22 aprilie 2015, 11:04 Caleidoscop views 7254
Pe internet a apărut Testamentul prinţesei Diana
22 aprilie 2015, 11:04 Caleidoscop views 7254

Pe internet a apărut Testamentul prinţesei Diana

Testamentul prinţesei Diana nu a fost făcut public de la momentul morţii sale tragice. Surselor mass media le-au fost comunicate doar anumite părţi ale ultimei voințe a prinţesei de Wales cu privire la moștenirea fiilor și soțului ei. Acum, datorită noului site, care a apărut în Marea Britanie, întregul conținut al testamentului poate fi accesat liber pe rețeaua de Internet. Contra unei taxe nu foarte mari (de 15 dolari SUA) oricine poate descărca fișierele de care este interesat ca să se familiarizeze cu ele.

De menţionat că, în afară de testamentul Dianei pe site sînt prezentate, de asemenea, documente ale lui Winston Churchill, ale autorului originalei povestiri despre "Winnie the Pooh" Alan Alexander Milne și ale scriitorului George Orwell.

În documentele prinţesei Diana se spune că ea a lăsat drept moștenire 30 milioane dolari și rochia ei de mireasă fiilor săi. Potrivit testamentului, după moartea Dianei de problema educației prinților William și Harry ar fi trebuit să se ocupe mama Dianei, Frances Shand Kydd. 80 de mii de dolari, care nu erau impozabili, prințesa i-a lăsat moştenire majordomului ei, Paul Burrell, 17 fini ai Dianei au moștenit de la naşa lor de botez relicve de familie și lucrări de artă.

Diana a lăsat drept moştenire miresei celui mai mare fiu al său verigheta ei.

Sursa: www.aquarelle.md

Comentarii

 (1)
  • #1 doamna Răspunde Citează selecţia
    Какая к черту "монархиня"?! Своим легкомысленным поведением и
    связями мамочки в арабском мире компрометировала британскую правящую династию и само понятие монархии. Да и сама с каким-то арапчонком спуталась, с которым вместе погибла, тоже мне принцесса. Позорище!
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
1062 locuitori

Bolţun este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Bolţun este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Nisporeni și la 72 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1062 de oameni. Bolțun a fost menționat documentar în anul 1489.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.