Mergi spre compartimentul: Muzica
10 octombrie 2013, 12:55 Muzica views 15425
10 octombrie 2013, 12:55 Muzica views 15425

Un moldovean a trecut în semifinala concursului „Minuta Slavî” din Rusia

Foto: trm.md

Moldoveanul Ion Traistă a primit din partea juriului doi de „Da", fapt ce l-a plasat în semifinala concursului „Minuta Slavî", realizat de un post de televiziune din Federaţia Rusă, transmite trm.md.

„Particip la acest concurs pentru a apăra onoarea Republicii Moldova", a menţionat bărbatul în vîrstă de 67 de ani pentru 1tv.ru.

Moldoveanul nevăzător a spus că a învățat să cînte de la cei mai buni artişti. „Acum vreau să uimesc publicul", a subliniat el.

Ion Traistă a interpretat într-un mod deosebit melodia „O seară la Constanţa" şi a imitat sunetul saxofonului cu ajutorul unui instrument muzical, numit în unele regiuni ale ţării „ţuruiac".

La show-ul "Minuta Slavî" din acest sezon a participat şi Petru Loghin de 26 de ani, originar din Chişinău. El a interpretat cunoscutul cîntec „Jogi" de Panjabi MC şi va evolua în semifinala concursului de talente.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Rusia , moldovenii , show

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
2002 locuitori

Pohoarna este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Pohoarna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 29 km de orașul Șoldănești și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2002 oameni. Prima mențiune documentară a satului Pohrebea datează din anul 1527.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.