Mergi spre compartimentul: Muzica
06 martie 2018, 15:00 Muzica views 30093
Concert de binefacere cu zeci de nume din estrada națională la Filarmonică
06 martie 2018, 15:00 Muzica views 30093

Concert de binefacere cu zeci de nume din estrada națională la Filarmonică

Mai multe nume din estrada națională, dar și cunoscuți interpreți de peste hotare își unesc forțele într-un show de excepție la Filarmonica națională, pe 17 martie. Surprizele primăverii au și un scop caritabil.

„Vin Surprizele Primaverii" – astfel ne anunță regizoarea și producătorul spectacolului, Aliona Duminică. Spectacolul dedicat acestui anotimp este intitulat sugestiv „Dar eu continui să te iubesc", după un șlagăr al invitatului special – o voce excepțională – George Rotaru (România). O altă invitată specială este Korina Arvinte-Spanos, omoldoveancă stabilită de ceva ani în Grecia.

În concert vor mai evolua: Formația „Catharsis", Cristina Scarlat, Natalia Duminica, Lenuța Gheorghiță, Kătălina Rusu, Mariana Mihailă, Garry Cozma, Vlada Kraevski , Art-Studio „Repede", Ansamblul „Orient Dance", Studioul „Lollipops" și alții.

În cadrul spectacolului va avea loc o Tombolă de caritate, iar Premiul mare este O vacanță pentru 2 persoane. „Dar eu continui să te iubesc" are loc în sala mare a Filarmonicii Naționale, pe data de 17 Martie, la ora 17:00.

Informații: 079-505-138; 022 -222- 734.

Sursa: noi.md  

Cuvinte cheie:

concert , binefacere , filarmonica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
15624 locuitori
Logo

Edineţ este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Edineţ. Amplasat în nordul Republicii Moldova, oraşul Edineţ este situat la o distanţă de 200 km de Chișinău.  Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15624 de locuitori. Localitatea este atestată documentar în anul 1431 cu numele Vedinţi, fiind întărită de către Alexandru cel Bun lui Cupcici vornic.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.