Mergi spre compartimentul: Muzica
25 noiembrie 2013, 15:23 Muzica views 7079
25 noiembrie 2013, 15:23 Muzica views 7079

O moldoveancă a ajuns în show-urile live la Vocea României

Foto: adevarul.ro

O moldoveancă a ajuns in show-urile live la Vocea României. Este vorba despre Elena Șalaru care a scăpat aseară de cîntecul decisiv, unde s-au duelat cei mai slabi concurenți din fiecare echipă. Totuși o altă modoveancă a părăsit competiția, deși majoritatea antrenorilor au preferat-o pe ea.

După dueluri a urmat cîntecul decisiv. Astfel, fiecare antrenor și-a desemnat cei mai slabi concurenți din echipă. Aceștia au trebuit sa cînte încă o dată piesa cu care au participat la preselecții. Moldoveanca Elena Șalaru a scăpat de această etapă și a ajuns direct în show-urile live.

Săptămîna viitoare încep show-urile live. Din această etapă, publicul își va putea susține preferații prin vot după ce fiecare antrenor va scoate la înaintare cîte patru din cei opt concurenți din echipele formate pînă acum.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

voce , interpret , Romania , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1883
Populația:
1254 locuitori

Grigorievca este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Grigorievca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Căușeni și la 79 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1254 de oameni. Satul Grigorievca a fost menționat documentar în anul 1883.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.