14 august 2015, 09:00 Caleidoscop views 3372
Horoscopul pentru 14 august 2015
14 august 2015, 09:00 Caleidoscop views 3372

Horoscopul pentru 14 august 2015

BERBEC

Vestile care ajung azi la urechile tale nu sunt prea bune, dar, daca te-ai preface ca nici nu le-ai auzit, ai putea trece mai usor peste efectele lor negative. Afli lucruri triste despre prieteni care sufera, care trec prin momente dificile in cuplu, despre esecuri profesionale. Desi nu sunt ale tale, personal, nu poti ramane de piatra fara sa reactionezi cumva la tot ce auzi, dar incearca sa nu te incarci de aceste energii negative. Nu-i poti ajuta, nu poti prelua pe umerii tai ceea ce ii chinuie pe altii, deci tot ce poti face e sa ramai detasat si sa accepti ca... asa e viata!

TAUR

Esti plin de energie la serviciu, poate datorita unui stimulent care te determina sa dai tot ce ai mai bun din tine. Cu asemenea motor la turatie maxima, toate ar trebui sa mearga ca pe roate, pentru ca ai convingerea ca tot ce faci e de succes. Ar fi bine sa pornesti ceva nou astazi, pentru ca detii toate resursele pozitive pentru a duce la capat repede si bine acest nou proiect. Ziua e potrivita initiativelor indraznete, tintind cat mai sus. Mai mult decat atat: sunt mari sanse sa faci un pas inainte in cariera, o ocazie rara de promovare, de avansare profesionala sau de atingere a unui apogeu mult visat. Tinteste sus, pentru ca poti!

GEMENI

Fii linistit, nu cere permanent actiune si noutate, pentru ca nu au de unde sa apara chiar tot timpul. Uneori intri intr-o zona mai terna, mai monotona, in care nu se mai modifica nimic, dar e absolut normal sa apara si perioade mai calme. E ca o perioada de sedimentare a aspectelor anterioare ca apoi, dupa ce vei extrage concluzia cea mai potrivita pentru cel invatate, sa pui in practica tot ce ai acumulat. Ai rabdare, azi nu se mai intampla nimic palpitant, asa cum iti place, dar poti sta linistit, cu convingerea ca si acest ragaz face parte din procesul de schimbare inceput candva. Nu poti alerga tot timpul: mai ai nevoie si de respiro!

RAC

Fiecare problema are o solutie, ca atare nu merita sa pierzi timp si energie analizand-o pe toate partile doar la nivel teoretic. E vremea sa pui mana pe unelte si sa faci ceva concret, pentru ca depasirea unui impas tine de actiune, nu doar de gand sau intentie. Ceea ce incepi azi va avea efecte benefice maine, pentru ca un impas nu e altceva decat o oportunitate de a trece la fapte. Nimic nu te tine pe loc, nimic nu e un capat de drum, ci fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel in ceea ce ai pornit. Ai ajuns intr-un punct critic? Nu-i nimic: ia o decizie ferma si treci la etapa urmatoare!

LEU

Te preocupa banii mai mult ca oricand, nu neaparat pentru ca nu ai avea de unde primi, ci pentru ca ar fi mare nevoie de o sursa suplimentara! Gandeste-te serios la asta, mediteaza asupra acestui aspect, sfatuieste-te cu altii, pentru ca sigur detii tu o solutie de rezerva! Poate cineva iti face o propunere de a castiga un ban in plus, poate exista un obiect pe care il poti vinde cu un pret bun sau ai un talent care, daca ar fi mai bine valorificat si pus in practica, ar deveni o sursa excelenta de venit pentru tine. Nu te multumi cu ce ai, ci insista asupra gasirii unei noi directii financiare decat cea obisnuita.

FECIOARĂ

Nu face din tantar armasar, altfel tot tu iti strici ziua! Lasa stresul deoparte si nu te mai enerva la orice fleac. Motive de iritare vei avea tot timpul, dar numai tu le dai mai multa atentie decat ar merita. Azi dai piept cu o serie de nimicuri care te scot, de-a dreptul, din sarite, dar daca reusesti sa le tratezi cu indiferenta, vei trece mult mai repede peste ele. Tu esti cel care le faci sa para mai importante sau mai grave decat sunt, pentru ca cea mai buna solutie, in asemenea situatie, ar fi sa nici nu le bagi in seama, dar e greu de crezut ca vei reusi sa nici nu le observi.

BALANȚĂ

Muncesti cu pasiune, pentru ca te ocupi de un proiect care are si implicatii financiare excelente, dar si un sentiment de satisfactie interioara. Cand lucrezi cu placere, e clar ca si rezultatele vor fi grozave, de aceea tragi tare, convins ca ceea ce te asteapta la final va aduce fericire in suflet, dar si bani in cont. Merita efortul, oricat de greu poate parea, si cum esti suficient de bine motivat, nu conteaza cat va mai dura pana se vor vedea efectele. Important e ca ai garantia ca la capat te asteapta ceva minunat!

SCORPION

Iubirea nu inseamna a-i cere celuilalt sa se schimbe pentru a fi asa cum iti doresti tu, ci sa-l iubesti asa cum e, fara a incerca sa-l transformi intr-o marioneta. Vei intelege asta si azi, printr-un moment care te sfatuieste sa renunti la vise, la anumite asteptari, poate imposibile, la un anumit standard si sa te multumesti sincer cu ceea ce primesti. Iubirea cere de multe ori renuntari si compromisuri, dand dovada de flexibilitate si capacitate de adaptare la realitate. Vei vedea ca vei primi mai mult decat te astepti daca nu ridici stacheta foarte sus!

SĂGETATOR

Esti in fata unei situatii in care e nevoie de viteza, de reactii prompte. Nu ai voie nici sa prelungesti lucrurile mai mult, nici sa dai totul peste cap intrand in panica. E nevoie de o interventie rapida din partea ta, deci fii pregatit pentru o schimbare majora in program. Ai toate resursele pentru a reusi, pentru ca, atunci cand esti un pic strans cu usa, nu-ti pierzi cumpatul, ci iti pui si mai bine ambitia la treaba pentru a actiona cum trebuie. Asa faci si azi si vei fi mandru de interventia ta rapida, care iti va deschide pe neasteptate o directie noua de mers.

CAPRICORN

Ai norocul de a te alatura unui colectiv de persoane a carei prezenta te incarca pozitiv, te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua si palpitanta, iar cooperarea merge struna. Cand ai asemenea anturaj alaturi, simti ca esti capabil de orice, parca ai aripi si toate evolueaza intr-un ritm sustinut catre scopul cel mai inalt. Cand ai alaturi echipa de oameni potrivita pentru ceea ce ti-ai propus, nimic nu te opreste si ai forta necesara chiar si pentru cele mai dificile confruntari. Singur, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie sa profiti de excelenta comunicare pe care o ai cu grupul care te sustine.

VĂRSĂTOR

De unde nici nu te astepti, azi ai putea primi vesti excelente cu privire la bani. E ca si cum descoperi o noua sursa de venit sau reusesti, numai tu stii cum, sa faci banii de care dispui sa sporeasca! Bravo tie, ai idei bune si profitabile de a castiga mai mult, dar ti se cere mai multa energie depusa in proiectele tale. Cu cat muncesti mai mult, cu cat iti extinzi mai mult orizonturile si te implici in mai multe directii generatoare de venit, cu atat ajungi mai rapid la prosperitate, ca atare, daca vrei bani mai multi, nu te limita la ceea ce faceai si inainte. Cauta si alte idei creatoare care sa te puna la treaba pentru un profit binevenit.

PEȘTI

Duci dupa tine niste resentimente care ar fi trebuit sa dispara demult din inima ta, dar tu nu le poti sterge inca din memorie. La originea acestei stari negative e un conflict mai vechi care nici nu mai e valabil, a trecut, dar tu tot despre el aduci vorba. A devenit o povara pentru tine, o obsesie chiar, si nu reusesti sa scapi odata de sub aceasta influenta negativa. Ai impresia ca cel cu care nu te-ai inteles candva te priveste si acum cu ostilitate sau ca lumea isi aduce aminte de problema aceea de demult, ceea ce nu e deloc adevarat. Toti au uitat, numai tu esti cel care se mai gandeste la asta, deci nu mai zgandari de unul singur rana!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2022 locuitori

Coteala este un sat şi comună din raionul Briceni. Coteala este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Coteala este situat la o distanță de 24 km de oraşul Briceni şi la 260 km de Chișinău.Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2022 de oameni. Prima atestare documentară a satului Coteala datează din anul 1437, cînd aşezarea se afla în stăpînirea boierului Mihail de Dorohoi.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.