Mergi spre compartimentul: Muzica
03 octombrie 2018, 15:45 Muzica views 9719
Moldovenii uimesc X Factorul din România (Video)
03 octombrie 2018, 15:45 Muzica views 9719

Moldovenii uimesc X Factorul din România (Video)

Ion Barbu, cel pe care cu siguranță l-ați mai văzut la alte concursuri precum „Moldova are Talent" sau „Vocea României" și-a încercat norocul și la X Factor.

Ion (cunoscut și cu numele Johny Barbu) a ales o melodie îndrăgită și celebră din repertoriul Trupei Holograf „Ochii tăi" și a interpretat-o într-o manieră proprie. Ion are o voce sensibilă, dar care atinge cu ușurință notele de sus. Horia Brenciu a exclamat: „O voce unică la X Factor".

Juriul a observat că tînărul are un stil vestimentar deosebit și chiar i-au spus că arată foarte bine.

Concurentul, în vîrstă de 25 de ani, a venit la audiția „X Factor" însoțit de două prietene și a explicat, la insistențele lui Horia Brenciu, că nu are iubită.

Sursa: ea,md

Cuvinte cheie:

concurs , X Factor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1732
Populația:
353 locuitori

Sărăței este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 353 de oameni. Satul Sărăței a fost menționat documentar în anul 1732.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.