Mergi spre compartimentul: Muzica
16 ianuarie 2020, 11:05 Muzica views 3128
Valentina Naforniță a lansat primul ei album
16 ianuarie 2020, 11:05 Muzica views 3128

Valentina Naforniță a lansat primul ei album

Soprana Valentina Naforniță, după cum anunța anterior, a lansat, la 10 ianuarie curent, primul ei album – „Romance”.

„Unul dintre cele mai mari visuri ale mele devine realitate: lansez primul meu album”, a mărturisit ea pe rețelele de socializare, mulțumind tuturor celor care au participat la crearea acestuia, transmite NOI.md cu referire la shok.md.

De asemenea, ea a dezvăluit că pe CD sînt incluse și 3 lucrări ale Maestrului Eugen Doga. „Este important pentru mine sa aduc o parte din cultura noastră , aceasta minunata muzica, lumii întregi. Am inclus lucrările “Ochiul tău iubit” și “Te știam numai din nume” . Nu puteam sa omit “Valsul” care a fost declarat de către UNESCO una dintre cele patru capodopere muzicale ale secolului 20!”, a subliniat soprana.

Sursa: shok.md

Cuvinte cheie:

Valentina Nafornita , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XV
Populația:
25641 locuitori
Logo

Orhei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Orhei.  Amplasat în partea centrală a republicii,  pe malul rîului Răut, oraşul Orhei este situat la o distanţă de 46 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia constituie 25641 locuitori. Primele menţiuni documentare ale Orheiului datează din ultima treime a secolului al XV-lea şi se referă la pîrcălabii cetăţii Orhei, situată la 18 km în aval pe cursul Răutului, loc cunoscut în prezent sub denumirea „Orheiul Vechi”.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.