Mergi spre compartimentul: Muzica
27 aprilie 2018, 15:00 Muzica views 14618
Încă un hit prezentat fanilor din partea The Motans și Inna (VIDEO)
27 aprilie 2018, 15:00 Muzica views 14618

Încă un hit prezentat fanilor din partea The Motans și Inna (VIDEO)

După ce The Motans a lansat „Nota de plată" cu Inna, o piesă care a cucerit publicul din România, cei doi artiști revin cu o nouă colaborare.„Pentru că" este o piesă de dragoste sinceră, inocentă, sensibilă, compusă de INNA, The Motans (Denis Roabeș), Marco&Seba (Marcel Botezan și Sebastian Barac).

Videoclipul piesei „Pentru că" a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan) cu care cei doi artiști au mai colaborat pentru „Nirvana", respectiv „Drama Queen", „Jackpot", „Lilith" și „Friendzone".

După lansarea videoclipului „Pentru că", acesta a strîns pe YouTube aproape aproape 430.000 de vizualizări în doar o zi.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

The Motans , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
377 locuitori

Mincenii de Jos este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mincenii de Jos și Mincenii de Sus. Satul Mincenii de Jos este situat la o distanță de 27 km de orașul Rezina și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 377 de oameni. Satul Minceni a fost atestat documentar la 25 februarie 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.