Mergi spre compartimentul: Muzica
05 mai 2017, 17:25 Muzica views 44915
Irina Rimeș a lansat varianta franceză a piesei „Visele” (Video)
05 mai 2017, 17:25 Muzica views 44915

Irina Rimeș a lansat varianta franceză a piesei „Visele” (Video)

Moldoveanca Irina Rimeș care i-a construit o carieră de succes în România și-a propus să cucerească și piața muzicală din Franța. Astfel, tînăra a lansat piesa „Visele" în varianta franceză.

„Credeți în visele voastre! Eu în ale mele am crezut și s-au împlinit! Sper ca #VivonsLes să vă placă la fel de mult ca #Visele! Vă îmbrățișez", a scris Irina, făcîndu-și publică creația.

De menționat că videoclipul piesei „Visele", regizat de moldoveanul Roman Burlaca, a fost vizualizat pe Youtube de 14 milioane de ori.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

piesă , muzica , Irina Rimeş

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
1137 locuitori

Cotiujenii Mici este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cotiujenii Mici, Alexeuca și Gura-Oituz. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Sîngerei și la 117 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1137 de oameni. Satul Cotiujenii Mici este menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.