Mergi spre compartimentul: Muzica
26 aprilie 2017, 11:05 Muzica views 4314
Carla’s Dreams și INNA, într-o colaborare inedită (Video)
26 aprilie 2017, 11:05 Muzica views 4314

Carla’s Dreams și INNA, într-o colaborare inedită (Video)

Membrii proiectului muzical de răsunet în Moldova și România, Carla's Dreams, au lansat o nouă piesă în colaborare cu INNA. Iată cum sună „Tu și Eu".

„Uneori, serile petrecute împreună, pe lîngă bună dispoziție, nasc și astfel de piese", a scris Carla's pe pagina oficială de Faceboook anunțînd lansarea noii colaborări.

Aceștia nu sînt la prima colaborare, astfel încît recent, cei doi au devenit vocile unui spot publicitar pentru o companie din România, spot pentru care artistul moldovean a scris și linia melodică.

Aprecierea lui Carla's Dreams este în creștere peste Prut. Acesta s-a ales cu un premiu la categoria „Big Like", cu piesa – „Sub pielea mea" și cu un trofeu pentru „Artistul anului" din partea Radio România, la care moldoveanul a fost nominalizat alături de Andra, Delia, Feli și Smiley.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Carla's Dreams , muzica , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
120 locuitori

Mocearovca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Grigoriopol și la 90 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia satului constituia 120 de oameni. Satul Mocearovca a fost întemeiat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.