05 august 2015, 09:54 Caleidoscop views 2563
Horoscopul pentru 5 august 2015
05 august 2015, 09:54 Caleidoscop views 2563

Horoscopul pentru 5 august 2015

BERBEC

Ti-e putin teama sa spui lumii ce simti, ca nu cumva sa arate ca ai si tu o latura sensibila pe care de cele mai multe ori o disimulezi in spatele unei masti rationale. De data aceasta consideri ca a-ti dezveli latura fragila ar fi un semn de slabiciune din partea ta, de aceea preferi sa stai cuminte in banca ta, aproape nevazut de nimeni, ca nu cumva sa-ti strici reputatia de om atotputernic. Dar sunt totusi momente cand sensibilitatea trebuie sa iasa la iveala, ca atare vezi daca merita sa o cenzurezi continuu sau s-o mai lasi, uneori, sa se manifeste.

TAUR

Cu ajutorul potrivit, toate pot reveni la normal, ca atare cea mai mare atentie trebuie sa o acorzi sfaturilor care vin acum de pretutindeni. Ai destui prieteni buni care pot participa cu ceva la planurile in desfasurare, dar numai de tine depinde sa discerni intre tot ce afli in jurul tau. Cineva iti da un exemplu de moderatie, de modestie, de cumpatare si daca faci ca el, ai numai de castigat, ca atare nu face nimic din ceea ce poate da peste cap o stare de lucruri asezata deja pe un teren stabil.

GEMENI

Ai o oarecare tendinta spre izolare, o ciudata atractie spre locuri uitate, departe de lume, sau te retragi din iuresul lumii pentru ca ai ceva important de studiat si te inchizi de buna voie in casa. Nu esti usor de vazut la ochi, preferand singuratatea. Calatoriile sunt si ele problematice, apar piedici sau modificari de program care te vor tine sau chema inapoi acasa. Nu esti intr-o pasa prea buna, cuprins deodata de tot felul de complexe, de angoase, de ganduri, fara a avea incredere in tine de aceea respingi total contactul cu lumea.

RAC

Cineva apropiat trece prin momente dificile si are mare nevoie de compania ta pentru a-l ajuta sa depaseasca momentul. Se bazeaza in totalitate pe tine si iti dai seama ce mare e responsabilitatea pe care ti-ai asumat-o, dar esti constient ca el singur nu poate rezolva problema. Tu poate ai trecut prin ceva similar si stii ce trebuie facut, dar daca ti-ai aduce bine aminte, ti-ai da seama ca si el a fost alaturi de tine intr-o ocazie asemanatoare, deci a venit vremea sa-i intorci cumva serviciile. Lasa orice alta activitate deoparte si dedica-te lui, pentru ca tu detii cheia problemei sale. Esti colacul lui de salvare!

LEU

Proiectul de care trebuie sa te ocupi de dificil, asa este, dar trebuie sa te implici trup si suflet, pentru ca e nevoie si de participarea ta. Nu incerca sa te fofilezi, nici sa fugi de efort, pentru ca nu ai cum sa scapi de aceste sarcini, oricat de grele ar fi. Intra si tu in joc, pune umarul alaturi de cei direct implicati, si nu face nazuri, deoarece eforturile comune nasc rezultate comune si in final si recompense comune, deci merita sa ta alaturi. Nimeni nu va incerca sa traga pe turta lui toata munca, ci la final fiecare va recunoaste participarea celorlalti, ceea ce va satisface pe toata lumea. Gaseste-ti locul in efortul colectiv!

FECIOARĂ

Ai un mare vis in minte, dar uneori te sperii chiar tu de el si teama aceasta genereaza oprelisti. Ai un exemplu demn de urmat in fata ochilor, o persoana caruia i s-a implinit visul similar cu al tau, ca atare incearca ori sa-l imiti, ori sa-i calci pe urme, pentru ca reteta sa de succes ti se potriveste si tie. Evident, tu nu esti exact ca el, dar poti face unele ajustari pe ici, pe colo la modul tau de a fi pentru a-i semana, semn ca scopul spre care evoluezi necesita si din partea ta unele eforturi de vointa. Nu poti ajunge acolo fara unele modificari chiar asupra ta, ca om!

BALANȚĂ

Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu mult calm, pentru ca vor fi deplasari incarcate de o oarecare stare de tensiune. Ori ceva apare pe parcurs si iti strica tie toata placerea calatoriei, ori nu gasesti ceea ce ai fi sperat, la destinatie, ca atare nu se poate vorbi de o zi tocmai buna pentru a pleca de acasa. Dar parca nici acasa nu te simti in largul tau, ca atare fii pregatit pentru o atmosfera cam sumbra in care nu te vei simti bine oriunde te-ai afla. Se vede ca esti obosit si stresat si de aceea nimic nu-ti convine. Daca esti afara, te comporti ciudat, daca ramai acasa, nu-ti gasesti locul.

SCORPION

Daca ai ceva pe suflet, nu tine in tine, ci cauta persoana cea mai de incredere careia sa i te confesezi. Discutia aceea intre patru ochi, in care ii spui sincer ce te macina si de ce te temi, va avea efecte eliberatoare asupra ta. Te vei simti mult mai bine dupa ce-ti vei lua povara tacerii de pe suflet, pentru ca poti primi sfaturi si indrumari foarte bune de la acea persoana. Ba chiar vei vedea in ea un fel de erou salvator, pentru ca e pregatit sa intervina in problema care te framanta la modul cel mai sincer si dezinteresat. O face pentru ca ii pasa de tine, sau poate pentru ca e un trimis divin in calea ta: apare in locul potrivit la momentul cel mai potrivit pentru a-ti oferi ajutorul.

SĂGETATOR

Mediul in care altadata te simteai foarte bine, in care comunicai extrem de usor si unde erai primit cu bratele deschise, dintr-o data nu mai e la fel de prietenos. Parca ai fi printre straini, nu printre prieteni sau rude, pentru ca ai senzatia ca la tot ce le spui, ei resping orice parere, contrazic permanent si refuza ideile tale. Incearca sa-i intelegi tu pe ei, pentru ca fiecare are toanele sale, si de data aceasta cel care trebuie sa dea dovada de toleranta esti tu. Nu lua refuzurile lor drept un atac la persoana, pentru ca intentiile lor nu sunt negative, ci e doar o pasa proasta care-i face sa fie atat de ostili. Dar le trece repede!

CAPRICORN

Daca asculti ce-ti spune lumea, ajungi sa nu mai duci la capat ce ai inceput, pentru ca te lasi influentat de zvonuri, barfe si emotiile negative ale celorlalti. Tu poate esti mult mai capabil, dar daca vezi ca toti se indoiesc de ceea ce vrei sa realizezi, incepi sa gandesti si tu ca ei. Daca ai putea face abstractie de atmosfera apasatoare si sumbra in care nimeresti fara voia ta, ar fi o zi mult mai buna, dar discutiile negativiste cu cei din jur te prind intr-un moment sensibil ce-ti taie tot elanul de a mai continua ceva. Mai bine iei o pauza, pana se mai clarifica lucrurile, azi parca nimic nu merge.

VĂRSĂTOR

Nu te arunca asa, in gol, fara sa analizezi cu atentie directia in care merg. Poate esti increzator si stii ca vor iesi toate la final - si aceasta atitudine e perfecta pentru un succes deplin - dar sunt totusi aspecte pe care inca nu le cunosti si ar fi bine sa pui mana pe carte. E nevoie de studiu aprofundat, nu doar de o privire superficiala asupra acestui punct critic, deoarece nu il poti depasi cu nota maxima doar asa, intr-o doara. Acum vei arata cate ai acumulat in timp, ce cunostinte ai in domeniu, cat de bogata e experienta ta, pentru ca, daca a fost doar o pospaiala, cum se spune, nu vei gasi solutia cea mai buna. Apuca-te de invatat!

PEȘTI

Nu mai privi inapoi si nu te mai raporta intruna la cele intamplate anterior pentru ca nu te vei mai intoarce acolo. Drumul pe care mergi acum, desi nu stii foarte clar incotro duce, are o singura directie: inainte. Nu mai poti schimba trecutul, dar te poti concentra eficient asupra zilei de maine, pentru ca asta, da, poti schimba! Poti modifica inca de acum cursul unor evenimente viitoare in functie de deciziile sau actiunile tale de acum, deci aici trebuie sa depui cele mai serioase si corecte eforturi. Cum iti asterni, asa vei dormi, deci ai grija ce alegeri faci chiar azi!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1412 locuitori

Temeleuţi este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Temeleuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Călărași și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1412 oameni. Satul Temeleuți a fost menționat documentar în anul 1443 cu denumirea Vrabia.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.