum puternic, ferm, pregatit pentru marea ruptura, pentru ca vei vedea ca te vei simti mult mai bine fara acel lucru, decat tot incercand sa-l pastrezi in viata ta. Hai, spune stop si apoi mergi mai departe complet debarasat de trecutul care nu te mai ajuta. Priveste spre ziua de maine, ca si cum ai fi nou nascut!

LEU

Esti la finalul unei etape si, ca la orice moment de final, e vremea bilantului. Esti multumit de nivelul la care ai ajuns, consideri ca ai facut tot ce era mai bine pentru a ajunge aici, deci nu ai de ce sa spui ca se putea si altfel. Fii mandru de ceea ce ai construit pana acum si bucura-te de roadele palpabile ale eforturilor depuse, pentru ca nu a fost deloc un demers simplu si nicidecum scurt. Ai muncit mult ca sa ajungi aici, deci ai cu ce te lauda! Arata lumii ce ai realizat, pentru ca sunt rezultate vizibile, palpabile, care pot fi incununarea cu succes a unui episod de maxima implicare din partea ta. A iesit bine, bucura-te de rezultat!

FECIOARĂ

Esti genul de om care crede doar atunci cand vede, iar azi vei primi atat de multe semnale clare ce iti alunga orice urma de nesiguranta incat ar fi culmea sa le pui si pe ele la indoiala. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ti apare in cale, pentru ca toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine. Sunt mesaje cat se poate de limpezi ca mergi in sensul cel bun, deci nu mai are rost sa te indoiesti de tine sau de succesul drumului ales. Parca cineva tot iti ofera mici informatii care iti confirma ceea ce intuitia deja isi transmitea, dar nu credeai fara a avea si niste garantii foarte certe. Acum le ai!

BALANȚĂ

Stii cum se zice: cere si ti se va da! A te chinui singur sa rezolvi o problema nu e chiar in avantajul tau, pentru ca uneori ajunge doar sa recunosti ca ai nevoie de ajutor si acesta vine in cantitati uriase. Exista atatia oameni care detin cheia la problema care te framanta, dar ori din orgoliu, ori din rusine, nu ai curaj sa apelezi la ei. Ia-ti inima in dinti si suna un prieten: este acolo sa sara in ajutorul tau cu bucurie, pentru ca asa isi intoarce serviciile pe care si tu le-ai facut altadata pentru el. Nu e deloc motiv de jena sa ceri, deci fa-o cu incredere ca cei care vor fi alaturi de tine sunt persoanele potrivite.

SCORPION

Ai noroc sa atragi alaturi de tine mai multe persoane de toata increderea care participa la proiectele propuse de tine. Te poti baza intru totul pe sprijinul lor, pe contributia lor concreta, poate chiar si pe participarea lor materiala, pentru ca ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune in vant, ci vor pune umarul la treaba langa tine. Esti multumit sa vezi ca ai convins atata lume sa ti se alature la punerea in practica a unui tel, pentru ca, fara asemenea ajutoare, ar fi ramas totul doar un proiect pe hartie. Asa prinde contur din ce in ce mai bine!

SĂGETATOR

Prezenta ta face bine unor persoane care nu sunt in cele mai bune toane. E normal sa fii impresionat de povestile lor, dar nu te raporta la necazurile lor pentru ca, la urma urmei, fiecare cu viata si cu norocul lui. Ceea ce poti face pentru ei e sa le ridici moralul, sa-i incurajezi cu vorbe bune, sa le vorbesti despre viitor in tonuri optimiste, deoarece vei reusi sa-i molipsesti si pe ei, cumva. Cum nu poti prelua pe umerii tai necazurile altora, un alt lucru poti face cu inima deschisa: sa te rogi pentru ei si, cu ganduri bune adunate din mai multe parti, problema lor va incepe sa scada in intensitate. Trimite un gand bun cerului in numele celor care sufera langa tine, dar nu plange alaturi de ei, pentru ca nu asa ii ajuti!

CAPRICORN

Mare atentie la directia catre care cineva te indeamna sa purcezi, pentru ca, in spatele bunelor sale intentii, ar putea fi unele semne de egoism. Doar el ar putea avea ceva de castigat de pe urma deciziei tale de a porni pe acest drum, ca atare gandeste de zece ori inainte de a spune ceva. Nu e o schimbare care te-ar ajuta pe tine, ci doar pe cel care te poate convinge acum sa-i urmezi sfatul. Amana deciziile care implica orice gen de schimbare mica sau mare - de job, de partener, de casa, de domiciliu - pentru ca inca nu cunosti toate datele problemei si ai putea face acest pas influentat negativ de un om care nu e chiar asa cum pare.

VĂRSĂTOR

Unii oameni nu pot fi schimbati, oricat te-ai stradui tu sa le inspiri o viziune noua, o alta atitudine de viata, deci nu insista cu oricine. Pune-te cumva in pielea lor si priveste-te si pe tine cat de deschis esti la schimbare. Da, poate tu ai facut multe modificari in modul tau de a fi sau de a gandi, dar tot au ramas unele principii de neclintit. Asa sunt si cei din jurul tau, se cramponeaza de o idee fixa si nu accepta altceva pentru nimic in lume. Trebuie sa-i intelegi, pentru ca unii chiar nu accepta sa se schimbe orice le-ai propune. Oare tu cum ai face intr-o astfel de situatie? Orgoliu si incapatanare au si altii!

PEȘTI

Nu te simti tocmai bine si, colac peste pupaza, si cei din jurul tau te influenteaza negativ cu tot felul de motive de suspiciune si de teama. Daca ai putea scapa de anturajul nefast in care nimeresti, sunt sanse sa salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Ei te trag inapoi, te fac sa privesti lucrurile in cea mai pesimista nota, ca atare reusitele acestei zile depind enorm de influentele din afara. Printre oameni tristi, obositi si negativisti, e greu de crezut ca se poate naste ceva pozitiv.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
720 locuitori

Băcşeni este un sat din cadrul comunei Boldureşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Nisporeni și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 720 de oameni. Satul Băcșeni a fost menționat documentar în anul 1629.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.