Mergi spre compartimentul: Muzica
21 ianuarie 2023, 09:30 Muzica views 960
Carla’s Dreams și-a uimit fanii cu un nou videoclip
21 ianuarie 2023, 09:30 Muzica views 960

Carla’s Dreams și-a uimit fanii cu un nou videoclip

Au prezentat mai întîi melodia, iar aseară au anunțat cu mult fast că au și videoclipul gata. Surpriza vine de la Carla’s Dreams și Nicole Cherry. „Din cauza ta” îi găsește pe cei doi într-un dialog despre sentimente care le schimbă viața la 180 de grade.

Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca, transmite realitatea.

După 20 de ore de la publicare, videoclipul a adunat peste 180 de mii de vizionări, iar comentariile de la fani curg gîrlă.

„Wow wow wow, este cu siguranță una dintre cele mai frumoase piese pe care le-am auzit în viața mea. Vocile voastre angelice mă ung pe suflet. Băieți, mă bucur enorm că prima voastră lansare pe 2023 este o colaborare cu o artistă atît de talentată precum Nicole Cherry. Piesa asta m-a trecut prin toate stările posibile și totul numai „din cauza voastră”, a scris o fană.

Varianta audio a piesei avea aproape jumătate de milion de vizualizări în 6 zile.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Carla's Dreams , muzica , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
211 locuitori

Vasilievca este un sat din cadrul comunei Sovietscoe din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Rîbnița și la 142 km de Chișinău. Populaţia satului Vasilievca alcătuia 211 oameni în anul 2004. Satul Vasilievca a fost întemeiat în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.