Mergi spre compartimentul: Muzica
17 decembrie 2019, 19:30 Muzica views 2393
Serghei Galanin: Nu atît sînt eu showman cît oamenii sînt deschiși (Foto, Video)
17 decembrie 2019, 19:30 Muzica views 2393

Serghei Galanin: Nu atît sînt eu showman cît oamenii sînt deschiși (Foto, Video)

La 13 decembrie pe scena Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” de la Chișinău a avut loc concertul legendarei trupe rock de la Moscova „СерьГа”.

Colectivul rus a sosit în capitala Moldovei cu programul „Опять 25” dedicat celei de-a 25-a aniversări a formației. La concert au venit mulți doritori de a asculta o muzică live calitativă, printre care puteau fi văzute multe persoane vestite, prieteni ai liderului trupei Serghei Galanin.

De pe scenă au răsunat astfel de hituri precum „А что нам надо”, „Страна чудес”, „Я – бурый медведь”, „Валера, ты где?”, „Я вижу солнце”, „Мы дети большого города” și multe alte. Serghei Galanin de mai multe ori a coborît de pe scenă, a cîntat, a dansat și s-a fotografiat cu spectatorii, dovedind astfel că muzicienii rock sînt oameni deschiși, sufletiști, iar rockul este o muzică care ne unește.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , interviu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1945
Populația:
14277 locuitori
Logo

Codru este un oraş din municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 14277 de oameni Chișinău și a fost înființată în anul 1945.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.