Mergi spre compartimentul: Muzica
09 august 2017, 15:25 Muzica views 49569
Tînără interpretă din Moldova – laureată a concursului internațional
09 august 2017, 15:25 Muzica views 49569

Tînără interpretă din Moldova – laureată a concursului internațional

Talentul uimitor al cîntăreței, în vîrstă de 12 ani, din Moldova, a impresionat juriul Festivalului Internațional MusisForKids-2017.

Pentru tînăra Maria Palii este primul premiu din cadrul unui concurs de cîntece. Este cunoscut faptul că fetița este pasionată de muzică de la vîrsta de 4 ani, pasiune pe care o împărtășește și mama ei, profesoară de pian, altoindu-i-o de mică.

„O mulțime de emoții. Aș dori să mulțumesc juriului de adulți și de copii, precum și publicului, care i-au întîlnit cu foarte multă căldură pe concurenți, susținînd toți interpreții. Emoții au întotdeauna toți, dar cînd ieși în scenă, uiți de emoții, dedicîndu-te completamente muzicii și spectatorului", și-a împărtășit impresiile de la concurs Maria, relatează point.md.

In plus, fata a menționat că cea mai mare realizare în cariera ei, pînă ce nu prea vastă, a fost participarea la Festivalul de anul trecut „Slaveanskii Bazar" din or. Vitebsk.

Sursa: actualitati.md

Cuvinte cheie:

concurs , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
325 locuitori

Bulbocii Noi este un sat din cadrul comunei Bulboci, raionul Soroca. Localitatea se află pe malul rîului Căinar, la 32 km de oraşul Soroca şi la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 325 de oameni. Satul Bulbocii Noi a fost înființat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.