Mergi spre compartimentul: Muzica
02 noiembrie 2021, 14:00 Muzica views 1891
Irina Rimes și Grasu XXL au prezentat un videoclip emoționant la piesa „Pentru totdeauna”
02 noiembrie 2021, 14:00 Muzica views 1891

Irina Rimes și Grasu XXL au prezentat un videoclip emoționant la piesa „Pentru totdeauna”

Îndrăgita Irina Rimes continuă să își impresioneze fanii cu sensibilitatea cu care ne-a obișnuit. Irina Rimes și Grasu XXL au lansat un videoclip emoționant la piesa „Pentru totdeauna”, lansată la începutul lunii octombrie, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Povestea este despre regăsirea sinelui în urma unei despărțiri dureroase cu urmări adînci.

Versurile au fost scrise de către Irina Rimes, Grasu XXL și Dara, iar muzica a fost compusă de Irina Rimes, Grasu XXL și Alex Cotoi. Producția piesei a fost realizată de Alex Cotoi.

„Sînt fericită să lansez acest videoclip care sper să vă impresioneze. Nu pot să zic că este ceva diferit, însă am depus mult suflet, fiind onorată să scot o piesă cu Grasu XXL, și nu oricum, ci pentru că i-a placut piesa foarte mult. Fără prea multe strategii, fără campanii gîndite în avans pe Instagram și TikTok, piesa asta a atins niște corzi sensibile și și-a facut singură feat și clip. “Tare a durut” săgeata de la final, a durat o „săptămînă să mă recuperez”, dar a meritat. Azi merg să scot bandajul, mîine reintru în programul de sesiuni.” a declarat Irina Rimes despre colaborare.

Videoclipul are deja aproape 141 de mii de vizualizări pe canalul de Youtube al Irinei Rimes.

Piesa „Pentru totodeauna” a fost lansată inițial pe versuri în limba rusă, fiind o colaborare cu celebrul Jah Khalib.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
22 locuitori

Lelina este un sat din cadrul comunei Salcia, raionul Șoldăneşti, situat la o distanță de 19 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 22 de oameni. Satul Lelina a fost întemeiat în anul 1815.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.