Mergi spre compartimentul: Muzica
16 octombrie 2021, 13:30 Muzica views 18135
O moldoveancă din Comrat, una dintre cele mai bune voci de la SuperStar
16 octombrie 2021, 13:30 Muzica views 18135

O moldoveancă din Comrat, una dintre cele mai bune voci de la SuperStar

Anastasia Chirillovskaia, o moldoveancă din Comrat, i-a şocat pe juraţii de la Super Star Romînia, în ultima ediţie a emisiunii. Carla's Dream: „Este cel mai mare „DA" pe care l-am dat vreodată."

„Acesta este cel mai mare „DA" pe care l-am dat, oricînd, în ocice concurs. Este Everestul de pînă acum. A sunat perfect.", a spus Carla's Dreams, care consideră, fără îndoială, că deocamdată, tînăra de la noi, este cea mai bună voce de pînă acum în acest concurs. Interpretul a rămas, de asemenea, încîntat şi modestia şi comportamentul tinerei, transmite unica.md.

Iar Smiley i-a spus Anastasiei că este gata să meargă cu ea în studio.

„Am rămas şocat, ai totul. Putem merge chiar acum în studio să înregistrăm o piesă."

Anastasia Chirillovskaia are 18 ani și este din Comrat, Găgăuzia. Mama sa este profesor de canto și spune că aceasta este cea care a învățat-o tot ce știe. A crescut cu muzica în casă și acum cîntă la evenimete private și alte concursuri muzicale. Tatăl sau este contabil și o susține în pasiunea sa, însă și-ar dori că fiica sa aibă un job stabil. La 6 ani a cîntat prima oară pe o scenă.

Tînăra a primit biletul de aur direct în finala concursului.

Sursa: unica.md

Cuvinte cheie:

concurs , piesă , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1760
Populația:
697 locuitori

Slobozia-Hodorogea este un sat din cadrul comunei Bieşti, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Orhei și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 697 de oameni. Satul Slobozia-Hodorogea a fost menționat documentar în anul 1760.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.