Mergi spre compartimentul: Muzica
03 august 2012, 10:50 Muzica views 4562
03 august 2012, 10:50 Muzica views 4562

„Zdob şi Zdub” este în marele turneu de vară

Formaţia „Zdob şi Zdub” a pornit în marele turneu de vară în susţinerea noului său album „Basta Mafia!”. Muzicanţii cu succes evoluează în Rusia, Ucraina şi unele ţări europene, participînd la multiple festivaluri rock şi susţinînd concerne solo în cluburi şi pe stadioane.

Pe parcursul a două luni de vară, formaţia a susţinut 15 concerte şi a participat la diverse festivaluri precum: „Dikaia Meata” (Rusia), МОТО Festival din Mamaia (România), Festivalul Internaţional de Muzică şi Tradiţii (România), "Cupala-party"( Rusia), Festivalul «Nashestvie» (Rusia). De asemenea, trupa a evoluat la concertul «Linkin Park» din România.

După cum anunţă pe propriul blog membrii formaţiei, ei mult timp au aşteptat momentul pentru a relua activitatea concertistică, după o pauză.

Deja în toamnă, muzicienii planifică să prezinte versiunea moldovenească a albumului “Basta Mafia!”. Noua versiune va include şi două piese în limba rusă, una dintre care va fi înregistrată în duet cu colectivul “Ivan Kupala”.

Amintim că, pe 27 ianuarie 2012, “Zdob şi Zdub” a prezentat publicului European noul său album “Basta Mafia”. Bugetul acestuia este de 50 de mii de euro.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1665
Populația:
984 locuitori

Ghiduleni este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ghiduleni, Roșcanii de Jos și Roșcanii de Sus. Satul Ghiduleni este situat la o distanță de 39 km de orașul Rezina și la 78 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 984 de oameni. Satul Ghiduleni a fost atestat documentar la 30 iunie 1665.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.