Mergi spre compartimentul: Muzica
18 septembrie 2023, 16:00 Muzica views 651
O moldoveancă l-a fermecat pe Smiley
18 septembrie 2023, 16:00 Muzica views 651

O moldoveancă l-a fermecat pe Smiley

Daniela Bejan are 22 de ani și vine din Republica Moldova. Tînăra este studentă, iar la audițiile pe nevăzute i-a avut alături pe bunicii ei și pe iubit. Cel din urmă este cel mai mare susținător al ei.

Daniela a participat și la Superstar, acolo unde a impresionat cu vocea ei caldă. Pe scena de la Vocea României a ales să cînte „La vie en rose”, transmite Noi.md cu referire la protv.ro.

„Vreau foarte mult să cînt. Simt că asta îmi este menirea! Vreau să bucur inimi. Daniela a ajuns la inima lui Smiley, care a apăsat primul butonul și s-a întors. La fel a făcut și Theo Rose.

„Daniela ești superbă, așa de mult mă bucur că ai venit la Vocea României. Chiar mi-aș dori să-ți fiu antrenor. Nu am avut posibilitatea asta la Superstar, că nu era despre asta, dar de data asta avem posibilitatea să interacționăm mai mult”, a spus Smiley.

„O voce excepțională, care binedispune. Și mi se pare că menirea ta pe Pămînt este să aduci fericire și să împrăștii bunătate în jurul tău”, a adăugat Theo Rose.

Daniela l-a ales pe Smiley. „Ești o poezie de om!”, i-a transmis bucuros antrenorul.

gallery images

gallery images

gallery images

gallery images

gallery images

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

concurs , Romania , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitalei exită în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
2510 locuitori

Pănăşeşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pănăşeşti și Ciobanca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Strășeni și la 30 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2510 oameni. Satul Pănăşeşti a fost menționat documentar în anul 1425.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.