Mergi spre compartimentul: Muzica
30 septembrie 2019, 16:30 Muzica views 4979
O moldoveancă a uimit publicul și juriul unui vestit concurs (Video)
30 septembrie 2019, 16:30 Muzica views 4979

O moldoveancă a uimit publicul și juriul unui vestit concurs (Video)

Ana Nica Vacari a făcut furori la Vocea României. Moldoveanca din Bălți a cîntat o melodie de Lady Gaga și a acces în următoarea etapă a concursului.

Tînără de 25 de ani a povestit că și-a făcut studiile și a lucrat în Rusia, unde a mai cîntat. Aceasta a mărturisit că nu s-a așteptat să se întoarcă mai multe scaune și i-a fost greu să își aleagă antrenorul, dar, pînă la urmă a mers în echipa lui Smiley.

Ana Nica a mai participat și la alte concursuri muzicale, inclusiv la X factor și la Vocea Rusiei. Totuși, ea spune că nu era încă suficient de „coaptă" atunci, iar acum norocul i-a zîmbit.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

concurs , moldoveanca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1745
Populația:
1007 locuitori

Ocolina este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Ţepilova și Ocolina. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Soroca și la 155 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1007 oameni. Satul Ocolina a fost menționat documentar în anul 1745.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.