14 august 2015, 19:00 Caleidoscop views 2838
Horoscopul pentru 15 august 2015
14 august 2015, 19:00 Caleidoscop views 2838

Horoscopul pentru 15 august 2015

BERBEC

Spune stop si porneste de maine intr-o cu totul alta directie decat inainte. Accepta ca exista si alte viziuni, si alte opinii, si alte unghiuri de vedere, pe langa al tau si, daca ti se pare ca suna promitator, preia-le imediat, pentru ca sunt in beneficiul tau. Poate fi ca o renastere, ca o perspectiva complet noua, intr-o lumina care iti convine de minune, deci numai de tine depinde sa pui punct aici unei atitudini gresite sau invechite, si sa alegi altceva. Imbraci o haina complet diferita, mult mai complexa, dar nu te mai intoarce la cea de pana mai ieri. Gata, esti altul!

TAUR

Te preocupa mult alimentatia si acorzi o mai mare atentie la tot ce consumi. Esti pregatit, la nevoie, sa incepi un regim mai strict, din care sa elimini total anumite alimente. O faci ori pentru ca ti-o cere medicul, ori pentru ca simti tu nevoia sa te purifici dupa o perioada alimentara cam haotica, deci e momentul ideal pentru o cura de slabire sau de detofixiere. Daca nu aveai imboldul sa-i dai drumul, pentru ca spuneai ca nu ai suficienta vointa, profita acum! Ai ajuns in acel punct in care iti dai seama singur ca e cel mai bun lucru pentru tine, deci foloseste-ti vointa atat pentru a incepe, cat si pentru a te tine de acest program strict pana la capat. Ar fi bine sa fie un proces absolut personal, fara sa intervina si altii.

GEMENI

Starea ta psihica nu e tocmai buna, esti influentat de cineva trist din anturaj care te acapareaza cu probleme sale. Pentru ca te regasesti, cumva, in framantarile sale actuale, aluneci incet spre aceeasi zona emotionala negativa: depresie, teama, nemultumire, tristete. Daca starea ta e direct legata de povestile lacrimogene ale celui din fata ta, prefa-te ca nu le auzi sau macar nu mai incerca sa te pui mereu in pielea lui. Fiecare e cu norocul sau, la urma urmei, deci lupta cu aceste stari care nu te caracterizeaza. Nu cauta nod in papura cu orice pret, pentru ca vei gasi!

RAC

Ai grija la imaginea pe care o afisezi, pentru ca exista multi copii cu ochii pe tine, azi, si te vor lua ca exemplu. Ce spui tu, vor face si ei, cum actionezi tu, vor actiona si ei candva, deci n-ar strica sa-ti ajustezi cu multa precautie comportamentul, ca sa fii un exemplu bun! Devii indrumator pentru altii, pentru ca ceilalti vad in tine un deschizator de drumuri, deci asuma-ti acest rol cu incredere. da tot ce ai mai bun din tine pentru ca te vor urma si altii si trebuie sa fii sigur ca ai luat cele mai bune decizii. Esti capitan de echipa, esti sef de grupa, esti lider de opinie, esti calauza prin munti, deci priveste un pic in urma sa vezi cati te urmeaza cu incredere!

LEU

Ai mai multe planuri pentru perioada urmatoare, dar nu te poti concentra asupra ambelor in acelasi timp. Fa distinctie clara intre marile tale proiecte si nu te apuca de doua in acelasi timp, pentru ca stii cum se spune: nu fugi dupa doi iepuri ca nu prinzi niciunul! Greu va fi sa te decizi asupra unei singure directii, dar cand vei vedea ce bine inainteaza lucrurile chiar dupa primii pasi, vei avea garantia ca ai facut alegerea cea buna. Nu renunta la planul de rezerva, pentru ca, dupa ce-l vei incheia pe primul, te vei putea ocupa si de celalalt! Dar nu deodata!

FECIOARĂ

Primesti un stimulent mai mult decat binevenit intr-un moment in care erai gata sa abandonezi un plan care nu te multumea prea tare. Cineva este alaturi de tine si iti spune ca se poate, ca e un proiect cu sorti de izbanda, iar sustinerea sa iti face bine. Uneori ai nevoie de astfel de cuvinte de suport care sa te imbarbateze pentru ca slabiciunile din tine devin mai puternice decat vointa. Dar acum, iata, capeti iar curaj si energie si mergi mai departe depasind cu brio impasul ce te tinuse pe loc.

BALANȚĂ

Nu trebuie sa accepti ajutorul pe care cineva ti-l ofera dar in care presimti ca urmeaza sa-ti ceara mult mai mult inapoi. E un ajutor conditionat si chiar nu ai nevoie de asa ceva. Aceasta nu e prietenie, nu e sprijin, ci e un troc incorect, pentru ca tu i-ai oferit de atatea ori ajutorul fara a pretinde nimic in schimb iar el... ce face? Profita de nevoile tale de acum pentru a-ti oferi ceva ce el detine, dar nu o face gratis si nici cu ganduri bune. Fii foarte atent la ce se ascunde in spatele unui sfat, unui sprijin, unei interventii aparent amicale, pentru ca sigur pretul de platit mai tarziu e imens si nu merita acceptat!

SCORPION

Daca pleci la drum, asigura-te ca ai luat tot ce ai nevoie, pentru ca exista riscul sa fii un pic mai neglijent sau cu capul in nori si sa uiti acasa cel mai important lucru. Verifica-ti tot bagajul inainte de a pleca. Daca scapi ceva din vedere sau ignori odata cu pregatirea calatoriei, s-ar putea ca exact acel lucru sa te intoarca din drum sau sa-ti strice placerea deplasarii in sine, ca atare fa tot posibilul sa mai treci o data in revista toate detaliile: traficul, starea masinii, benzina din rezervor, valabilitatea biletelor, tot ce te poate duce cu bine la destinatie. Nu va fi chiar cea mai placuta calatorie pe care ai facut-o vreodata, dar nu o poti amana.

SĂGETATOR

O zi de liniste, in care sa nu te gandesti la nimic din ceea ce a ramas neterminat la serviciu, iti face bine. Ba mai mult, detasat de stresul de zi cu zi, descoperi ce bine ai rezolvat unele lucruri, cat de descurcaret ai fost, cate stii sa faci, deci poti spune, cu bucurie, ca munca ta este plina de satisfactii. Nu conteaza cat de mult ai muncit, cat de mari au fost eforturile ca sa ajungi aici, ci doar senzatia de implinire care te invaluie acum, la final. Se poate spune ca rasare soarele si pe strada ta, deci simte-te bine!

CAPRICORN

A da vina unii pe altii nu e o idee prea constructiva ca atare un prim pas spre rezolvarea unui conflict ar fi sa accepti care a fost rolul tau in situatia de fata. Admite sincer ca ai gresit si tu si nu mai pasa vina pe umerii altora. Probabil nici nu exista o vina, ci fiecare a avut un rol in problema care te tine acum pe loc, dar toate au un rost, la urma urmei. Chiar si greselile sau marile esecuri contin o lectie din care fiecare are de invatat, ca atare priveste cu maturitate ce ai facut si unde s-a gresit pentru a invata ce e bun si util din asta!

VĂRSĂTOR

Ai relatii prietenoase cu oricine, se resimte o buna intelegere in toate incercarile tale de a intra in discutie cu oricine. Parca lumea e mai calma, mai zambitoare acum, ca te miri si tu ca planeaza asemenea armonie in jurul tau. Tu esti responsabil de aceasta atmosfera placuta, pentru ca ai o vorba buna pentru oricine, ai o gluma adecvata in orice imprejurare, legi usor conversatii despre orice subiect, deci esti un prieten si un tovaras placut pentru cei care iti tin companie, profita de asemenea atmosfera tihnita pentru a face lumina in eventuale relatii ajunse in impas. Orice neintelegere minora se poate rezolva repede!

PEȘTI

Ai tendinta de a-ti lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu-ti apartin. Nu asa poti fi de ajutor celor care chiar trec prin astfel de situatii, ci trebuie sa le ridici moralul, sa le arati ca exista solutii, si nu sa plangi alaturi de ei in acelasi glas. Da, poate unii asteapta compatimire si in acest mod, dar nu cadea in plasa lor, pentru ca pesimismul, negativismul, panica, impovararea cu atatea ganduri negative nu e solutia optima. Nu esti vinovat de nimic, deci alunga acest gand din minte si de pe umeri, revenind la normalitate. Iti faci griji pentru altii fara rost!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
3265 locuitori

Gordineşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Gordineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Gordineşti se află la o distanţă de  15 km de oraşul Edineţ şi la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3265 de oameni. Prima atestare documentară a satului Gordinești, la acea dată cu numele Neagăuți, datează din 27 mai 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.