Mergi spre compartimentul: Muzica
22 decembrie 2016, 14:45 Muzica views 5480
„Lume” va participa la „Eurovision 2017” (Video)
22 decembrie 2016, 14:45 Muzica views 5480

„Lume” va participa la „Eurovision 2017” (Video)

Formația „Lume", cunoscută pentru cîntecele sale cu un impact social sporit, intenționează să participe la etapa națională a concursului de muzică „Eurovision", ediția 2017.

Membrii acesteia își doresc să se înscrie la acest concurs mai mult pentru a aduce un nou mesaj publicului decît să cîștige.

Potrivit membrului formației „Lume" Serghei, participarea la „Eurovision" are drept scop popularizarea piesei lor, care se numește „N-o să-mi vîndpămîntul".

„Prin intermediul acestei piese ne dorim să trezim simțul patriotismului. Vrem să îndemnăm tînăra generație să se unească, să se iubească și să se respecte reciproc. Trebuie să înțelegem că trăim sub același cer, toți sîntem cetățenii aceleiași țări. De aceea trebuie să avem grijă de ea, să o prețuim și să o reprezentăm cu demnitate", a declarat membra formației Irina Tarasiuc.

Piesa cu care vor să se înscrie în concurs, de altfel ca și celelalte din palmaresul formației,are un mesaj social clar. De data aceasta „Lume" ne îndeamnă să iubim Moldova.

Amintim că a fost dat startul înscrierilor la etapa națională a concursului „Eurovision 2017". Finala națională va avea loc la 25 februarie 2017, iar finala internațională – la 13 mai 2017.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
854 locuitori

Cîietu este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cîietu și Dimitrova. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Cantemir și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 854 de oameni. Satul Cîietu a fost menționat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.