02 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3250
Horoscopul pentru 2 septembrie 2015
02 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3250

Horoscopul pentru 2 septembrie 2015

BERBEC

Te simti ignorat si nebagat in seama, dar in loc sa stai si sa suferi pentru acest tratament care nu-ti place, mai bine ti-ai revizui atitudinea sa descoperi ce nu le e pe plac celor din jurul tau de te dau la o parte. Sigur e o problema de comunicare la mijloc, ei nu te inteleg pe tine, tu nu-i intelegi pe ei, si de aici se nasc animozitatile. Recunoaste ca nu esti intru totul de acord cu cei din preajma ta, deci de ce ar fi ei de acord cu tine? Accepta-ti unicitatea, admite ca fiecare e altfel decat celalalt, si fiecare trebuie sa va acceptati unii pe altii chiar si asa, diferiti fiind. Nu pretinde ca lumea sa se adapteze la stilul tau, ci fa tu ceva sa te integrezi in acel mediu.

TAUR

Multi au rezerve asupra sensului cam indraznet spre care esti gata sa te avanti, dar nu trebuie sa te compari cu ceilalti. Multi sunt fricosi, lasi, nesiguri pe ei si te vad si pe tine in aceeasi ipostaza, or tu esti un aventurier pregatit de orice provocare! Nu te gandesti la riscuri, ci esti gata sa dai startul acelui sens nou, convins ca te indrepti spre visul tau cel mare. Curaj e bine sa ai, asa e, dar nu transforma curtajul intr-o forma de revolta, pentru a le demonstra altora cu orice pret de ce esti tu in stare. Porneste pe drumul cel nou, dar cateva masuri de precautie nu strica: nu exagera cu indrazneala aruncandu-te chiar in gol!

GEMENI

Desi erai foarte concentrat la un proiect ce parea sa mearga bine, azi apare o alta varianta la fel de tentanta care-ti da peste cap toata organizarea initiala. Esti foarte derutat, pentru ca acum nu mai stii pe ce cale sa mergi, de vreme ce ambele optiuni merita atentie. Ar fi perfect daca ai duce totul la capat in varianta de pornire, lasand al doilea plan in asteptare. Nici nu stii cum, din ambele idei, se pot naste succese complet diferite si separate, de aceea e bine sa pastrezi in minte alternativa tocmai aparuta ca sa o pui in practica altadata.

RAC

Nimeresti intr-un mediu ostil, in care nu esti deloc sprijinit in ceea ce intentionezi sa faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, si cum sa duci la indeplinire o sarcina in asemenea atmosfera? Incearca sa iesi din acest mediu apasator, pentru ca aici s-au adunat ori numai oameni pesimisti, care nu au curaj sa faca nimic de teama esecului, ori numai critici rautaciosi care iti tot pun bete in roate doar pentru ca ei nu sunt in stare de nimic. Tu ai putea face multe, dar ceilalti te trag inapoi.

LEU

Varietatea oamenilor, personalitatile atat de diverse cu care intri azi in contact, te fac ceva mai tolerant cu lumea, descoperind ca nu-i poti tu schimba pe ei, orice ai face. Trebuie sa le mai treci cu vederea micile defecte, trebuie sa mai si taci cand ceva nu-ti place, pentru ca, la urma urmei, nimeni nu e perfect. Contactul cu oamenii e cea mai buna lectie a iertarii, pentru ca, daca pui la suflet orice fleac, orice vorba, orice atac, iti faci tie rau, in timp ce lor... putin le pasa! Daca aveai o relatie complicata cu cineva, azi vezi ca nu e nici prima nici ultima situatie de acest fel pe lume, deci ai putea deveni mult mai indulgent, iertandu-i comportamentul nepotrivit. Ca el mai sunt milioane, te poti supara pe toti?

FECIOARĂ

Nu poti colabora eficient cu persoanele bosumflate si reticente la orice propunere, ca atare primul pas e sa-ti alegi cu mai multa grija tovarasii de echipa. Ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni pesimisti din fire care spun nu la orice si nu vei avea parte de prea multe rezultate alaturi de ei. Mai degraba te descurci singur decat cu asemenea companie! Daca insa reusesti sa aduci aproape un grup cu interese similare si cu aceeasi motivatie spre succes, lucrurile vor evolua ca la carte.

BALANȚĂ

Daca tu nu esti foarte convins de propriile tale calitati, priveste-te prin ochii celor care iti sunt alaturi cu iubire. Daca vezi cat de mult te pretuiesc ei, cat de des cauta sa-ti stea in preajma, inseamna ca ei te plac asa cum esti si ar fi bine sa fii si tu la fel de multumit de tine insuti. Nu-ti mai vedea toate defectele in oglinda, cand se vad de la o posta numai lucruri minunate pe care merita sa le evidentiezi. Invata sa te iubesti mai mult, sa te respecti mai mult, sa valorifici mai mult ceea ce stii sau poti, pentru ca ai multe atuuri doar ale tale. De fapt, exact asta apreciaza ceilalti la tine, dar tu parca vrei si mai mult! E bine sa doresti perfectiunea, dar spiritul auto-critic depaseste totusi limitele!

SCORPION

Bucura-te de momentele tandre de acasa, pentru ca acolo se petrec cele mai frumoase evenimente! Familia se uneste in jurul unei vesti bune sau unui vis de proportii, si participati cu totii veseli si cu inima deschisa. Pluteste o energie noua, pozitiva peste toti ai casei, de parca un vis comun se naste acum sub ochii vostri. Vorbesti despre viitor alaturi de ceilalti membri ai familiei intr-o nota optimista si tonica, deoarece fiecare contribuie cu ceva la planurile marete. Sunteti cu totii convinsi ca felul in care vizualizati deja aceste planuri, aflate inca undeva in departare, este reteta de succes pentru a ajunge acolo cat mai repede. Visati frumos, visati laolalta!

SĂGETATOR

Daca e loc de petrecere azi in preajma ta, vei participa cu maxima bucurie, trup si suflet, pentru ca cel care se afla in centrul atentiei merita toate felicitarile. E ca o zi de sarbatoare, ba chiar se aude veste si de cadouri, iar atmosfera aceasta vesela si tonica face tuturor placere. Ceea ce va oferiti unii altora, fie ca e vorba e cuvinte frumoase, complimente si felicitari, fie ca e vorba chiar de obiecte materiale sub forma de daruri, va copleseste placerea de a darui si de a primi, pentru ca sunteti cu totii constienti ca o relatie de succes se pastreaza si cu astfel de gesturi de generozitate. Dai orice, dai si camasa de pe tine, dintr-un avant de darnicie!

CAPRICORN

Dorintele tale sunt extrem de puternice si, daca iti pui ceva in cap, ai toate sansele sa materializezi acel gand foarte repede. Detii toate resursele, instrumentele, mijloacele necesare pentru a ajunge acolo, totul e sa-ti doresti, deci gandeste-te bine unde vrei sa ajungi si da-i startul acelui drum catre succesul deplin cat mai repede. Fa tot ce-ti sta in putinta - si poti multe - sondeaza adanc in mintea ta pentru a scoate la lumina noi si noi idei care vor forma o constructie demna de toata lauda. Esti mandru de ceea ce faci, si pentru ca tu ai incredere deplina in planurile tale, reusita e din ce in ce mai aproape. Crede in roadele mintii tale si pune-le la treaba!

VĂRSĂTOR

Rareori gasesti oameni care se afla pe aceeasi lungime de unda cu tine, cu care te poti intelege atat de bine, ca atare profita de bunele relatii pe care le ai cu acestia. Atmosfera e destinsa, vesela, prielnica unui dialog sincer si deschis, pentru ca va priviti unii pe altii cu optimism si incredere deplina. Sunt prieteni buni, ofera-le ceva din timpul tau, pentru ca merita sa te dedici lor cu entuziasm. Formati un grup strans unit in jurul unui subiect cu care sunteti cu totii de acord. Priviti lucrurile la fel, gandisi la fel, reactionati similar, deci veti si lua decizii asemanatoare daca schimbati permanent idei intre voi. Profita de aceasta minunata comuniune de pareri!

PEȘTI

Fii pe faza la vestile care vin astazi de departe, pentru ca de acolo ar putea aparea cele mai folositoare sfaturi. Concentreaza-ti atentia asupra prietenilor din alte localitati, asupra stirilor de la televizor, asupra surselor de informare care te pun in legatura cu tari straine sau culturi diferite, cu altfel de oameni decat cei cu care esti obisnuit, pentru ca afli o multime de lucruri importante de la lumea larga. Daca pleci la drum, ar putea fi o calatorie foarte benefica, deoarece descoperi pe parcurs multe solutii, idei si directii noi pentru ceea ce te preocupa acum. Ia legatura cu oamenii si fii atent la ce au ei de transmis.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
136 locuitori

Chirilovca este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 136 de oameni. Satul Chirilovca a fost menționat documentar în anul 1899.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.