10 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 2582
Horoscopul pentru 10 septembrie 2015
10 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 2582

Horoscopul pentru 10 septembrie 2015

BERBEC

Ferchezuieste-te, aranjeaza-te si iesi in lume, in medii cat mai populate si cat mai diverse, pentru ca exista sansa de a fi remarcat de cineva special! Daca dragostea lipseste din viata ta, in acest moment, azi se poate rezolva cu bine si acest punct lipsa, pentru ca apare ocazia de a intalni pe cel care ar putea deveni partenerul potrivit pentru visele tale romantice. Totusi, dragostea nu ti se ofera pe tava, ci trebuie sa vii si tu in intampinarea ei, daruind cat mai mult, nu doar asteptand sa ti se spuna vorbe frumoase!

TAUR

Suferintele din amor nu scutesc pe nimeni, iar azi tu esti primul vizat de aceste surprize neplacute. Poate nu se intampla nimic grav intre tine si persoana iubita, dar planeaza o atmosfera mai sumbra deasupra voastra, din cauza unor influente din afara cuplului. Daca unul din voi e incarcat negativ de emotii si griji, e clar ca isi va revarsa problemele si asupra celuilalt si veti suferi laolalta. Totusi, cel afectat simte nevoia de a-si spune pasul in fata celui drag, asteptand ajutor, sustinere si intelegere.

GEMENI

Nu te astepta ca toata lumea sa aplaude faptele tale, chiar daca tu crezi in ele! Exact acele planuri care te entuziasmeaza pe tine mai mult sunt si cele mai controversate. Vei fi judecat, de unii injust, de altii corect, dar nu tine cont de etichetele pe care ti le pun cei din jur. Important e ca tu sa-ti duci mai departe planul la care iti aduci contributia cu multa pasiune, pentru ca, in final, faptele tale sunt cele care vor convinge. De judecati nu scapa nimeni, ba chiar pe tine te-ar putea motiva si mai tare, pentru a demonstra ca faci bine ce faci!

RAC

Lucrurile merg ca la carte si ai toate motivele de bucurie cand vezi ce bine se aseaza toate la locul potrivit. Esti pe drumul cel mai sigur catre o victorie de toata frumusetea, dar trebuie sa recunosti ca ceea ce a stat la baza acestei reusite a fost numai gandirea ta pozitiva. Ai avut incredere totala ca vei reusi, ca vei ajunge la acest scop, si iata ca intuitia te-a dus direct la tinta ta suprema. Ai numai motive de satisfactie si de mandrie personala pentru ceea ce ai construit, deci lauda-te lumii, pentru ca ai cu ce! Nu e infatuare, nu e orgoliu, ci e un sentiment de totala fericire ca ai ajuns aici, deci de ce nu te-ai lauda cu asta?

LEU

Nu mai tine in tine la nesfarsit frustrari si nemultumiri acumulate in timp, pentru ca devii un fel de oala sub presiune care la un moment dat s-ar putea sa explodeze. Incepe de pe acum sa dai drumul, putin cate putin, la supara, ca sa te eliberezi de starea de nervozitate si stres care devine periculoasa pentru unul ca tine. Tu tolerezi multe de obicei, dar acum simti ca nu mai rezisti mult si vei rabufni. Cauta o cale de a elibera aceste emotii negative, dar nu in directia care te irita, ci in cu totul alt sens. Daca esti nervos la serviciu sau daca lucrurile merg prost acasa, elibereaza-te in alta parte, ca pe un sac de box, dar intr-o directie care nu deranjeaza pe altii. Nici nu-ti reprima emotiile negative, dar nici nu le elibera pe cine nu merita acest tratament.

FECIOARĂ

Desi totul pare sa evolueze mult prea simplu, aproape fara a depune vreun efort, vei vedea ca totul urmeaza totusi o planificare foarte bine pusa la punct. Nimic nu-i intamplator in sensul pe care-l urmezi aproape intr-o doara, ca atare, desi pare un joc, e totusi un joc de strategie! Exista si reguli de urmat, si limite stricte, dar norocul tau e ca reusesti sa vezi doar partea pozitiva a acestui proces, fara sa te cramponezi de ce nu ai voie sa faci. Fii sigur ca esti condus de un fir director perfect spre finalul acestui exercitiu, astfel incat sa poti spune la capat ca toate s-au desfasurat exact asa cum doreai. Nu controla, ci lasa-te dus de val: duce acolo unde trebuie!

BALANȚĂ

Ai grija ce-ti propui, pentru ca visul tau de acum ascunde si un aspect negativ care, mai devreme sau mai tarziu, va iesi la iveala. Risti sa alergi dupa o himera, dupa un plan imposibil, sau cel putin dupa o iluzie riscanta pentru tine. Esti sensibil, usor de impresionat si de influentat, ca atare poti pica in plasa unei persoane care, sub masca bunelor intentii, ti-ar putea crea mari neplaceri. Ai putea vedea cum visul tau cel mai important esueaza sau o ia pe o cale incorecta doar pentru ca ai lasat o tentatie negativa sa te conduca. Deschide bine ochii si vezi si punctele slabe din spatele aparentelor inselatoare!

SCORPION

Se resimte o buna cooperare intre generatii. Cel tanar asculta cu respect de cel mai in varsta iar acesta, la randul sau, tine cont in permanenta de parerile celui aflat la mare distanta de ani. Se naste un schimb reciproc avantajos de pareri, de idei, de sfaturi, pentru ca fiecare are acces la informatii din cu totul alt plan al domeniului in care isi unesc fortele. Fa echipa, asadar, cu o persoana din alta generatie decat tine, pentru ca fiecare are de castigat din aceasta excelenta cooperare. Nimeni nu trebuie s-o faca pe atotcunoscatorul sau pe seful, pentru ca la orice varsta mai e ceva de invatat.

SĂGETATOR

Experimenteaza azi increderea totala, lasa-te complet in voia celui de langa tine sau in voia sortii. Nu mai incerca sa le controlezi tu pe toate. Arunca-te in gol, convins ca ai si centura de siguranta si sustinatori pe margine. Nu esti singur intr-un demers pe care il construiesti pas cu pas, ai alaturi oameni de nadejde de la care poti primi idei bune, sfaturi practice, poate si o interventie salvatoare. Nu te mai indoi de nimic, nici de tine, nici de ceilalti, pentru ca detii toate resursele unei evolutii stabile si concrete, catre un succes total.

CAPRICORN

Intotdeauna apare soarele dupa furtuna! Acelasi sentiment il vei avea si azi ca, dupa cine stie ce mare proba de incercare prin care ai trecut, dintr-o data orizonturile se lumineaza. Semn ca niciodata nu trebuie sa-ti torni cenusa in cap, sa-l iei pe nu in brate, sa iti accepti infrangerea, pentru ca solutiile apar si cand te astepti mai putin. Vei vedea ca toata suferinta prin care ai trecut are un sens si o rezolvare, poate fi stearsa cu buretele si in urma raman doar razele calde ale soarelui. Nimic nu merita transformat intr-un dezastru, ci uneori chiar si ceea ce pare mai trist nu e decat o etapa intermediara inainte de o mare bucurie. Capul sus si asteapta deznodamantul cel bun!

VĂRSĂTOR

Mintea ta e plina de idei si toate au ca numitor comun lupta pentru adevar. Constiinta isi lasa amprenta pe tot ce faci si consideri ca nu te poti abate de la calea cea buna nici macar un pas. Nu poti accepta sa faci niciun fel de compromis, privesti lucrurile cu maxima seriozitate doar din prisma adevarului, si daca observi chiar si cea mai mica urma de iluzie, de minciuna, de abatere de la reguli, iei masuri imediate. E mai bine sa iei acum aceste decizii radicale, decat sa accepti sa continui un drum stiind ca esti nevoit sa comisi si unele greseli, dar ceva din interiorul tau nu te lasa sa calci pe alaturi. Doar pe calea corecta, asadar!

PEȘTI

Esti parte dintr-un intreg, ca atare nu incerca sa te separi de restul lumii, pentru ca numai printre oameni poti da randament maxim. Schimbul de idei, cooperarea, dialogul sunt toate la cote inalte acum, pentru ca ai ocazia de a-ti expune si tu punctele de vedere foarte bine argumentate, dar afli si o multime de informatii interesante de la ceilalti. Daca ti-ai uni fortele cu cei care ti se alatura acum, rezultatele ar fi excelente, ca atare nu face opinie separata, ci stai laolalta cu un grup de oameni care te completeaza de minune, care gandesc la fel ca tine, care participa umar la umar la un interes comun.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1813
Populația:
1408 locuitori

Romăneşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Romăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Strășeni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1408 oameni. Satul Romănești a fost menționat documentar în anul 1813.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.